Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kasıklarımda batmalar ar belimde ağrıyor sürekli acıktığımı hissediyorum uyku hali yorgunluk üşüme, birde göğüslerim acıyor şiş gibi

Bunlar gebelik belirtileri. İnşallah herşey yolunda gidecek. Hamilesin ki o değer 5 e yakın çıktı. Bakma doktorlar ümitlendirmemek için 100 den aşağısına kesin hamilesin demiyor. Yıllardır sonuç hanesinde 1,20 yi gören bir vatandaş olarak söylüyorum değerin gebeliğe işaret.
Ayrıca bu belirtiler bende de fazlasıyla var ama hiçbir testimde pozitiflik durum yok. Galiba Fatma Giriğin boş beşik filmindeki kuma kadın gibi yel gebeliği benimkisi:))

:) çok hoşsun gerçekten, inşallah birdahaki ay olur seninde, sanki benimki olmuş gibi konuşuyorum bende

sudemerve nerden buluyosun bu laflari sen yaa, her okudugumda krize giriyorum .evde iyiki biri yok. deli derdi bana, net yani. Alemsin

Kızlar ovulasyon testlerini hiç denediniz mi? O testler eşliğinde daha bilinçli çalışmalar yapabilirsiniz. Biz adetten sonra hemen işe koyulup adamları bıktırıyoruz, tam yumurtlama zamanı elimiz koynumuzda kalıyor belki de. Ben ilk defa bu ay denedim. En azından yumurtlayıp yumurtlamadığımı biliyorum.

valla ben hiç denemedim bilinçli olmak daha iyi tabii o anı öğren sonradaa ( ama koca yokk)9: iyki bu topige katıldım renk geldi valla

ben hic denemedim. fonksiyonunu nasil oldugunu dahi bilmiyorum.acikcasi arastirmadim da. biraz bilgi verir misin bu konuda sudemerve ?

ben bugün sipariş verdim eczaneme yarın alıcam adetim de yarın bitmiş oluyo zaten başlıcam teste bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…