Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar bende folbiol kullanıyorum
bu arada kötü haber kırmızılar geldi bu ay artık çalışmalara başlıcaz inşallah ocak ayına müjdeli haber veririm size :)

olsun canım sağlık olsun,yeni yılda alirız müjdeli haberlerini inşlh.benimde kırmızılara az kaldı,bat 21.artık çok ümitlenmicem,sonunda çok üzülüyorum

olsun canım sağlık olsun,yeni yılda alirız müjdeli haberlerini inşlh.benimde kırmızılara az kaldı,bat 21.artık çok ümitlenmicem,sonunda çok üzülüyorum

ben çok perişan oldum dün gece sinirlerim bozuldu aslında dediğim gibi sadece 3 ay oldu ama o psikoloji bambaşka kırmızıyı görünce başladım ağlamaya allah size güzel haberler nasip etsin bu ay

ben çok perişan oldum dün gece sinirlerim bozuldu aslında dediğim gibi sadece 3 ay oldu ama o psikoloji bambaşka kırmızıyı görünce başladım ağlamaya allah size güzel haberler nasip etsin bu ay

Üzülme canım ya :) inşallah önümüzdeki ay olur 3 ay olmuş başlayali . Olacak inşallah bir anda çökme .

günaydın canlaar bugün 12/12/12.. inşallah sanslı bir gün olur hepimiz için bizde calısmalara hızla basladık:17::17:bugün eltişkom gelick birseyler hazırlamam lazım ama hiç kıpırdamak gelmio içimden:6::6::6:

günaydın canlaar bugün 12/12/12.. inşallah sanslı bir gün olur hepimiz için bizde calısmalara hızla basladık:17::17:bugün eltişkom gelick birseyler hazırlamam lazım ama hiç kıpırdamak gelmio içimden:6::6::6:

günaydın canm sana kolay gelsin umarım şanslı olur sizin için ben yaşadım dün akşam şansızlığı

Günaydın cnm evet bugün 12/12/12 inşallah dediğin gibi bir şanslı gun olur herkes icin . Kalk kalk hadi eltin geliyormuş ..

Günaydın kızlar. Hayırlı bir gün diliyorum hepimiz için.

Zizag, üzüldüm canım. Ama daha 3 ay olmuş, iki aya kalmaz bebişinin haberini alırsın, demedi deme:))

Beni soracak olursanız sabah test yaptım tabiki negatif:))) Kanda cuma günü yaptıracağım. O kesindir artık. Cuma günü yumurtlamadan sonraki 14.gün oluyor çünkü. Ondan sonra varsa da yoksa da derin bir nefes alacağım imşallah. Yetti gayri çok sıkıldım, hayatımıza renk gelsin diye bebek istedik mor ötesi olduk yahu:)))

Back