Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

umutları yitirmek yasak burdaa :)

Haklisin ama Ocak ayinda tam bir sene olacak her ay bir umut beklemek ve sonunun husran olmasi yikiyor insani ki bu ay cok umutlanmistim tam tamam dedim bugunude atlatirsam kesin diyordum kiiiiiiii biraz önce cok acik toz pembe renginde akinti geldi . Ayrica cok ilginc peceteye baktigimda beyaz kati akintida vardi anlamadim...

Tesekkurler cevabin icin iste benimkide hala bir umut Acabaaaaaaaaaaaaaaa .Yinede Rabbim o umududa kaybettirmesin ne yapalim yeni yila mujdeli haberlerle gireriz insallah

rica ederim canım inş biz herzaman hayırlısını istiyoruzya mevlamda o günde verecek bize inş hediyesini:)

canimm gozun aydin o zaman . folik asit ben gunde 1 tane iciyorum. doktor neden 3 dedi merak ettim. strese gelince bas etmek benim adima pek mumkun olmuyo. once umursamiyorum fakt bat yaklastikca stres basliyo. bitki cayi falan icsem bi sey varsa olumsuz etkisinde korkuyorum. en iyisi mi sen bu konuda baska birinden tavsiye al. kitap bilgisi cok fakat hayata gecirmek pek mumkun olmuyor :)

belki markasından farketmiştir.... ay evet bi de uygulayabilsek :) bitki çayının olumsuz etkisi olur mu ki???

O sitresi yaşamamak mümkün değil canım. Kadınız çünkü. Gidin sorun beylerinize asla bu kadar düşünmezler. Çok isteseler de. Ama biz her saniye düşünürüz. Benim iki çocuğum var, bu kadar strese giriyorsam daha ilk anne olacaklar ne haldedir düşünemiyorum bile. Ama sana tavsiyem kitap oku, film izle, tv izle, el işi yap. Bunlar biraz olsun insanı oyalıyor.

ay evet işte benim eşimmm de öyle... çok istiyor aslında ama çok rahat... keşke onun gibi olabilsem... senin çocuklarını Allah bağışlasın üçüncüyü de sağlıkla size kavuştursun.... yaşım daha genç olsa girmezdim bu kadar strese aslında...salak gibi yok işti kariyerdi alışmaydı saçma sapan nedenlerle erteleyince şimdi korkusu bastı...

şimdi 13 14 15 16 17mi oluyo yumurtlama zaman anam ilk defa öle uygulamayla bebek çalışması yapıcam:) değer çocuklarımda bilmiyodum tabi

canım kolay gelsin aslında 14'ü deniyor ama kadından kadına farklılık gösterebiliyor.... olasılığı yükseltmek adına 11-18 günleri arasında günaşırı ilişkiye girmek... Günaşaırı ilişkide sperm kalitesi de yükseliyor...

belki markasından farketmiştir.... ay evet bi de uygulayabilsek :) bitki çayının olumsuz etkisi olur mu ki???

canim gebelik doneminde bitki caylari tavsiye edilmezmis. gecende forumda okudum hatta. bazi bitki caylari dusuge bile neden oluyormus. ama bu ictim dusecek ya da gebe oldugumu bilmiyorudum kullandim dusecekle olacak bi sey degilmis. rutin ve sik kullanimlarda tehlikeliymis. ben bitki cayiyla yasarim mesela. kahve cay kullanmam hic aklima gelmez. ama bitki cayi cok icerim .kendimi tutmam gerekiyo bu da zor oluyo

canim gebelik doneminde bitki caylari tavsiye edilmezmis. gecende forumda okudum hatta. bazi bitki caylari dusuge bile neden oluyormus. ama bu ictim dusecek ya da gebe oldugumu bilmiyorudum kullandim dusecekle olacak bi sey degilmis. rutin ve sik kullanimlarda tehlikeliymis. ben bitki cayiyla yasarim mesela. kahve cay kullanmam hic aklima gelmez. ama bitki cayi cok icerim .kendimi tutmam gerekiyo bu da zor oluyo

anladım canım çok teşekkür ederim. ben bi de çok kahve tüketiyorum.. onu azaltmaya çalışıyorum..

selamlar nasılsınız ?
kaldık Aralık ayına iyi mi :(
belkı de Ocak ' a. belkı de baska baharlara :((

Son düzenleme:
Roseis, Bak sana bir tiyo. Yumurtlama tarihini iyice öğren. Test mi alırsın ne yaparsın bilemem. Testte çift çizgiyi görene kadar adamı yanına yaklaştırma. Baktın yumurtlama zamanı yaklaşıyor, eh o zaman beyfendinin de sabrı kalmamış olur çalışmalara tüm hızıyla başla. Bence bu çok iyi fikir. Hem depolanan enerji böyle hayırlı bir vesile ile kullanılmış olur, hem de tembel koca sendromunu atlatmış olursun. O beş altı gün önemli:) Sonra ne halin varsa gör diyebilirsin:) Kendimi Haydar Dümen gibi hissettim. Kelin yağı olsa başına sürer:)) Şaka yapıyorum elbette umarım alınmıyorsun canım. Boşver be, gülelim biraz ne zararı var. Stres stres ders çalışamaz oldum. 20 gün sonra sınavım var kitabın üstünde bhcg değerleri ve fetuslar uçuşuyor:)))

Selencelk, anti, petek, mrv, roseis notumu aldım. Yarın listemi yapayım. Maşallah hayırlı haberleri peş peşe alacağız inşallah. Selencim, seni altı ay sonraki ayın 28 ine yazdım tatlım, uygun mudur:)))

Öptüm hepinizi. Gidip biraz Girit saraylarına çalışayım.

valla canım süper fikir emin ol uygulıcam ama spermler bayatlamış olur bu seferde o yüzden olmaz benim şansım :)) bu arada sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inş kitapların üstünde bhcg değerleri hee alemsin valla ne diyim koyvermek lazım biraz ama dur şu hastalık bi tisin dediğini yapim inş bişeye yarar benim duyarsız kocamda :))

kızlar bebek için herşey normal mi diye jinekolojik muayeneye ne zaman gidiyorsunuz? Ankara'da olanlar kime gidiyorsunuz tavsiyelerinizipaylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

Back