- Konu Sahibi antidepresif
- #1.661
merhaba kızlar nasılsınız. benim de son mesai günüm başladı
iş yerindeki odam güneş alıyo, güneş sırtıma vurdukça iyice mayalı hamur gibi oldum valla:)))
bu sabah da kırmızılar yok bende, olsam da rahatlasam![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
dün gece çok sinirlendim. eve temizliğe bi bayan geliyodu. her hafta illaki bi şey kırar bi şeye zarar verirdi. dün sakarlığı tavan yapmış. uzun zamandır çalışıyorum onunla. ama son 2 aydır bıktırdı beni. her zamanki gibi konuşmaya çalıştım, bi derdin sıkıntın var mı diye. ki biliyorum 10 yıllık evliler eşinden dolayı çocukları olmuyo. tüp bebek için para biriktiriyodu. sorunlarım var kafam dağınık dedi izin istedi. zaten yeni yıl itibarıyla istanbula tedaviye gitçeklerdi. bari de ki ben artık çalışmıycam, ben de başkasına bakayım. öle atar gibi zarar vererek iş yapmanın ne manası var.![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
yeni birini bulmam lazım. aramalara başladım.
işte bölee... sizler neler yaptınız..
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
bu sabah da kırmızılar yok bende, olsam da rahatlasam
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
dün gece çok sinirlendim. eve temizliğe bi bayan geliyodu. her hafta illaki bi şey kırar bi şeye zarar verirdi. dün sakarlığı tavan yapmış. uzun zamandır çalışıyorum onunla. ama son 2 aydır bıktırdı beni. her zamanki gibi konuşmaya çalıştım, bi derdin sıkıntın var mı diye. ki biliyorum 10 yıllık evliler eşinden dolayı çocukları olmuyo. tüp bebek için para biriktiriyodu. sorunlarım var kafam dağınık dedi izin istedi. zaten yeni yıl itibarıyla istanbula tedaviye gitçeklerdi. bari de ki ben artık çalışmıycam, ben de başkasına bakayım. öle atar gibi zarar vererek iş yapmanın ne manası var.
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
yeni birini bulmam lazım. aramalara başladım.
işte bölee... sizler neler yaptınız..