- Konu Sahibi antidepresif
hayırlı cuma gecesinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah arkadaşlar herkese hayırlı geceler![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım biz bir aydır herşeyimizi paylaşıyoruz bu topikte, siz de geldiniz daha güzel oldu.
hayırlı cuma gecesinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah arkadaşlar herkese hayırlı geceler![]()
hayırlı cuma gecesinde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah arkadaşlar herkese hayırlı geceler![]()
hadi insallah, guzel haberlerini bekliyoruz :))
ALLAHIM dualarımızı boş çevirmesin inş bu mubarek günde....AMİNN
kirmizi kart :))))))) cok iyi laf insallah ocak ayinda kirmizi karti gormem :)
ALLAHIM dualarımızı boş çevirmesin inş bu mubarek günde....AMİNN
herkese günaydıııınyeni gelen tüüm arkadaslarım hepiniz hoşgeldiniiz
![]()
günaydın hoşbuldukya ben bugün tekrar kan testi yaptırayımmı yoksa pazartesiyimi bekleyeyim bilemiyorum heyecanlıyım
peki yükselirmi değer eğer hamileysem, değilsem ya değilsem![]()
arkadaşlarrrr bende pkoluyum bu ay adetim bugun itibari ile bitti.. hayıt suyu ve ada cayı içiyorum allah izin verirer yumurtlama zamanımı hiç boş geçirmemeyi düşünüyorum lütfen banada dua edin yeni yıla bebişimizle girelimmm ve dileyen herkes öyle girsinnnn
ne güzel demişsin... sanki herşey bizim elimizdeymiş gibi erteliyoruz sonra hadi istiyorum dediğimizde hemen hamile kalacağımızı zaanediyoruz.... Allah'ın işine karışmaya çalışmışız aczimize bakmadan... ben de hep şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım diyordum.... umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın....
sudemerve aklım sende bugun büyük gündü inş gelmemiştir seninkiler ne durumdasın,inş görmezsin kırmızıları canım ya ..
bugün hiç girmedi sanırım bende merak ettim şimdi:18::18: