- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.481
Daha yeniyiz bu çalışmlarda bu üçüncü ayımız... ama yaş 31 :) dört buçuk yıldır da evleyim... ah ah şimdiki aklım olsun ilk günden başlardım çalışmalara :)
sen ne zamandır deniyosun....
evt yaa. bu stresin gözü kör olsun ..
adete yakın zamanımız gelince.. hep bi stres..hep bi takıntı.. uff yaa.. bu ay olmasa barii öyle birseyy ...
Allah'ımm sana yalvarıyorum.. nolur gör şu halimi , artık dayancak gücüm, sabrım kalmadıı yarabbimmm affett ..bu gözyaslarım ne zaman dinecek
icazet varsa ben de katılmak istiyorum aranıza.
önceki sayfaları çok okuyamadım amma niyet belli, amacımız ortak
ben kısaca kendimden bahsediyim size.
ilk bebişimi istiyorum, ama maalesef ilk hamileliğim değil.
25 ağustosta boş gebelikten dolayı kürtaj oldumzor günlergeçirdim. doktor 3 regl dönemi bekle dedi. o süre bitmek üzere. yakında regl olucam.
ama ufak tefek şikayetlerim var önce bi kez daha doktora görünmem lazım.
işte böle...
BAT tarihine göre liste göremedim. ama zaten bu ay bende bi şey yok. kısmet olursa önümüzdeki ay bende gün sayıcam.
inşallah hep beraber güzel haberlerimizi paylaşırız burdan
canım benimde 3 ay oldu yeniyiz bizde yenide evliyim 5 ay oldu evleneli :) 28 yaşındayım çok beklemek istemiyorum ya olmazsa diye erken başladım
Helal olsun... bütün yeni evlilere önerim budur... Tabi koca da çok önemli.... mutlu huzurlu ise evlilik hele de bu adam tamadır diyosan çocuğu hiç bir nedenle ertelemenin bir anlamı yok bence....
icazet varsa ben de katılmak istiyorum aranıza.
önceki sayfaları çok okuyamadım amma niyet belli, amacımız ortak
ben kısaca kendimden bahsediyim size.
ilk bebişimi istiyorum, ama maalesef ilk hamileliğim değil.
25 ağustosta boş gebelikten dolayı kürtaj oldumzor günlergeçirdim. doktor 3 regl dönemi bekle dedi. o süre bitmek üzere. yakında regl olucam.
ama ufak tefek şikayetlerim var önce bi kez daha doktora görünmem lazım.
işte böle...
BAT tarihine göre liste göremedim. ama zaten bu ay bende bi şey yok. kısmet olursa önümüzdeki ay bende gün sayıcam.
inşallah hep beraber güzel haberlerimizi paylaşırız burdan
göz yaşı dökmek yooooooook, yasak... Mutlulukla huzurla beklemek var......
Allah zamanını hepimizden çok daha iyi biliyor kuzum.... Belki bu da sabrı öğrenmek için bir derstir kim bilir....
Hayatı zindan etme,,, şükretmek lazım hayatımızda olanlara... Olmayanlar için de dua etmek lazım sadece....Olan/olmayan herşeyin aslında hayırlısı olduğunu kabullenmek lazım....
Bu meseleyi hayatımızın merkezinden çıkarırsak stresi bırakırsak ne kadar da kolay olacak belki herşey...
3 senedir tanıyoruz birbirimizi eminizde kocam önce istemedi borçlar bitsin filan dedi bende konuştum ettim ikna ettim çok seviyoruz bebekleri allah nasip eder inşallah
benimkide tam tersi
23 yaşındayım eşim 29 sanırım yaşı itibariyle benden çok istiyor bebişi
Daha yeniyiz bu çalışmlarda bu üçüncü ayımız... ama yaş 31 :) dört buçuk yıldır da evleyim... ah ah şimdiki aklım olsun ilk günden başlardım çalışmalara :)
sen ne zamandır deniyosun....
hoşgeldiiin... çok geçmiş olsun....
inşallah bu adetten sonra dolar göbişinnnnn....
ay eltimin kan değeri 5034 çıkmış bebiş kesinleşti yarın keseyide görürse ohh değmeyin keyfimize
3 senedir tanıyoruz birbirimizi eminizde kocam önce istemedi borçlar bitsin filan dedi bende konuştum ettim ikna ettim çok seviyoruz bebekleri allah nasip eder inşallah
lanvin ben de 30 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyiz... ahhh sorma o olsun bu olsun derken. yaş geçmiş işte böle... neyse önümüzdeki maçlara bakalım artık. şimdiki hedefim 35 kadar 2 bebişbakalım
ben de bi ilkini halledebilsem gittiği yere kadar.. 3 olur 5 olur :)
ben çok perişan oldum dün gece sinirlerim bozuldu aslında dediğim gibi sadece 3 ay oldu ama o psikoloji bambaşka kırmızıyı görünce başladım ağlamaya allah size güzel haberler nasip etsin bu ay
Allah yardımcın olsun kaç zamandır deniyosun canım
İnşallah canım alırız güzel haberlerini en kısa zamanda.... kucağın dolar...
ben salaklık ettim :)))) kocam muhteşem bi adam her anlamda güveniyorum, çok seviyorum... Çok istedi evlenince,,, ben başka bi şehire taşınmıştım işsiz kalmıştım taşındığım şehirden nefret ettim bunalıma girdim derken hep erteledim... Şimdi ne kadar saçma geliyor bi bilsen bu sebeplerim.... Hayatımdaki tek pişmanlığımdır. Ama kesin bunda da vardır bir hayır...
ayy ne güzel darısı başımıza inşallah
ayyy canım benim bende aynen snin gibiyim daha 5 aylık hamileyim snin gibi her kırmızı kartta salya sümük ağlıyorumeşimde kızıo manyakmısın niye aglıyosun yeni evliyiz daha ancak olur diye ama elde degil işte :)
saol cnm Allah razı olsun..bazen ben bile inanamıyorum, inanılır gibi değil ama, 15 yılımı bitirdim ağustos da
olsun canım herşeyin bir zamanı vardır allah en hayırlı zamanı biliyodur
evet canım haklısın
amin canım dua ettircem hepimize :)
saol cnm Allah razı olsun..bazen ben bile inanamıyorum, inanılır gibi değil ama, 15 yılımı bitirdim ağustos da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?