Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hoşbuldmmm :) yeni yılda inş hayrlı haberler veririm buraya.ve inş. biçok kişide bebiş haberleri verir..

Kızlar forumları sürekli okuyorum hergün ama bir türlü birileriyle diyalog kuramıyorum arkadaş eklemeyi falan bilmiyorum.neyse bende sizdenim bekliyorum....bu ay klomen kullandım kullandım 3 yumoş olduştu ikisi çatladı biri sanırım osnra çatladı daha ufaktı çünkü doktorum bu ay gebelik olabilir diye not aldı ama bilmiyorum inşallah olursat 23 kasım dı ..24 aralıka ulaşabilirsem belki allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla bebişlerimize kavuştursun .bu arada arkdaşlar istanbul avrupa yakasında doktor arayan varsa kesinlikle kendi doktorumu tavsiye derim süper bir doktor(bayan)

5 aralıkta 4 haftalık hamile oldugumun müjdesini aldım. ben karmaşık ve güzel duygular içindeyim, eşimse sadece karmaşık duygular içindeymiş beklemiyordu adam, şoklarda ben daha hiç hazır değildim kiiii falan oldu. ama hiç ihtimsl yoktu naapsın o da alışmaya başlıyor şimdilerde

tebrikler Allah analı babalı büyütsün Rabbim tez zamanda bize de nasip eder inşallah

hayırlı olsun cnm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

slm kızlarr topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inş.. her ay bi gebelik topiğine girmemle kırmızı kartı görmemle çıkmam bir oldu..

pkoluyum ve bu ay klomen+gonalf+ovitrelle kullandım ayın 20'sinde test yapıcam bakalım bebişim benimle mi değil mi diyee

hepimiz birbirimize dua edelim lütfennn!...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın (amiiiinn)

allahım dualarını kabul etsin cnm. ne zamansır deniyorsun ?

günaydın kızlar bende folbiol kullanıyorum
bu arada kötü haber kırmızılar geldi bu ay artık çalışmalara başlıcaz inşallah ocak ayına müjdeli haber veririm size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…