Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ahh ah o sigara zehir resmen ama anlamıolar bırakmaları gerektiğini:19:canım fındık ceviz flnda ver kocişine :34:

günaydın kızlar. Hayırlı bir gün diliyorum hepimiz için.

Zizag, üzüldüm canım. Ama daha 3 ay olmuş, iki aya kalmaz bebişinin haberini alırsın, demedi deme:))

beni soracak olursanız sabah test yaptım tabiki negatif:))) kanda cuma günü yaptıracağım. O kesindir artık. Cuma günü yumurtlamadan sonraki 14.gün oluyor çünkü. Ondan sonra varsa da yoksa da derin bir nefes alacağım imşallah. Yetti gayri çok sıkıldım, hayatımıza renk gelsin diye bebek istedik mor ötesi olduk yahu:)))

inşallah canım arkadaşlarda öyle diyo düzenli yumurtlamada sorun olmaz inşallah hamile kalırsın diyordu

valla beenim herüf zaten dünden razı sıkı çalışma olayına:17::17::9::9:artık kısmet bu ay kac hamiş çıkarıcz bakalım:32:

hayırlısı inşallah
benim herifte bende sıkı sıkı tutttuk valla çalışmayı bırakmaya niyetimiz yok gibi:17::17::17::17:
reglinin kaçıncı günü oldu antidepresifim kaçında çalışmalara başladınız

aynen keçiboynuzu pekmezine ağırlık veriyorum bu akşamdan itibaren kocişim için
bide sigarayı bıraksa süper olacak

ay o sigara belası bizim de başımızda var eşim de ben de fosur fosur :(
kaç kere denedik bırakmayı....
bi de bayağı geciktiriyomuş hamile kalmayı :(
ama geçen gün okudum tamamen diil ama karnıbahar, brokoli ve lahana karışımı etkisini azaltıyomuş zehirli maddelerin idrarla atılmasını sağlıyomuş.... ben üşendim denemedim ama denicem en kısa zamanda.....

ay o sigara belası bizim de başımızda var eşim de ben de fosur fosur :(
kaç kere denedik bırakmayı....
Bi de bayağı geciktiriyomuş hamile kalmayı :(
ama geçen gün okudum tamamen diil ama karnıbahar, brokoli ve lahana karışımı etkisini azaltıyomuş zehirli maddelerin idrarla atılmasını sağlıyomuş.... Ben üşendim denemedim ama denicem en kısa zamanda.....

allahtan ben içmiyorum valla en güzeli bırakmanız canım ya

hayırlısı inşallah
benim herifte bende sıkı sıkı tutttuk valla çalışmayı bırakmaya niyetimiz yok gibi:17::17::17::17:
reglinin kaçıncı günü oldu antidepresifim kaçında çalışmalara başladınız

canım biz adetim bitti hemen basladık diyim :17:benım normalde 7 8 gün sürdügü oluo bugün adetin ilk gününden sayarsak 10.gün oluo valla gün fln saymadan günasırı calısmaya devam tabıkı yumurtlama günümü atlayamam o cook önemlii:17::17::17::17:

hihi bizde severek çalışıyoz

:9::9::9::9::9::9::9::9:

canım biz adetim bitti hemen basladık diyim :17:benım normalde 7 8 gün sürdügü oluo bugün adetin ilk gününden sayarsak 10.gün oluo valla gün fln saymadan günasırı calısmaya devam tabıkı yumurtlama günümü atlayamam o cook önemlii:17::17::17::17:

bende aynı senin gibi düşünüyorum canımmm :34::34::34:

günaydınlar herkese..:16:
12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum :)

Back