- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.401
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
hayırlı olsun cnmm ... ultrosonda gördünüz müğ ???
merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar,sudemerve sen liste yapacaktın herhalde noldu yaptın mı?
akşam yapacağım dedi
5 aralıkta 4 haftalık hamile oldugumun müjdesini aldım. ben karmaşık ve güzel duygular içindeyim, eşimse sadece karmaşık duygular içindeymişbeklemiyordu adam, şoklarda ben daha hiç hazır değildim kiiii falan oldu. ama hiç ihtimsl yoktu naapsın o da alışmaya başlıyor şimdilerde
5 aralıkta 4 haftalık hamile oldugumun müjdesini aldım. ben karmaşık ve güzel duygular içindeyim, eşimse sadece karmaşık duygular içindeymişbeklemiyordu adam, şoklarda ben daha hiç hazır değildim kiiii falan oldu. ama hiç ihtimsl yoktu naapsın o da alışmaya başlıyor şimdilerde
slm kızlarr topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inş.. her ay bi gebelik topiğine girmemle kırmızı kartı görmemle çıkmam bir oldu..
pkoluyum ve bu ay klomen+gonalf+ovitrelle kullandım ayın 20'sinde test yapıcam bakalım bebişim benimle mi değil mi diyee
hepimiz birbirimize dua edelim lütfennn!...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın (amiiiinn)
folikimi aldım 1 tane tam içtim akşamları alıcam birer birer :)
ayy ortalık karıştı ben hamile değilim daha cnm :) ay sonunda belli olacak benim kırmızılar yeni bitti
hadi ya ben öyle anlamışım kusura bakma o zaman canım
bende günde 3 tane içiyorum doktorum söyledifolikimi aldım 1 tane tam içtim akşamları alıcam birer birer :)
kızlar folikasit kullanmak gerektiğini yeni duydum,eczaneden istedim,folbiol verdiler.siz ne kullanıyosunuz.
kızlar folikasit kullanmak gerektiğini yeni duydum,eczaneden istedim,folbiol verdiler.siz ne kullanıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?