- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
- #1.521
şu 3 günde bi geçerse hayırlısıyla:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur olur canım inşallah olur benim arkadaşıma da pol over dediler kız evlendi nasılsa olmaz diye korunmadı pat diye hamile kaldıı rabbim sana da hepimize nasip etsin en kısa zamandaa:))))))
canım beklemek en zoru seni çok iyi anlıyorum ama doktorunla görüşüp bebek yoksa eğer adet söktürücüyle adet olmanı tavsiye ederim aynı durumu bende yaşamıştım bu şekilde kurtuldum ve rahatladım,sanada tavsiye ederim en azından hem stresten kurtulursun hemde yeni ay yeni umut olur sana ..
ben ayın 6sında adet gördüm. bu ay bebek düşünüyoruzda ben acaba ne zaman yumurtlarım
ben yeni evliyim daha 5 ay oldu evleneli hiç korunmadık ama kör olasıca bir pkom var :d
İnşallah canım alırız güzel haberlerini en kısa zamanda.... kucağın dolar...
ben salaklık ettim :)))) kocam muhteşem bi adam her anlamda güveniyorum, çok seviyorum... Çok istedi evlenince,,, ben başka bi şehire taşınmıştım işsiz kalmıştım taşındığım şehirden nefret ettim bunalıma girdim derken hep erteledim... Şimdi ne kadar saçma geliyor bi bilsen bu sebeplerim.... Hayatımdaki tek pişmanlığımdır. Ama kesin bunda da vardır bir hayır...
biz zorla bulduk o günü ben bir sene önce babamı kaybetmiştim onun senesi geçsin diye bekledik mayıstaydı o bide benim teyzelerim dayılarım amcamlar halamlar herkes ögretmen bide okullar kapansık dedik zorla denk getirdik ogünühatta tesadüf bu ya 05. temmuz 2011 de nişan tarihimiz :d tam bir sene sonrada evlilik yıl dönnümümüz oldu :d 05temmuz 2012:d istesek denk getiremezdik yani :)
bende pcoluyum ayvareçeli ve cipçilek mayısta ilk korunmazsız ilişkimde hamile kalmıştım bir PCO REKORU olacaktıama kimyasal gebeelilkmiş
şimdi devam çalışmalara
bende pcoluyum ayvareçeli ve cipçilek mayısta ilk korunmazsız ilişkimde hamile kalmıştım bir PCO REKORU olacaktıama kimyasal gebeelilkmiş
şimdi devam çalışmalara
cnm bişi sorcam beni ayıplamayınpco ne?
merak ettim..9 yıldır kadın doguma gitmiyorum
![]()
polikistik over sendromu canım. yumutlama bozukluğu diyelim. ya çok geç ya da hiç yumurlamıyosun. yumurtalığında aynı anda bir sürü yumurtalar olgunlaşmaya başlıyo ama hiç biri çatlamıyor. yumurtalığın içinde kistleşiyolar . tabi hormonların da alt üst oluyo...
Başın saolsun canım ALLAH RAHMET EYLESİN..
Ayvareceli biliyorum stres cok zararlı bize ama ben cok zırlak bir insanım herşeye aglarım hüzünlenirim o yüzden bütün dengem alt üst oluyor doktra gittim adam dio bana daha cok erken niye pan,k yaptın bu kadarben diyorum istiyorum bebek işte ayın 21inde tan testi vericem hormonlar için tekrar sonra rahim flimi çekelim dedi madem bu kadar acele ediyorsun ama emin olamiyorum rahim filmi cektirssemmi cektirmesem mi beklesemmi biraz daha kafam karma karışık oldu
![]()
ben ayın 6sında adet gördüm. bu ay bebek düşünüyoruzda ben acaba ne zaman yumurtlarım
canm hayırlısı olsun öncelikle rahim flmi için çok zor oldugunu sölüyolar ...
Ayvareceli biliyorum stres cok zararlı bize ama ben cok zırlak bir insanım herşeye aglarım hüzünlenirim o yüzden bütün dengem alt üst oluyor doktra gittim adam dio bana daha cok erken niye pan,k yaptın bu kadarben diyorum istiyorum bebek işte ayın 21inde tan testi vericem hormonlar için tekrar sonra rahim flimi çekelim dedi madem bu kadar acele ediyorsun ama emin olamiyorum rahim filmi cektirssemmi cektirmesem mi beklesemmi biraz daha kafam karma karışık oldu
![]()
şimdi devam çalışmalara