Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hoşgeldin canım daha gencsin olur Allahın izniyle kendini üzme bılıosun stres olunca hamiş kalma zorlasıo malesef

Kıssslaaaar ben geldim.... Bağımlılık yaptınız :) her gün girmezsem rahat edemiyorum...
Allah'ım isteyenlere hayırlısı ile hamilelik nasip etsin... Hamile olanlara sağlıklı bebişlerini kucaklarına almak nasip etsin.
Kendime dua ederken sizlere ve tabi tüm isteyenlere de ediyorum... Siz de dualarınızda bizi unutmayın :)

amin arkadaşım hepimize istediğimizle karşılaştırsın

ya kızlar çok değişiğim bugün başım dönüyor konuştukça boş boş belirtiler üretiyorum sanırım
sor canım vakit geçiriyoruz işte

Allallah allan hayır etsin inşallah hamilesindir cnm . :)

Hoşgeldin canım . Nasılsın ? Âmin âmin herkes böyle dua etse ne güzel .. Evet unutmayalım

inşaAllah banada nasip eder bir bebek bende bekliyorum ama bakalım hayırlısıyla...çalışmalara devam :) 10 gün sonra adet olmazsam belki güzel haber olabilir nasip çok fazla göğüs ağrım var bazen sancım var ama yaklaşık 25 gündür göğüs ağrım var

Allallah allan hayır etsin inşallah hamilesindir cnm . :)

Hoşgeldin canım . Nasılsın ? Âmin âmin herkes böyle dua etse ne güzel .. Evet unutmayalım

Merhaba canım iyiyim.... bilgisayar başında tembellik yapıyorummmmm bir sürü iş beni bekliyor,, yetşitirmem gereken onca rapor vs ama niyeyese hiçççç umrumda değil....
Bi de bu aralar yumurtladım sanırım hafif regl belirtileri var...

benimde 15 i ama içimdeki his bu ay olmayacak dyo olsun yinede üzülmüyorum daha zaman çokk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…