- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.341
meraba kızlar aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim 7 aydır bebek denemelerime rağman başarısızlıkla sonuclandı...20 yasındayım eşim 29 ...sağlık memuruyum ... beni anlayacağınızı düşünerek aranıza geldim beni de kabul eder misiniz?
inşallah rabbim isteyen herkeze verir
devam edioruz cnm :) yumurtlama günleri kaçırmamak lazım
Evet en yakın biziz galiba :) son batın ne zamandı Kasım'ın kaçıydi cnm ?
14 kasımda oldum en son canım
30 mu çekiyor senin ?
evet 30 çekiyodu geçen ay 3 gün önce oldu bilmiyorum valla yani geçen ay 27iydi kafam karışık :)
Aman bende boş boş soruyorum . Olsunda bebislerimiz inşallah .
hoşgeldin canım daha gencsin olur Allahın izniyle kendini üzmebılıosun stres olunca hamiş kalma zorlasıo malesef
Kıssslaaaar ben geldim.... Bağımlılık yaptınız :) her gün girmezsem rahat edemiyorum...
Allah'ım isteyenlere hayırlısı ile hamilelik nasip etsin... Hamile olanlara sağlıklı bebişlerini kucaklarına almak nasip etsin.
Kendime dua ederken sizlere ve tabi tüm isteyenlere de ediyorum... Siz de dualarınızda bizi unutmayın :)
ya kızlar çok değişiğim bugün başım dönüyorkonuştukça boş boş belirtiler üretiyorum sanırım
sor canım vakit geçiriyoruz işte
Kıssslaaaar ben geldim.... Bağımlılık yaptınız :) her gün girmezsem rahat edemiyorum...
Allah'ım isteyenlere hayırlısı ile hamilelik nasip etsin... Hamile olanlara sağlıklı bebişlerini kucaklarına almak nasip etsin.
Kendime dua ederken sizlere ve tabi tüm isteyenlere de ediyorum... Siz de dualarınızda bizi unutmayın :)
Allallah allan hayır etsin inşallah hamilesindir cnm . :)
Hoşgeldin canım . Nasılsın ? Âmin âmin herkes böyle dua etse ne güzel .. Evet unutmayalım
Zizag senin BAT yakındı di mi?
evt tatlım benim 14 gurbetkızın 15 :)
slm kızlar bende geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?