• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

arkadaşlarrrr bende pkoluyum bu ay adetim bugun itibari ile bitti.. hayıt suyu ve ada cayı içiyorum allah izin verirer yumurtlama zamanımı hiç boş geçirmemeyi düşünüyorum lütfen banada dua edin yeni yıla bebişimizle girelimmm ve dileyen herkes öyle girsinnnn

arkadaşlarrrr bende pkoluyum bu ay adetim bugun itibari ile bitti.. hayıt suyu ve ada cayı içiyorum allah izin verirer yumurtlama zamanımı hiç boş geçirmemeyi düşünüyorum lütfen banada dua edin yeni yıla bebişimizle girelimmm ve dileyen herkes öyle girsinnnn

canım öncelikle gecmiş olsun kırmızılar bitmş inşallah 9 ay boyuncada gelmez:ssz:dualarımızda olacaksn sende rabbim gönlüne göre versin:16:

ne güzel demişsin... sanki herşey bizim elimizdeymiş gibi erteliyoruz sonra hadi istiyorum dediğimizde hemen hamile kalacağımızı zaanediyoruz.... Allah'ın işine karışmaya çalışmışız aczimize bakmadan... ben de hep şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım diyordum.... umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın....

Ben başıma gelen herşeyde bir hayır arıyorum. Fazla tevekkül eden biri oldum çıktım bu konuda... Eninde sonunda hamile kalacağıma inanıyorum ve bebeğimin, ailemin değerini daha iyi anlamam için rabbimin bizi sınav ettiğini düşünüyorum. sanki tüm stresleri dertleri başında çekelimde sonrası huzur dolu olsun diye gibi... Belki kendimi avutuyorumdur ama şuan bu düşünce kendimi rahatlatmamı sağlıyor. Reglime bir hafta kala da biraz karamsarlık basmıyor değil...

Back