- Konu Sahibi antidepresif
ayyy aksam aksam ne guzel guldum sag olun var olun.
bi sey diyecegim benim kocamda evde degil :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar isteyenler isimlerini ve bat'larını belirtsinler de yeni liste yapalım:)
kizlar siradaki degil, bi sonraki batlari soyleyelim merveye. bu ay bizden is cikmaz. malum bu is kocasiz olmaz :)))
1. bebege henuz, Allah nasip ederse.27 yasindayimcanım sen kaçıncı bebeğe hazırlık?
1. bebege henuz, Allah nasip ederse.27 yasindayim
inş canım ALLAHIM tez vakit o müjdeli haberini alırız tatlım
ay insallah selen insallah, agzin bal yesin :)) senin bat bu ay benden once benden once de senin guzel haberinle mutlu olalim insallahhhh !!!
iyi akşamlar arkadaşlar bugünüde merakla heyecanla geçirdim artık pazartesi olsun hemeeen :18:
kizlar siradaki degil, bi sonraki batlari soyleyelim merveye. bu ay bizden is cikmaz. malum bu is kocasiz olmaz :)))
Valla mı, aha bu topik niye hamile çıkartamadı anlaşıldı. Bizim adamlar leylek bekliyorlar:))) Lazım olunca ortalıkta görünmezler. Lazım olmaları da topu topu 5 gün. Diğer 25 gün nöbetçi gibi hazır ve nazır olurlar ama:))) Bize lazım olunca yok. Dernek mi kursak ne yapsak kızlar. Gelin bu ay güle oynaya çalışalım ve yazışalım:)))
ben hastayim(
iyi akşamlar arkadaşlar bugünüde merakla heyecanla geçirdim artık pazartesi olsun hemeeen :18:
hadi hayırlısı olsun bakalım pazartesi testmi yapıcaksın
Bu ay napıyoruz olmasa da üzülmüyoruz. Önümüzdeki ay kk kadınları olarak tecavüzcü Coşkun filmlerini bolca izleyip adamlara uyguluyoruz. Ya da Nuri Alço gibi de yapabiliriz. Gazozlarına ilaç falan ha ne dersiniz:)))