Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

olur olur canım inşallah olur benim arkadaşıma da pol over dediler kız evlendi nasılsa olmaz diye korunmadı pat diye hamile kaldıı rabbim sana da hepimize nasip etsin en kısa zamandaa:))))))

olacak olacak herşeyın bir zamanı varda biz biraz acele ediyoruz :o

canım beklemek en zoru seni çok iyi anlıyorum ama doktorunla görüşüp bebek yoksa eğer adet söktürücüyle adet olmanı tavsiye ederim aynı durumu bende yaşamıştım bu şekilde kurtuldum ve rahatladım,sanada tavsiye ederim en azından hem stresten kurtulursun hemde yeni ay yeni umut olur sana ..

Doktorumla dün görüştüm. Adetin 10 geçerse gel dedi. Yapacak bir şey yok canım.Cuma günü gideceğim, kusura bakmasın rahatsız edeceğim ama 9. gün oluyor. Adet olmazsam tabi:))) Bu öyyle bir streski öykü, şiir yazardım onu bile yapamıyorum yahu:(

ben ayın 6sında adet gördüm. bu ay bebek düşünüyoruzda ben acaba ne zaman yumurtlarım

canım ben normalde polikistik overım yumurtlama günlerim net deil. o zaman doktorum adetinin ilk gününden itibaren saymaya başla 12. ve 20. günler arası yumurtlamanın tavan yaptığı günler demişti. özellikle 16. gün o dönemde günaşırı ilişki demişti.
yumoşun ne zaman geleceği belli olmaz 12. günden itibaren yapış kocana :34: tatlım

ben yeni evliyim daha 5 ay oldu evleneli hiç korunmadık ama kör olasıca bir pkom var :d

cipcilek canım o dert bende de vardı. hamileliğimden önce. şimdi nasılım bilmiyorum. yakında doktora gidicem bakıcaz.
ama sana bi şey diyim hiç belli olmaz. doktor bana 1 yıl süre vermişti hamilelik için. 2. ayımda hamile kalmıştım.
önemli olan stres yok. çünkü stres=hormonlar=yumurtlama... stres hormonları ve yumurtlamayı baskılıyo çünkü..

İnşallah canım alırız güzel haberlerini en kısa zamanda.... kucağın dolar...

ben salaklık ettim :)))) kocam muhteşem bi adam her anlamda güveniyorum, çok seviyorum... Çok istedi evlenince,,, ben başka bi şehire taşınmıştım işsiz kalmıştım taşındığım şehirden nefret ettim bunalıma girdim derken hep erteledim... Şimdi ne kadar saçma geliyor bi bilsen bu sebeplerim.... Hayatımdaki tek pişmanlığımdır. Ama kesin bunda da vardır bir hayır...

hikayemiz aynı seninle... ben de evlendim memleketimden 850 km uzağa gittim. işsiz kaldım, yeni şehir, ailemden uzakta olmak ve sürekli evde oturmak canımı çok sıktı, bunalıma girdim, ağlama krizlerim... sora kpssye hazırlandım atandım derken. ama bileydim sonunda nasıl olsa iş olur. arada bebeği yapar büyütürdüm bile. ama insan içindeyken anlayamıyor durumu...

bende pcoluyum ayvareçeli ve cipçilek mayısta ilk korunmazsız ilişkimde hamile kalmıştım bir PCO REKORU olacaktı:52: ama kimyasal gebeelilkmiş:14:

şimdi devam çalışmalara

biz zorla bulduk o günü ben bir sene önce babamı kaybetmiştim onun senesi geçsin diye bekledik mayıstaydı o bide benim teyzelerim dayılarım amcamlar halamlar herkes ögretmen bide okullar kapansık dedik zorla denk getirdik ogünü :D hatta tesadüf bu ya 05. temmuz 2011 de nişan tarihimiz :d tam bir sene sonrada evlilik yıl dönnümümüz oldu :d 05temmuz 2012:d istesek denk getiremezdik yani :)

Başın saolsun canım ALLAH RAHMET EYLESİN..

bende pcoluyum ayvareçeli ve cipçilek mayısta ilk korunmazsız ilişkimde hamile kalmıştım bir PCO REKORU olacaktı:52: ama kimyasal gebeelilkmiş:14:

şimdi devam çalışmalara

ben de sevinmiştim hamileliğimde ama maalesef benimkisi de boş gebelik çıktı. allahım bi daha böyle zor durumlarla imtihan etmesin bizi. hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin, amin

cnm bişi sorcam beni ayıplamayın:1: pco ne?:1:merak ettim..9 yıldır kadın doguma gitmiyorum:27:

polikistik over sendromu canım. yumutlama bozukluğu diyelim. ya çok geç ya da hiç yumurlamıyosun. yumurtalığında aynı anda bir sürü yumurtalar olgunlaşmaya başlıyo ama hiç biri çatlamıyor. yumurtalığın içinde kistleşiyolar . tabi hormonların da alt üst oluyo...

polikistik over sendromu canım. yumutlama bozukluğu diyelim. ya çok geç ya da hiç yumurlamıyosun. yumurtalığında aynı anda bir sürü yumurtalar olgunlaşmaya başlıyo ama hiç biri çatlamıyor. yumurtalığın içinde kistleşiyolar . tabi hormonların da alt üst oluyo...

tşkr ederim canım inan bilmiyodum aydınlanmış oldum :16:

Ayvareceli biliyorum stres cok zararlı bize ama ben cok zırlak bir insanım herşeye aglarım hüzünlenirim o yüzden bütün dengem alt üst oluyor doktra gittim adam dio bana daha cok erken niye pan,k yaptın bu kadar :D ben diyorum istiyorum bebek işte ayın 21inde tan testi vericem hormonlar için tekrar sonra rahim flimi çekelim dedi madem bu kadar acele ediyorsun ama emin olamiyorum rahim filmi cektirssemmi cektirmesem mi beklesemmi biraz daha kafam karma karışık oldu :o

Ayvareceli biliyorum stres cok zararlı bize ama ben cok zırlak bir insanım herşeye aglarım hüzünlenirim o yüzden bütün dengem alt üst oluyor doktra gittim adam dio bana daha cok erken niye pan,k yaptın bu kadar :D ben diyorum istiyorum bebek işte ayın 21inde tan testi vericem hormonlar için tekrar sonra rahim flimi çekelim dedi madem bu kadar acele ediyorsun ama emin olamiyorum rahim filmi cektirssemmi cektirmesem mi beklesemmi biraz daha kafam karma karışık oldu :o

canm hayırlısı olsun öncelikle rahim flmi için çok zor oldugunu sölüyolar ...

canm hayırlısı olsun öncelikle rahim flmi için çok zor oldugunu sölüyolar ...

selencik bende o yüzden beklesem mi diyorum ama bilem,iyorum bir an önce cektirsem bir sorun sorun varsa çözüm buluruz en azından diyorum yaşım 29 cokta oyalanmak istemiyorum bide eşimden sperm testi isticekler bi diyoruz gidelim yaptıralim bir diyoruz beklliyelim b,r sene dolsun karar verem,yorum ama cok korkuyorum rahim filmi cektirmeye

çilekcim çektirmesen mi acaba sanki daha erken değil mi ben doktora bile gitmek istemiyorum kendimi olmuyomuş pozisyonuna sokmamak için ama yinede sen bilirsin

şimdi devam çalışmalara

PKOnun kralı bende canım:) Doğuştanmış benim pkom doktor dedi. ilk adetimi 17 yaşında oldum. Ömrüm boyunca toplasan 50 kere adet olmamaışımdır. düğünümden 8 ayy önce adet oldum ama düğün gecemde hamile kaldım çok şükür. İlk kızım 13 aylıkken sadece tek bir korunmasız ilişkiyle ikinciye hamile kaldım:)) Dünyam başıma yıkılmıştı. Bu nasıl pko beni neden korumadı diye öfkelenmiştim hatta:)))Ah ahh şimdi arıyoruz ama yok:)

Back