Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhaba canım iyiyim.... bilgisayar başında tembellik yapıyorummmmm :( bir sürü iş beni bekliyor,, yetşitirmem gereken onca rapor vs ama niyeyese hiçççç umrumda değil....
Bi de bu aralar yumurtladım sanırım hafif regl belirtileri var...

Hadi kızlar o zaman güzel haberleri alalım 3-4 içinde :)

Bende eve doğru gidiyorum suan, alışveriş yaptım aksam yemeğine . Evet inşallah iyi haberleri bizde bekliyoruz kendimizden

Boşverin işi gücü kızlar...Hayatımız dört duvar arasında ötekinin berikinin açığını kapatmak, ya da yükselmesini sağlamak için koşturmakla geçiyor. Biraz da biz tembellik yapalım çok mu...

Zizagcım, bir belirtidir gidiyoruz bakalım hadi hayrolur inşallah. Hepimiz için sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum şu ezan vakti.

Lanvin, yumurtladığını düüşünüyorsan iyi değerlendircim canım. İnşallah bu ay bebeğin tutunur.

Umutcum, bir görünüp bir kayboluyorsun canım, rastlaşamıyoruz. Seni gördüğüme sevindim.

Anti bugün pek yoksun neden kız:))

Boşverin işi gücü kızlar...Hayatımız dört duvar arasında ötekinin berikinin açığını kapatmak, ya da yükselmesini sağlamak için koşturmakla geçiyor. Biraz da biz tembellik yapalım çok mu...

Zizagcım, bir belirtidir gidiyoruz bakalım hadi hayrolur inşallah. Hepimiz için sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum şu ezan vakti.

Lanvin, yumurtladığını düüşünüyorsan iyi değerlendircim canım. İnşallah bu ay bebeğin tutunur.

Umutcum, bir görünüp bir kayboluyorsun canım, rastlaşamıyoruz. Seni gördüğüme sevindim.

UYKU AKIYO GÖZLERİMDEN Bİ BURAYA BAKABİLİYORUM İŞE BAKTIĞIM YOK :)

VALLA YA NEDİR BUNLAR SİNİRİM BOZULUYOR PİZZA KRAKER ALDIM ŞİMDİ TUZLU TUZLU YİYORUM :d

hsg Sudemervecim.. bnde denk geldiğimize sevindim ..nasılsın, nasıl gidiyor :)
evt bu aralar denk gelemedik..benm son ki adetimden sonra çok felaket oldum..bi görünüp bi kayboluyosun dedin ya, her ay adetim gelihcede ben öle oluyorum kendiim bi var sayıyorum, bi yok ..en sonunda yok olacam da.. Allahım hayır etsin.. ins... Rabbim daha büyüğünü yaşatmadan insaAllah meleğimi gönderir..
biraz buralardan uzak kaldım.. kendi evimde değildim zaten, bska bi yere ailelerimizin yanına gittik. oralarad gezdik ettik derken, bi 10gün yokdum iste..çok nadir arad bir pc bulup girebilceğim yerden bi bakıp çıkdım hemen.. ondan denk gelemedim..
smdi çok sükür pazar aksamı geldik eve, bgün 2.günüm evde iste.. dün ev işi temizlik fln..derken az bi bakabildim.. iste bgün bakmaya çalısıyorum buraya.
e napıyosun nasıl gidiyor senin simdiki çalısmaların :17:

çatladımı peki :o hamile kalabildin mi yada ne zaman belli olacak :o
canım bilmemki 21.gün yine gel dedi yani yarın hangi yumurtan faaliyette diye bakalım dedi :44::44::44::44:

Haftaya cuma 21 aralık 30.günümbakalım
hiç denemedim yapmayı :) benim kocada et canavarı :d

lazanya neki :26::26::26:

Ama bize kaan bey kırmızı eti yasakladı

spermle yumurtanın birleşmesini engelliyomuş

gerçi kurban sonrası olduğu için pek uyamadık ama :26:

Sizde azaltın kızlar:20::20::20::20:

canım bilmemki 21.gün yine gel dedi yani yarın hangi yumurtan faaliyette diye bakalım dedi :44::44::44::44:

Haftaya cuma 21 aralık 30.günümbakalım

lazanya neki :26::26::26:

Ama bize kaan bey kırmızı eti yasakladı

spermle yumurtanın birleşmesini engelliyomuş

gerçi kurban sonrası olduğu için pek uyamadık ama :26:

Sizde azaltın kızlar:20::20::20::20:

nasıl yani kırmızı et mi öyle yapıyomuş doktor mu söyledi bunu hiç duymamıştım :)

bu arada selammm kızlarrr :) benim kocam hayatta elini birşeye sürmez :D hatta çıkardığını çıkardığı yerde bırakır :D

Back