- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.541
PKOnun kralı bende canım:) Doğuştanmış benim pkom doktor dedi. ilk adetimi 17 yaşında oldum. Ömrüm boyunca toplasan 50 kere adet olmamaışımdır. düğünümden 8 ayy önce adet oldum ama düğün gecemde hamile kaldım çok şükür. İlk kızım 13 aylıkken sadece tek bir korunmasız ilişkiyle ikinciye hamile kaldım:)) Dünyam başıma yıkılmıştı. Bu nasıl pko beni neden korumadı diye öfkelenmiştim hatta:)))Ah ahh şimdi arıyoruz ama yok:)
anaaaam hikayeye baak
çilekcim çektirmesen mi acaba sanki daha erken değil mi ben doktora bile gitmek istemiyorum kendimi olmuyomuş pozisyonuna sokmamak için ama yinede sen bilirsin
zizagcım bilemedim işte bende kafam allak bullak :S bu ay cok sıkı calışıyoruz hayıt suyu ve ballı polende yiyiorum adacayıda içtim adetliyken hormon degerlerim normal ama ultrasonda bilateral pko gördü doktor tekrar o tüzden oyalanmasamda diyorım :S sapıttım iyice
PKOnun kralı bende canım:) Doğuştanmış benim pkom doktor dedi. ilk adetimi 17 yaşında oldum. Ömrüm boyunca toplasan 50 kere adet olmamaışımdır. düğünümden 8 ayy önce adet oldum ama düğün gecemde hamile kaldım çok şükür. İlk kızım 13 aylıkken sadece tek bir korunmasız ilişkiyle ikinciye hamile kaldım:)) Dünyam başıma yıkılmıştı. Bu nasıl pko beni neden korumadı diye öfkelenmiştim hatta:)))Ah ahh şimdi arıyoruz ama yok:)
soğan kürü varmış bende onu istiyodum yapıyım diye ama reglerim çok düzenli bu aralar bilmiyorum pkom var mı kaldı mı kiloluyken etkiliyodu ben 35-40 gün arası regl oluyodum şimdi 28
sağon kürünü annem evlenmeden içirmeye çalıştı bana içemedim bir hata ettim içmeden önce soludum kilo verince regl düzene giriyor benimde giriyo düzene ama iki üç kilo alınca takrar başa dönüyorum sen kaç kilo verdn cnm,
toplamda 11 vermiştim 3 ünü geri aldım balayı bayramdı filan derken fazla yemişiz :)
bende 25 kilo vermiştim ama 7sini geri aldım :S
oo maşallah sen çok vermişsin
vermiştimde işte tatlıya dayanamıyorum,
benimde aklım hep tatlıya çlışıyo ben hala diyetisyene devam ediyorum ki ipin ucunu kaçırmayayım diye :)
ben uyumaya gidiyorum işe gidicem yarın öptüm sizi
günaydın kızlar günününz aydın olsunnn
günaydın canım nabersin
Günaydın kızlar naber ? Nasılsiniz ?
günaydın canım nabersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?