Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İnsallah hamileyizdir sen ne zman test yapmayı düşünüyorsun ?

eğer gecikirse test yaparım idrar kandan gidip baktırmak istemiyorum çok istiyorum ama daha 3 aydır deniyoruz kendimi o psikolojinin içine sokarsam daha kötü olur diye korkuyorum çünkü biliyoruz ki bu iş stres altında olmuyor kafa rahat olacak :)

Bizim burda nadir kan tahlili yaparlar , idrar test yetiryor ama uzun süre geçilme varsa , kan o zaman yapiyorla . Bir haftanın geçmesini istiyorum hasta olmadan

Son düzenleme:
Bizim burda nadir kan tahlili yaparlar , idrar test yetiryor ama uzun süre geçilme varsa , kan o zaman yapiyorla . Bir haftanın geçmesini istiyorum hasta olmadan

sen yurtdışındasın anladığım kadarıyla. valla gitsem kurum doktoru yaptırır kan ama cesaret edemiyorum bende gecikirse baktırcam doktora

meraba kızlar aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim 7 aydır bebek denemelerime rağman başarısızlıkla sonuclandı...20 yasındayım eşim 29 ...sağlık memuruyum ... beni anlayacağınızı düşünerek aranıza geldim beni de kabul eder misiniz?:(

Merhaba canım :)
Hoşgeldin aramıza .
Tabiki aramızda yerin var :) nerelisin ? Batın ne zaman ?

meraba kızlar aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim 7 aydır bebek denemelerime rağman başarısızlıkla sonuclandı...20 yasındayım eşim 29 ...sağlık memuruyum ... beni anlayacağınızı düşünerek aranıza geldim beni de kabul eder misiniz?:(

hoşgeldin aramıza gurbet kız gerekli soruları sormuş umarım en kısa zamanda bebeğin olur

Back