- Konu Sahibi antidepresif
- #1.581
SELAM KIZLARRRR ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
be geceden beri ağrıyla uğraşoyorum doktora gittim şimdi anormal bi durum yok dedi iğne yaptı ağrı kesici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrrBe geceden beri ağrıyla uğraşoyorum doktora gittim şimdi anormal bi durum yok dedi iğne yaptı ağrı kesici
hayırlı sabahlar arkadaşlar;
size moral vermek için yazıyorum.inşAllah hayırlı haberler alırsınız.
arkadaşlar bebek beklerken eminimki bende olduğu gibi hergün acabalarla geçen bir zaman diliminiz yer almaktadır.
ben 4 aydır hergün stresle acaba olur mu olmaz mı diyerek gebelik bekledim.
ve son 5.ayımda artık dedim kesinlikle kafama takmayacağım.aklıma bile getirmedim. bu forumda hergün sizin yazdığınız yerleri okudum.1 ay boyunca okumadım.
aklıma gebeliği bile getirmedim.hatta kaplıcaya gittim.suya bile girdim.
ve 5.ayımda hamile olduğumu öğrendim.bu da geç döllenme olmuş ki doktor %2 lik bir kısımdasın dedi : ))
en önemlisi aklınıza getirmemek başka işlere konsantre olun.ve herşey Allahtan dualarınızı asla geciktirmeyin.
rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
bugün pek bişey yapasım yok bütün topikleri okuyorum saf saf![]()
hayirli olsun canim,Allah kucagina almayi nasip etsin
Selaaaaam kızlar....
Bugün nasıl bir keyifsizlik nası bir yorgunluk nedir bu yaaaa...
Bir sürü işim var ama canım hiç bişi yapmak istemiyoooo bugün benim... tersimden mi kalktım nedir?
Pembefil hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Evet bu ay olmazsa zaten ben de önceliklerimden kaldırıyorum bu konuyu kendimi gezmelere tozmalara vuracağım...
Zaten korunmadığımıza göre de tuttururuz elbet bir ay..
ne bu ya her ilişkiden sonra düşün acaba bu sefer tuttu mu die....günün her vakti sürekli aklına gelsinnnn... Zaman da geçmiyo böyle...
lanvin yazdıkalrına aynen katılıyorummm çocuk işi ne zormuşş ilişkiye giriyon acepp tutumu diyon:):) Rabbim tuttursun inşallah:)) akla takmamam mümkün olmuyor ki yaa pöf pöf inşallah olur bebişlerrr
Hayır yani düşünmenin bir faydası olsa anlayacağım da üstüne bir de zararı var...
Bu topiği ve sizleri çok sevdim ama 25inde kırmızı kart görürsem buraya da girmeyeceğim (gerçi bağımlı gibi bişey oldun nası bırakacaksam:)) ,,,, ama farkettim ki sürekli bunları konuşmak daha da çok stres yapıyor insanı....
akla takmamanın tek yolu dikkatini dağıtmak,, beyin sadece bir tek şeye odaklanabiliyor o yüzden bu konu aklına geldiğinde hemen dikkatini dağıtacaksın başka bişeylere konsantre olacaksın...
Ayvareceli biliyorum stres cok zararlı bize ama ben cok zırlak bir insanım herşeye aglarım hüzünlenirim o yüzden bütün dengem alt üst oluyor doktra gittim adam dio bana daha cok erken niye pan,k yaptın bu kadarben diyorum istiyorum bebek işte ayın 21inde tan testi vericem hormonlar için tekrar sonra rahim flimi çekelim dedi madem bu kadar acele ediyorsun ama emin olamiyorum rahim filmi cektirssemmi cektirmesem mi beklesemmi biraz daha kafam karma karışık oldu
![]()
Aynen banada yetmiyor , birde usutum mu boğazlarım ağrır bas agrir hala dünden beri
hosbuldum, hosbulduuum..
kızlar çok doluyum ya anlatmazsam deliricm düşünmektendün gece eşimle sıradan basit bir tartışmamız oldu bana cok sert bir şekilde ''yeter cekilmıyorsun artık'' dedi ilk kez agzından böyle bişey cıktı ve bu benim içime işledi
belki o anda farkında olmadan agzından kactı böyle bişey yada bılmıyorum sevgisi ,bana katlanabilme gücü mü azaldı sorular sorular beynimi kemiriyor
sizide derdimle sıkmak istemiyorum kusura bakmayın birileriyle konusmaya ihtiyacım var
![]()
Canım ya evlilikte olur böyle şeyler,,, tabi daha dikkatli olması lazım ama belki bu aralar stres yapmıştır bu çocuk işleri,,, bir de sanırım ufak bebişin var senin zordur onun için de streslidir... genel tutumu nasıl eşinin o önemli çünkü saygısızlık hakaret olmadığı sürece tartışmalarda bazen kasıtlı olarak karşındakini kırmak için söylersin böyle şeyleri... tabiii ki gerçek düşüncesi değildir....
canım boğaz ağrısı için ben çörekotu tozu ve bal karışımı kullanıyorum. 1 çorba kaşığı bal 2 çaykaşığı çörekotu tozu boğazı çok rahatlatıyo. hafif bir gıcık hissetmeye başlayınca hemen başlıyorum yemeğe. geçiriyo.. hamişlik düşündüğümüz için ilaç tan çok kocakarı ilaçları kullanalım di mi:)) ayrıca çörekotu yumurtlamaya da iyi geliyomuş duyurulur![]()
canım kasıtlı olarak yaptığını düşünmuyorum ama içinde saklayıp bu zamana kadar dün aksam patlamış gibi oldu bilmiyorum su an kavga gürültü etmektense konusmamayı tercih ediyorum elbet bir gün anlar hatasını![]()
canım kasıtlı olarak yaptığını düşünmuyorum ama içinde saklayıp bu zamana kadar dün aksam patlamış gibi oldu bilmiyorum su an kavga gürültü etmektense konusmamayı tercih ediyorum elbet bir gün anlar hatasını![]()