- Konu Sahibi antidepresif
Bu arada gamyoncuyu gören var mı. Merak ettim yok epeydir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahın köründe de hiç uğraşamam valla. İşe zor yetişiyorum zati.Neredeyse fermuarımı bile yola doğru koşarken çekiyor, otobüste montumun düğmelerini ilikliyor, inerken saçlarımı tarıyorum. Hangi ara uyanayım da, adamı uyandırayım da...fingir işlerliyle uğraşayım ayol:)) Denedim bu ay iki defa. Bir daha sanmam. Geceden gerisi yalan:) Ama verimlilik hakkında haklısın canım. Erkekler açısından verimli bir zaman.
Bu arada gamyoncuyu gören var mı. Merak ettim yok epeydir.
canım o ara ara girio o zamanlarda da baska topiklerde oluo genelde:26:
Küstürecek bişey mi yaptık acep.
bu arada hatunlar folik asitlerinizi alıosunuz dimii benım gibi yarım yamalak kullanmayın cok önemli çünküü![]()
ben daha hiç bişi kullanmadım:S folic plus gebelik öncesi kullanılıyo dimi daha önce kullanmadım 3 ay dimi..
aynen canım gebelik düşünmeden en az 3 ay önce dıolarda uygulaya gelince pek olmuo işte![]()
Ben aklıma gelince atıyorum bir yarım tane:)
Canım, hala gelen giden yok bende. Ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Baş ağrısı karın ağrısı halsizlik uykusuzluk hepsi var. Benim adetim hiç belirti vermez. Olmadan bir gün önce gelen kahverengi akıntı dışında. Ağrım da öyle çok olmaz. Bekliyorum umutsuzca bakalım.
allah gönlüne göre verir inş,bende dün çok kötüydüm menepozlu kadınlar gibi ateş bastı durdu baş ağrısı cabası bugunde kasık ağrım var normal günüm yarın zaten muhtemelen adet olcam yine kaçtı gitti yapcak bişe yok,eminim beklemediğimiz bir anda yaşıcaz bu duyguyu üzerine gittikçe olmuyo malesef..
.slm.aranıza yeni katılıyorum.bende hamile kalmak istiyorum ama 3 aydır olmuyo.adet belirtilerimi her ay çok yoğun yaşıyorum,hamilelik belirtileride adet belirtisiyle aynı olduğu için her ay umutlanıyorum ama günüm geldiğinde sonuç hüsran.benim 1 kızım var 6 yaşında şimdi 2.yi istiyoruz,arayı çok açtım, galiba çok açmamak gerekiyomuş.bu ayda bekliyorum,hepize hayırlı evlatlar versin rabbim
aynen öyle oluo canım ümidi kesip bu ay olmaz dediğin vakıt genelde hamıle kalıosun ama cok kafaya takınca olmuo işte![]()
adetime 15 gün var daha,bugün bakalım bu ay olcakmı,hayırlısı