- Konu Sahibi antidepresif
-
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Var mı bir belirtin falan.
Bitecek elbet canım benim. Umutla bu ayı değerlendir. Her ay sonu yerle yeksan olan umutlar, adet bitince nasıl diriliyor biliyoruz. Üzülmek yok. Strese savaş. Başka çaresi yyok. Ahlanıp vahlandıkça gelmiyor bu sıpalar.
evet çarşamba yaptırmıştım kan testi 4,76 çıktı batım 10 aralık yükselir diye belki tekrar yaptırıcam adet gününde
Cano ümitlendirmiş olmayayım ama sen Allahın izniyle yüzde 500 hamilesin canım. O değer de yükselecek inşallah. Dediydi dersin.
ben hastayim(
kasıklarımda batmalar ar belimde ağrıyor sürekli acıktığımı hissediyorum uyku hali yorgunluk üşüme, birde göğüslerim acıyor şiş gibi
inşallah ya güzel dilekleriniz dua yerine geçer inşalllah herkes bebişine en kısa sürede kavuşur
canım bu ay öle geçti önümüzdeki aylara bakalım .. çalışmaya devam (ama koca yok)
Bunlar gebelik belirtileri. İnşallah herşey yolunda gidecek. Hamilesin ki o değer 5 e yakın çıktı. Bakma doktorlar ümitlendirmemek için 100 den aşağısına kesin hamilesin demiyor. Yıllardır sonuç hanesinde 1,20 yi gören bir vatandaş olarak söylüyorum değerin gebeliğe işaret.
Ayrıca bu belirtiler bende de fazlasıyla var ama hiçbir testimde pozitiflik durum yok. Galiba Fatma Giriğin boş beşik filmindeki kuma kadın gibi yel gebeliği benimkisi:))
evet çarşamba yaptırmıştım kan testi 4,76 çıktı batım 10 aralık yükselir diye belki tekrar yaptırıcam adet gününde
Bunlar gebelik belirtileri. İnşallah herşey yolunda gidecek. Hamilesin ki o değer 5 e yakın çıktı. Bakma doktorlar ümitlendirmemek için 100 den aşağısına kesin hamilesin demiyor. Yıllardır sonuç hanesinde 1,20 yi gören bir vatandaş olarak söylüyorum değerin gebeliğe işaret.
Ayrıca bu belirtiler bende de fazlasıyla var ama hiçbir testimde pozitiflik durum yok. Galiba Fatma Giriğin boş beşik filmindeki kuma kadın gibi yel gebeliği benimkisi:))
sudemerve nerden buluyosun bu laflari sen yaa, her okudugumda krize giriyorum .evde iyiki biri yok. deli derdi bana, net yani. Alemsin
sudemerve nerden buluyosun bu laflari sen yaa, her okudugumda krize giriyorum .evde iyiki biri yok. deli derdi bana, net yani. Alemsin
Kızlar ovulasyon testlerini hiç denediniz mi? O testler eşliğinde daha bilinçli çalışmalar yapabilirsiniz. Biz adetten sonra hemen işe koyulup adamları bıktırıyoruz, tam yumurtlama zamanı elimiz koynumuzda kalıyor belki de. Ben ilk defa bu ay denedim. En azından yumurtlayıp yumurtlamadığımı biliyorum.
Kızlar ovulasyon testlerini hiç denediniz mi? O testler eşliğinde daha bilinçli çalışmalar yapabilirsiniz. Biz adetten sonra hemen işe koyulup adamları bıktırıyoruz, tam yumurtlama zamanı elimiz koynumuzda kalıyor belki de. Ben ilk defa bu ay denedim. En azından yumurtlayıp yumurtlamadığımı biliyorum.
Canım ne yapayım işi deliliğe vurdum. Millet de diyecek deli bu:))) Siz de benim gibi azıcık stresten uzaklaşın istiyorum.
öğrendiğime göre ben de yazayım benim bat da 29 ocak... ama o tarihte inşallah bebek haberi alırım hayırlısıyla
sagolasin canim ben senden bu performansi adetim bitince de bekliyorum. ne dert ne tasa valla ohh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?