• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sudemerve aklım sende bugun büyük gündü inş gelmemiştir seninkiler ne durumdasın,inş görmezsin kırmızıları canım ya ..

Canım, hala gelen giden yok bende. Ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Baş ağrısı karın ağrısı halsizlik uykusuzluk hepsi var. Benim adetim hiç belirti vermez. Olmadan bir gün önce gelen kahverengi akıntı dışında. Ağrım da öyle çok olmaz. Bekliyorum umutsuzca bakalım.

bugün hiç girmedi sanırım bende merak ettim şimdi:18::18:

Canım kendimi engellemeye siteye çok girmemeye çalışıyorum. Sanırım kendimi çok kaptırdım burada araştırmalara. Bekliyorum işte ne olacaksa olsun artık. Düne kadar kasık ağrım vardı. Gecede vardı bugün hiçbir şey yok. Yanlız çok halsizim. Havalardn dolayı karamsarım da biraz. Sabahtan beri yağmur var. Severim yağmuru ama bu aralar bir duygusallık çökü içime sanırım. Annemi özledim:(

Canım kendimi engellemeye siteye çok girmemeye çalışıyorum. Sanırım kendimi çok kaptırdım burada araştırmalara. Bekliyorum işte ne olacaksa olsun artık. Düne kadar kasık ağrım vardı. Gecede vardı bugün hiçbir şey yok. Yanlız çok halsizim. Havalardn dolayı karamsarım da biraz. Sabahtan beri yağmur var. Severim yağmuru ama bu aralar bir duygusallık çökü içime sanırım. Annemi özledim:(

su an belirsizlik seni psikolojik olarak cok etkılıo biliyorum ayy inşallah adet olmazda bebişinin müjdesini verirsn bize:16:

kızlar bende 9 yıl siprail vardı 5 ay önce çıkarttırdım bazı arkadaşlarım senin hemen bebeğin olmaz diolar fikri olan varmı kaç ay korur siprailn etkisi yardım ederseniz sevinirim..

Aynen benimde bugün bitti çalışmalar hızlanmalı:17::17:

valla canım diğer soruya cevap vereyım önce spiralın 6 aya kadar hamişliğe engel oldugunu duymustm tabiki ne kada dgru bilemem ne olcagı belli olmuo kimiside spıralle hamıle kalıo:26:calısmalar konusunda da günaşırı çalışma sart:34:

valla canım diğer soruya cevap vereyım önce spiralın 6 aya kadar hamişliğe engel oldugunu duymustm tabiki ne kada dgru bilemem ne olcagı belli olmuo kimiside spıralle hamıle kalıo:26:calısmalar konusunda da günaşırı çalışma sart:34:

haklısın canım günaşırı çalmalıyız ama eşim hep geç geliyo:( ben uyuyup kalıyorum:) ben oğlumu spralinle kaldım kayma yapmış hiç fark etmedim öğrendigimde 2 aylık hamileymişim:)şimdi 9 yaşında oğluşum

kızlar bende 9 yıl siprail vardı 5 ay önce çıkarttırdım bazı arkadaşlarım senin hemen bebeğin olmaz diolar fikri olan varmı kaç ay korur siprailn etkisi yardım ederseniz sevinirim..

Benim kızkardeşim 3 yıl sonra çıkarttığı ay hamile kaldı canım.

Anticiğim, sen bu ay pek azimli görüyorum canım:) Adamın yaşadı:21:İnşallah bir aşk çocuğu çıkar bu azimden:)

haklısın canım günaşırı çalmalıyız ama eşim hep geç geliyo:( ben uyuyup kalıyorum:) ben oğlumu spralinle kaldım kayma yapmış hiç fark etmedim öğrendigimde 2 aylık hamileymişim:)şimdi 9 yaşında oğluşum

masallah canım:nazar:geceden ziyade sabahın erken saatlerınde calısmak daha verimli oluomus duyduğum kadarıyla:17::17::1:

kızlar adacayı östrojen hormonunu yükseltirmıs gebelik düşünüyoruz içmek lazım ama ben hiç sevmiyorum tadını:25:

Benim adetim geçikince civan perçemi ve hayıtla kaynatıp içerdim adaçayını. Ama yumurtlama döneminden sonra içmek sakıncalı diye duydum. Düşüğe neden olabiliyormuş.

Son düzenleme:
masallah canım:nazar:geceden ziyade sabahın erken saatlerınde calısmak daha verimli oluomus duyduğum kadarıyla:17::17::1:

Sabahın köründe de hiç uğraşamam valla. İşe zor yetişiyorum zati.Neredeyse fermuarımı bile yola doğru koşarken çekiyor, otobüste montumun düğmelerini ilikliyor, inerken saçlarımı tarıyorum. Hangi ara uyanayım da, adamı uyandırayım da...fingir işlerliyle uğraşayım ayol:)) Denedim bu ay iki defa. Bir daha sanmam. Geceden gerisi yalan:) Ama verimlilik hakkında haklısın canım. Erkekler açısından verimli bir zaman.

Back