Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ibibikler öter ötmez geldim bendee

bazı insanlar hiiiçbir belirti yasamadan hamişş kalıo canım nerden bılıosun belkide göbüşte vardır bebiş

İnşallah canım , ama 5-6 aydır adet yaklastimi veya gunünde yüzümde ufak ufak sivilce çıkıyor su zamana kadar hiç yüzümde çıkamazdı hormon deisikli filan mı oluyor diye düşünmedim degil ?

İnşallah canım , ama 5-6 aydır adet yaklastimi veya gunünde yüzümde ufak ufak sivilce çıkıyor su zamana kadar hiç yüzümde çıkamazdı hormon deisikli filan mı oluyor diye düşünmedim degil ?

korunmayı bıraktıktan sonra vücudumuz hormonlar fln hamileliğe hazırlarmıs kendıni belki o tarz bişey olabilir:26::26:

korunmayı bıraktıktan sonra vücudumuz hormonlar fln hamileliğe hazırlarmıs kendıni belki o tarz bişey olabilir:26::26:

Olabilir cnm , ben korunmayı birakali epey oldu 2011 9 çayda bıraktım, ilk yüzümde sivilce çıktığında 8 çayda Tr deydim birde iki gun gecikmeli geldi kesin havasidan mevsiminden dedim . O zamandır var ufak sivilceler var gidip geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…