Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar göğüslerim çok sızlıyorlar. Akşam farkettim kara kara damarlar sarmış dört bir yanlarını. Pıtır pıtır birşeyler çıkmış bir de. Adet belirtsi ama benim hiç göğüslerim ağırmazdı, şişmezdi de. Bu damarlar da ilk defa çıktı. Adet de olmadım. Adet günümde şiddetli bel ve karın ağrısı vardı, tamam oluyorum dedim ama beyaz akıntıdan başka hiçbir şey yok. Çok sıkıldım yaaaa.

benimkide yemek hariç her işi yapar elime süpürge almadım ben daha 5 aylık evliyiz maşallah diyim :)

hamilelikte yüksek seyredermiş döllenme olursa eğer benim 35li çıkardı şimdilerde 36 küsür çıkıyo

aynen seç ver çocuk kızına yardım etsin :)
benim eşim 3 kardeş kız yok aralarında en çok benimki yardım edermiş :)

Sende es tarafından şanslımısin benim gibi . Bende ayda bir kere anca alıyorum süpürgeyi elime yoksa esim yapıyor her ısı . Ya bende internette okumuştum bu ateş seyini bende bir kaç gündür ölçüyorum 36.7 -37.2 arasında

kızlar göğüslerim çok sızlıyorlar. Akşam farkettim kara kara damarlar sarmış dört bir yanlarını. Pıtır pıtır birşeyler çıkmış bir de. Adet belirtsi ama benim hiç göğüslerim ağırmazdı, şişmezdi de. Bu damarlar da ilk defa çıktı. Adet de olmadım. Adet günümde şiddetli bel ve karın ağrısı vardı, tamam oluyorum dedim ama beyaz akıntıdan başka hiçbir şey yok. çok sıkıldım yaaaa.

adetin geçtimi test yaptınmışmıydın sen

sende es tarafından şanslımısin benim gibi . Bende ayda bir kere anca alıyorum süpürgeyi elime yoksa esim yapıyor her ısı . Ya bende internette okumuştum bu ateş seyini bende bir kaç gündür ölçüyorum 36.7 -37.2 arasında

evt eşlerimizin drumu aynı :) normalde kaçtı ateşin

Valla ben iş yapan erkek istemem. Çağırdığım zaman mırın kırın etmesin yeter. Eşim acayip titizdir. Bir başlar banyo lavabo silmeye 6 saatte çıkamaz. Onu mu bekleyeceğim. Kendim yaparım daha iyi:))) Geçenlerde hastaydım kuru fasulye yapacağım ama sen tarif etmeyeceksin dedi. E hadi bakalım dedim. Akşama kadar mutfakta bişeyler yaptı beni de sokmadı. Neyse sofra zamanı çağırdı beni. Güya gözlerimizi bile yumdurdu. Açın dediğinde...Yarabbim açmaz olaydımmmm:)) O mutfak savaş alanına dönmüş. Domates kabukları tezgahtan sarkar. Kepçeler kaşıklar tencereler tabaklar tezgah hınca hınç kirli bulaşıkla dolu. Hepsiyle yemek yapmış. Neyse bozuntuya vermeden sofraya oturduk. Önüme bir tabak geldi kıpkırmızı su. Kaşığı bir daldırdım, fasulyeler dipte. Çangır çangır ediyorlar, taş gibi. Gülmekten öldük maaile:)) dışardan yemek zorunda kaldık. Arkasını toplarken yemin etmiş kada oldum, bir daha şef önlüğünü vermem kimseye. Elim ayağım tutuyorken niye ona yaptırayım ki. Onun görevi kızlara ders çalıştırmak benimki ev işleri. İşten arta kalan görevlerimizi bu şekilde ayarladık, mutluyuz:))

adetin geçtimi test yaptınmışmıydın sen

Adetten 5 gün önce bhcg yaptırmıştım. Negatifti. Dünde idrar testi yaptım yine negatif. Ama ben hamile olsam bile çıkmaması normal daha yumurtlayalı 12 gün oldu. Geç yumurtlama canım. Doktorum da on ün geçersen gel dedi. Senin durumun ne bu arada. Ayrıca kızlar listeyi akşama yapacağım inşallah.

valla ben iş yapan erkek istemem. çağırdığım zaman mırın kırın etmesin yeter. Eşim acayip titizdir. Bir başlar banyo lavabo silmeye 6 saatte çıkamaz. Onu mu bekleyeceğim. Kendim yaparım daha iyi:))) geçenlerde hastaydım kuru fasulye yapacağım ama sen tarif etmeyeceksin dedi. E hadi bakalım dedim. Akşama kadar mutfakta bişeyler yaptı beni de sokmadı. Neyse sofra zamanı çağırdı beni. Güya gözlerimizi bile yumdurdu. Açın dediğinde...yarabbim açmaz olaydımmmm:)) o mutfak savaş alanına dönmüş. Domates kabukları tezgahtan sarkar. Kepçeler kaşıklar tencereler tabaklar tezgah hınca hınç kirli bulaşıkla dolu. Hepsiyle yemek yapmış. Neyse bozuntuya vermeden sofraya oturduk. önüme bir tabak geldi kıpkırmızı su. Kaşığı bir daldırdım, fasulyeler dipte. çangır çangır ediyorlar, taş gibi. Gülmekten öldük maaile:)) dışardan yemek zorunda kaldık. Arkasını toplarken yemin etmiş kada oldum, bir daha şef önlüğünü vermem kimseye. Elim ayağım tutuyorken niye ona yaptırayım ki. Onun görevi kızlara ders çalıştırmak benimki ev işleri. Işten arta kalan görevlerimizi bu şekilde ayarladık, mutluyuz:))

herkesin farklı bi düzeni var biz ikimizde aynı yerde çalışıyoruz ve aynı saatte eve giriyoruz benim görevim yemek yapmak onunki ev işlerinin bir kısmını yapmak onu mutfağa sokmam ben temizlik için mesela ama diğer odaları temizleyebilir :) önemli olan anlaşmak

bende düzenli ölçmedim umarım bu yüksek ateşler hamilelik ateşidir:)

İnsallah hamileyizdir sen ne zman test yapmayı düşünüyorsun ?

Valla
ben iş yapan erkek istemem. Çağırdığım zaman mırın kırın etmesin yeter. Eşim acayip titizdir. Bir başlar banyo lavabo silmeye 6 saatte çıkamaz. Onu mu bekleyeceğim. Kendim yaparım daha iyi:))) Geçenlerde hastaydım kuru fasulye yapacağım ama sen tarif etmeyeceksin dedi. E hadi bakalım dedim. Akşama kadar mutfakta bişeyler yaptı beni de sokmadı. Neyse sofra zamanı çağırdı beni. Güya gözlerimizi bile yumdurdu. Açın dediğinde...Yarabbim açmaz olaydımmmm:)) O mutfak savaş alanına dönmüş. Domates kabukları tezgahtan sarkar. Kepçeler kaşıklar tencereler tabaklar tezgah hınca hınç kirli bulaşıkla dolu. Hepsiyle yemek yapmış. Neyse bozuntuya vermeden sofraya oturduk. Önüme bir tabak geldi kıpkırmızı su. Kaşığı bir daldırdım, fasulyeler dipte. Çangır çangır ediyorlar, taş gibi. Gülmekten öldük maaile:)) dışardan yemek zorunda kaldık. Arkasını toplarken yemin etmiş kada oldum, bir daha şef önlüğünü vermem kimseye. Elim ayağım tutuyorken niye ona yaptırayım ki. Onun görevi kızlara ders çalıştırmak benimki ev işleri. İşten arta kalan görevlerimizi bu şekilde ayarladık, mutluyuz:))

Gülmekten oldum hehehe aklıma bir anda cocuklar duymasin geldi .
Canım benide listeye eklemeyi unutma aksam .

Son düzenleme:
Adetten 5 gün önce bhcg yaptırmıştım. Negatifti. Dünde idrar testi yaptım yine negatif. Ama ben hamile olsam bile çıkmaması normal daha yumurtlayalı 12 gün oldu. Geç yumurtlama canım. Doktorum da on ün geçersen gel dedi. Senin durumun ne bu arada. Ayrıca kızlar listeyi akşama yapacağım inşallah.

benim 3 gün kaldı görünürde bişey yok umarım böyle devam eder gelmez kırmızı kart :)

İnsallah hamileyizdir sen ne zman test yapmayı düşünüyorsun ?

eğer gecikirse test yaparım idrar kandan gidip baktırmak istemiyorum çok istiyorum ama daha 3 aydır deniyoruz kendimi o psikolojinin içine sokarsam daha kötü olur diye korkuyorum çünkü biliyoruz ki bu iş stres altında olmuyor kafa rahat olacak :)

Back