Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anaaaam hikayeye baak

çilekcim çektirmesen mi acaba sanki daha erken değil mi ben doktora bile gitmek istemiyorum kendimi olmuyomuş pozisyonuna sokmamak için ama yinede sen bilirsin

zizagcım bilemedim işte bende kafam allak bullak :S bu ay cok sıkı calışıyoruz hayıt suyu ve ballı polende yiyiorum adacayıda içtim adetliyken hormon degerlerim normal ama ultrasonda bilateral pko gördü doktor tekrar o tüzden oyalanmasamda diyorım :S sapıttım iyice

soğan kürü varmış bende onu istiyodum yapıyım diye ama reglerim çok düzenli bu aralar bilmiyorum pkom var mı kaldı mı kiloluyken etkiliyodu ben 35-40 gün arası regl oluyodum şimdi 28

inannmıyyyoooruuuuuummm

soğan kürü varmış bende onu istiyodum yapıyım diye ama reglerim çok düzenli bu aralar bilmiyorum pkom var mı kaldı mı kiloluyken etkiliyodu ben 35-40 gün arası regl oluyodum şimdi 28

sağon kürünü annem evlenmeden içirmeye çalıştı bana içemedim bir hata ettim içmeden önce soludum kilo verince regl düzene giriyor benimde giriyo düzene ama iki üç kilo alınca takrar başa dönüyorum sen kaç kilo verdn cnm,

toplamda 11 vermiştim 3 ünü geri aldım balayı bayramdı filan derken fazla yemişiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…