Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benden 5 gün sonra 30 haziran benim de :)

biz zorla bulduk o günü ben bir sene önce babamı kaybetmiştim onun senesi geçsin diye bekledik mayıstaydı o bide benim teyzelerim dayılarım amcamlar halamlar herkes ögretmen bide okullar kapansık dedik zorla denk getirdik ogünü :D hatta tesadüf bu ya 05. temmuz 2011 de nişan tarihimiz :d tam bir sene sonrada evlilik yıl dönnümümüz oldu :d 05temmuz 2012:d istesek denk getiremezdik yani :)

biz zorla bulduk o günü ben bir sene önce babamı kaybetmiştim onun senesi geçsin diye bekledik mayıstaydı o bide benim teyzelerim dayılarım amcamlar halamlar herkes ögretmen bide okullar kapansık dedik zorla denk getirdik ogünü :d hatta tesadüf bu ya 05. Temmuz 2011 de nişan tarihimiz :d tam bir sene sonrada evlilik yıl dönnümümüz oldu :d 05temmuz 2012:d istesek denk getiremezdik yani :)

ne güzel olmuş :) bizde kocamın askerliğine göre ayarladık geçen sene bugün onun askerliğinin ilk günüydü ben çok perişandım 11-12 aralık bana yaramıyor bu senede akşam çok kötüydüm

ben o askere gitmeden karar vermiştim 30 hazirana o yokken herşeyi hallettim düğün salonunu filan o yüzden pek yer sorunu olmadı
bu arada başın sağolsun baban için

ne güzel olmuş :) bizde kocamın askerliğine göre ayarladık geçen sene bugün onun askerliğinin ilk günüydü ben çok perişandım 11-12 aralık bana yaramıyor bu senede akşam çok kötüydüm

ben o askere gitmeden karar vermiştim 30 hazirana o yokken herşeyi hallettim düğün salonunu filan o yüzden pek yer sorunu olmadı
bu arada başın sağolsun baban için

dostlar sağ olsun canım.. çok erken gitti damadı ile tnışamadı bile.. malesef torunlarınıda göremicek ama biliyorum ki o cennetten bizi izliyor..

ayvareceli hoşgeldin canım aramıza:3::3:su an itibariyle canım ayva receli istemeye başladı iyi mii:52::52::52:

hoşbuldummm ..
sölemesi ayıp güzel yaparım ayva recelini ve güzel de yerim. gerçi boğazım iyidir her şeyi güzel yerim
:52: :52: :52: canım aşerirken falan benim profile bakma. gerçi ayva yer veya istersen bebek gamzeli olurmuş derler :34:

gamyoncu hoşbuldummm :34:

Offf çok canım sıkılıyor yahu...Sizi okuyorum sessizce, katılmak bile içimden gelmiyor. Tuhaf, tatsız bir haldeyim, kusura bakmayın kızlar. Ne gelen var ne giden. Bu sabahki testten sonra da iyice sıkıldım. Olacaksam olayım artık diyorum. En azından yeni umut için çalışırım. Böyle belirsizce beklemek insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Oysa iki tane kocaman kızım var...Onlar da çok heyecanlılar. Hatta ovulasyon testlerine gebelik testlerine hep onlarla baktım:))

Cuma gelmedi gitti.

offf çok canım sıkılıyor yahu...sizi okuyorum sessizce, katılmak bile içimden gelmiyor. Tuhaf, tatsız bir haldeyim, kusura bakmayın kızlar. Ne gelen var ne giden. Bu sabahki testten sonra da iyice sıkıldım. Olacaksam olayım artık diyorum. En azından yeni umut için çalışırım. Böyle belirsizce beklemek insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Oysa iki tane kocaman kızım var...onlar da çok heyecanlılar. Hatta ovulasyon testlerine gebelik testlerine hep onlarla baktım:))

cuma gelmedi gitti.

beklemek en zoru sanırım gri yani ya siyah yada beyaz olsun ki önümüzü görelim
kocam tuturmuş ya üstüne görüyosan test yaptıralım diye kendimden utandım resmen adamı nasıl üzmüşüm dün akşam

Offf çok canım sıkılıyor yahu...Sizi okuyorum sessizce, katılmak bile içimden gelmiyor. Tuhaf, tatsız bir haldeyim, kusura bakmayın kızlar. Ne gelen var ne giden. Bu sabahki testten sonra da iyice sıkıldım. Olacaksam olayım artık diyorum. En azından yeni umut için çalışırım. Böyle belirsizce beklemek insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Oysa iki tane kocaman kızım var...Onlar da çok heyecanlılar. Hatta ovulasyon testlerine gebelik testlerine hep onlarla baktım:))

Cuma gelmedi gitti.

belirsizlik insanı öldürennn Allah sabır versin tatlımmm

Cuma gelmedi gitti.

canım beklemek en zoru seni çok iyi anlıyorum ama doktorunla görüşüp bebek yoksa eğer adet söktürücüyle adet olmanı tavsiye ederim aynı durumu bende yaşamıştım bu şekilde kurtuldum ve rahatladım,sanada tavsiye ederim en azından hem stresten kurtulursun hemde yeni ay yeni umut olur sana ..

Cuma gelmedi gitti.

Şşşşt sıkıntı yok... heyecan var umut var...

Evlenemdne önce adet tarihimi bu kadar sabırsızlıkla bekleyeceğimi söyleseler inanmazdımmm:):) bizde bebişi ilk atışta oluyo sanırdıkk:))) bat ım yarın yada öbür gün bu ay olmadı eminim ama olsun bitsin d eyeni ay a umutla bakalım:))))) Allah cümlemize bebişler nasip etsinnn

Evlenemdne önce adet tarihimi bu kadar sabırsızlıkla bekleyeceğimi söyleseler inanmazdımmm:):) bizde bebişi ilk atışta oluyo sanırdıkk:))) bat ım yarın yada öbür gün bu ay olmadı eminim ama olsun bitsin d eyeni ay a umutla bakalım:))))) Allah cümlemize bebişler nasip etsinnn

Amin canım.. bende öyle sanıyodum evlencem hemen olacak ama olmuyormus allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Sigaraya laf yok:) O benim canım ciğerim:) Hamile kalınca ne yapacağımı bilemiyorum tabi. Şimdiden kara kara düşünüyorum.

valla ben bırakalı 2 ay oldu sırf bebk için bıraktım :) bebeğim olsunda başka bişy istemem insan beyninde bitirmeli bence.. benim eşimde içiyo mesela o bırakamıyor aşırı tiryaki olduğu için..

Back