Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba kızlar nasılsınız. benim de son mesai günüm başladı :32: iş yerindeki odam güneş alıyo, güneş sırtıma vurdukça iyice mayalı hamur gibi oldum valla:)))
bu sabah da kırmızılar yok bende, olsam da rahatlasam :31:
dün gece çok sinirlendim. eve temizliğe bi bayan geliyodu. her hafta illaki bi şey kırar bi şeye zarar verirdi. dün sakarlığı tavan yapmış. uzun zamandır çalışıyorum onunla. ama son 2 aydır bıktırdı beni. her zamanki gibi konuşmaya çalıştım, bi derdin sıkıntın var mı diye. ki biliyorum 10 yıllık evliler eşinden dolayı çocukları olmuyo. tüp bebek için para biriktiriyodu. sorunlarım var kafam dağınık dedi izin istedi. zaten yeni yıl itibarıyla istanbula tedaviye gitçeklerdi. bari de ki ben artık çalışmıycam, ben de başkasına bakayım. öle atar gibi zarar vererek iş yapmanın ne manası var. :20:
yeni birini bulmam lazım. aramalara başladım.
işte bölee... sizler neler yaptınız..

merhaba arkadaşlar
ben de nisan ayında 6 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.ilk hamileliğimdi.şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyoruz.3 aydır folik asit ve vitamin kullanıyorum 2 aydır da korunmuyoruz.Geçen ay tutmadı:)) bakalım bu ay olcak mı?

hoşgeldinn...benim de ilk hamileliğim deavm etmedi. yaralarımı sarıp yeni yola çıkıyorum. umarım bu topik herkeslere sağlıklı mutlu bebişler getirir...

günaydddıııınnn anticiğiimmm ve diğer arkadaşlarrrrrr

hepinize hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdekini nasip eylesin inşallahhhhhhhh

merhaba kızlar nasılsınız. benim de son mesai günüm başladı :32: iş yerindeki odam güneş alıyo, güneş sırtıma vurdukça iyice mayalı hamur gibi oldum valla:)))
dün gece çok sinirlendim. eve temizliğe bi bayan geliyodu. her hafta illaki bi şey kırar bi şeye zarar verirdi. dün sakarlığı tavan yapmış. uzun zamandır çalışıyorum onunla. ama son 2 aydır bıktırdı beni. her zamanki gibi konuşmaya çalıştım, bi derdin sıkıntın var mı diye. ki biliyorum 10 yıllık evliler eşinden dolayı çocukları olmuyo. tüp bebek için para biriktiriyodu. sorunlarım var kafam dağınık dedi izin istedi. zaten yeni yıl itibarıyla istanbula tedaviye gitçeklerdi. bari de ki ben artık çalışmıycam, ben de başkasına bakayım. öle atar gibi zarar vererek iş yapmanın ne manası var. :20:
yeni birini bulmam lazım. aramalara başladım.
işte bölee... sizler neler yaptınız..

canım burda da hava süper kıs ayında böyle güzel gün bulmakta zor aslında:6::6:temizliğe gelen bayanla bence daha fazla yüz göz olmadan baska birini bul ya ıhtiyacı vardır eminim ama seninde memnun olman lazım :ssz:hepimizin ne kadar sorunları var ama işimize yansıtamıyoruz malesef bende daha yenı kahvaltı yapıyorum bir yandan da sizi takip ediyorum:125::125::125::126:

merhaba kızlar nasılsınız. Benim de son mesai günüm başladı :32: Iş yerindeki odam güneş alıyo, güneş sırtıma vurdukça iyice mayalı hamur gibi oldum valla:)))
Dün gece çok sinirlendim. Eve temizliğe bi bayan geliyodu. Her hafta illaki bi şey kırar bi şeye zarar verirdi. Dün sakarlığı tavan yapmış. Uzun zamandır çalışıyorum onunla. Ama son 2 aydır bıktırdı beni. Her zamanki gibi konuşmaya çalıştım, bi derdin sıkıntın var mı diye. Ki biliyorum 10 yıllık evliler eşinden dolayı çocukları olmuyo. Tüp bebek için para biriktiriyodu. Sorunlarım var kafam dağınık dedi izin istedi. Zaten yeni yıl itibarıyla istanbula tedaviye gitçeklerdi. Bari de ki ben artık çalışmıycam, ben de başkasına bakayım. öle atar gibi zarar vererek iş yapmanın ne manası var. :20:
Yeni birini bulmam lazım. Aramalara başladım.
Işte bölee... Sizler neler yaptınız..

ya bende hala bulamadım temizlik için bi bayan muhit değiştirdim kimseye güvenemiyorum

canım burda da hava süper kıs ayında böyle güzel gün bulmakta zor aslında:6::6:temizliğe gelen bayanla bence daha fazla yüz göz olmadan baska birini bul ya ıhtiyacı vardır eminim ama seninde memnun olman lazım :ssz:hepimizin ne kadar sorunları var ama işimize yansıtamıyoruz malesef bende daha yenı kahvaltı yapıyorum bir yandan da sizi takip ediyorum:125::125::125::126:

aynen canım. ben kürtaj oldum 2 hafta sonra mecbur iş yerindeydim. tuvalete gider ağlar yine de masama oturunca arkadaşlarımı üzmezdim... neyse artık gelme o zaman diye konuştuk.

kahvaltı yapıyosunn, afiyet olsun.. ben hafta içi kahvaltılarından hoşlanmıyorum. bi saate bak bi tabağa bak, çay iç hooop giyinmeye koş :52: hafta sonu keyifi daha iyi oluyo. patates kızartmasından cabada sucuklu yumurtaya kadar döktürüyom :)))
yarın olsa da keyif yapsam :9:

aynen canım. ben kürtaj oldum 2 hafta sonra mecbur iş yerindeydim. tuvalete gider ağlar yine de masama oturunca arkadaşlarımı üzmezdim... neyse artık gelme o zaman diye konuştuk.

kahvaltı yapıyosunn, afiyet olsun.. ben hafta içi kahvaltılarından hoşlanmıyorum. bi saate bak bi tabağa bak, çay iç hooop giyinmeye koş :52: hafta sonu keyifi daha iyi oluyo. patates kızartmasından cabada sucuklu yumurtaya kadar döktürüyom :)))

haftasonu kahvaltılarını kocacuuum hazırlar saolsun bizde kızımla yatak keyfi yaparız:52::52::52::52:

ya bende hala bulamadım temizlik için bi bayan muhit değiştirdim kimseye güvenemiyorum

ben de çok güvenemiyorum. pahada kıymetli şeyler oldu mu yanıma alıyodum. ama ne yalan sölim mutfak malzemelerini de hep kontrol ederdim. daha önce başıma gelenler ve duyduklarım yüzünden...

haftasonu kahvaltılarını kocacuuum hazırlar saolsun bizde kızımla yatak keyfi yaparız:52::52::52::52:

benim kocam da güzel omlet menemen yapar ama yapmaya bi başladı mı allah allah :9: ben sofrayı hazırlarım, çayı demlerim o daha yapmaya devam eder... o kadar yavaşız yani. kahvaltının tamamını ona hazırlatsam akşama kadar acımdan ölürüm :9:

canımm bende 8. ayda düşük yaşadım kürtaja gerek kalmadı bebeğim elime düşüverdi pazar günüydü p.tesi sabah işe geldim patronlarım bilmiyodu hamile olduğumu daha çok küçüktü çünkü 6 haftasını bitirmişti senin gibiydim bende kendimi tuvalete kapatır ağlar 5 dk sonra masamda hiçbişey yokmuşcasına çalışmaya çalışırdım :ssz::ssz::ssz:

yani demem o ki keşke herkez bizler kadar sorumluluk sahibi olsa

Back