Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhaba güzel anne adayları.uzun zamndan beri katılmıyorum siteye ama bu ay inşallah uğurlu gelir.tam 9 aydır korunmuyoruz eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmadı doktor kontorlerinde.bat 17 aralık.dünden beri göğüslerim acıyor daha adetime 10 gün var.normalde en az 5 gün önce başlar gögüslerim sızlamaya.2 gündür bel ağrım var uykudan uyanamıyorum vücudum gripmişim gibi etlerim ağrıyo ve bugün adet olcakmışım gibi kasık ağrısıyla kalktım szce bunlar nedir bi yardımcı olurmusunz...

Merhaba güzel anne adayları.uzun zamndan beri katılmıyorum siteye ama bu ay inşallah uğurlu gelir.tam 9 aydır korunmuyoruz eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmadı doktor kontorlerinde.bat 17 aralık.dünden beri göğüslerim acıyor daha adetime 10 gün var.normalde en az 5 gün önce başlar gögüslerim sızlamaya.2 gündür bel ağrım var uykudan uyanamıyorum vücudum gripmişim gibi etlerim ağrıyo ve bugün adet olcakmışım gibi kasık ağrısıyla kalktım szce bunlar nedir bi yardımcı olurmusunz...
canim bunlar hamilelik belirtisi. bu gunlerde biraz daha dikkatli ol bence kendini yorma. bunun yaninda kendini cok kaptirma da.psikolojik de olabilir bu belirtiler bebek istediginden dolayi. adet gunu gecikire test yaparsin umarim bize guzel haberler verirsin

Canım kaç günde bir adet görüorsun. Önce bunu bilirsek sana biraz fikir verebiliriz. Bu belirtiler gebelik belirtisi de olabilir ama bu kadar erken bir dönemde ortaya çıkması zor ihtimal. Eğer düzenli ve 28 günde bir adet görüyorsan daha umurtlayalı 3-4 gün olmuştur. Diyelim Allahın izniyle tuttu. Belirtiler ilk günlerde ortaya çıkmaz. Kasık batması karın ağrısı lekelenme dışında. Bunlar da herkeste olmayabiliyor. İnşallah hamilesindir canım.

benimde geçen ay böle oldu bide günüm 1 hafta geçti dedim kesin hamileyim ama malesef olmadı bencede kendini fazla kaptırma inş hamilesindir...

iyi akşamlar kızlarrrrrr :)) bnimde bat 31 aralık şimdilik ama benimki biraz dengesz olduğu için çok güvenmemek gerek geçen ay gelmedi hamileyim sandım bütün belirtileride yaşadım bideee :d meğersem benim pko pörtmüş yine bu ay adetim yeni bitti herif sabırsızlanıyo ama bugun daha dur dedim :p 13 aralıkda yumurrtlama dönemim başlıyo o zamana kadat tutanan adamı günah :p yarın çalışmalara başlarız artıkın :D

iyi akşamlar kızlarrrrrr :)) bnimde bat 31 aralık şimdilik ama benimki biraz dengesz olduğu için çok güvenmemek gerek geçen ay gelmedi hamileyim sandım bütün belirtileride yaşadım bideee :d meğersem benim pko pörtmüş yine bu ay adetim yeni bitti herif sabırsızlanıyo ama bugun daha dur dedim :p 13 aralıkda yumurrtlama dönemim başlıyo o zamana kadat tutanan adamı günah :p yarın çalışmalara başlarız artıkın :D

hadi bakalım hayırlısı olsun. bol kazançlar:9::9:

kizlar bu yerlesme kanasi ile ilgili bir bilgisi olan varmi ne kadar suruyor , rengi nasil oluyor yardimci olabilirmisiniz...

Back