- Konu Sahibi antidepresif
-
benim bat yanlış olmuş yaa 29 ocak değil 29 aralık olacaktı o yanlış yazmışım
benim bat yanlış olmuş yaa 29 ocak değil 29 aralık olacaktı o yanlış yazmışım
ben hic denemedim. fonksiyonunu nasil oldugunu dahi bilmiyorum.acikcasi arastirmadim da. biraz bilgi verir misin bu konuda sudemerve ?
sende benim gibi karıştırdın dimibende 28 ocak demişim ama 28 aralık
Anlatırım tabi canım. Annemle konuşuyorım telde. fotoğraflarıyla anlatırım tatlım.
Merhaba canım eşim 2 senedir istiyo beni anca ikna etti 6 ay olacak. umutla bekleyeli:)
Rabbim yardim etsin insallah ve en kisa zamanda umudun gercek olur ...
canim bunlar hamilelik belirtisi. bu gunlerde biraz daha dikkatli ol bence kendini yorma. bunun yaninda kendini cok kaptirma da.psikolojik de olabilir bu belirtiler bebek istediginden dolayi. adet gunu gecikire test yaparsin umarim bize guzel haberler verirsinMerhaba güzel anne adayları.uzun zamndan beri katılmıyorum siteye ama bu ay inşallah uğurlu gelir.tam 9 aydır korunmuyoruz eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmadı doktor kontorlerinde.bat 17 aralık.dünden beri göğüslerim acıyor daha adetime 10 gün var.normalde en az 5 gün önce başlar gögüslerim sızlamaya.2 gündür bel ağrım var uykudan uyanamıyorum vücudum gripmişim gibi etlerim ağrıyo ve bugün adet olcakmışım gibi kasık ağrısıyla kalktım szce bunlar nedir bi yardımcı olurmusunz...
Merhaba güzel anne adayları.uzun zamndan beri katılmıyorum siteye ama bu ay inşallah uğurlu gelir.tam 9 aydır korunmuyoruz eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmadı doktor kontorlerinde.bat 17 aralık.dünden beri göğüslerim acıyor daha adetime 10 gün var.normalde en az 5 gün önce başlar gögüslerim sızlamaya.2 gündür bel ağrım var uykudan uyanamıyorum vücudum gripmişim gibi etlerim ağrıyo ve bugün adet olcakmışım gibi kasık ağrısıyla kalktım szce bunlar nedir bi yardımcı olurmusunz...
Merhaba güzel anne adayları.uzun zamndan beri katılmıyorum siteye ama bu ay inşallah uğurlu gelir.tam 9 aydır korunmuyoruz eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmadı doktor kontorlerinde.bat 17 aralık.dünden beri göğüslerim acıyor daha adetime 10 gün var.normalde en az 5 gün önce başlar gögüslerim sızlamaya.2 gündür bel ağrım var uykudan uyanamıyorum vücudum gripmişim gibi etlerim ağrıyo ve bugün adet olcakmışım gibi kasık ağrısıyla kalktım szce bunlar nedir bi yardımcı olurmusunz...
regline 6 gun kala test yaparsan negatif cikabilir. regl olmazsan gecince yap. idrar testi o zaman daha net sonuc verir
benim bu aydan pek umudum kalmadı ama bakalım artık :)))
benim bu aydan pek umudum kalmadı ama bakalım artık :)))
iyi akşamlar kızlarrrrrr :)) bnimde bat 31 aralık şimdilik ama benimki biraz dengesz olduğu için çok güvenmemek gerek geçen ay gelmedi hamileyim sandım bütün belirtileride yaşadım bideee :d meğersem benim pko pörtmüş yine bu ay adetim yeni bitti herif sabırsızlanıyo ama bugun daha dur dedim13 aralıkda yumurrtlama dönemim başlıyo o zamana kadat tutanan adamı günah yarın çalışmalara başlarız artıkın
bu ay benimde umudum yok BAT 2 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?