Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Belim ağrımaya başladı kızlar. Müthiş bir şekilde hemde. Adet olacakmışım gibi. Sanırım kist oluştu bende. Ovulasyon testlerimde hep koyu çizgi. Silikleşmeye başlamadı. Puff ayın 7 si adet günüm. Daha çok var.....

canlarım kaç gündür net arızalıydı giremedım herkes iyidir inşallah umut ve gamyoncu için üzüldüm inşallah aralık ayı ugurlu gelır:26:benim BATım yarın bakalım ne olck

merhaba arkadaşlar bende istiyorum hemde çok... erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum

mrb benmde bat 5-6 aralık ama şimdiden göğüslerim acımaya başladı we b u ilk oluoo genelde bir gün önce acır we adet olurum...acaba mı dedimm.....bide adet olcakmışım gibi ağrı war..kasık ağrısı bu mu oluo ki bilenler cewaplarsa sewinirim

evet canım adet olcakmışsın gibi ağrın varsa bu kasık ağrısı oluyo,kişiden kişiye değişiyo bu durum benim herzaman bir hafta önceden başlar hafiften ağrımalar bu ayda öyle oluyo malesef,seninde belki psikolojik olarak erkenden belirtiler yaşamaya başlamış olabilirsin,bebek beklentin varsa adetinin gecikmesini beklemen daha iyi olur kanımca :))

hımm benm adet günü felaket ağrım olur öncesinde olmazdı ama belirti falan hikaye bence adet geçsin bakalımm eğer eczaneye gidersem bi test yapıcam yrn

kızlar kasım 4 de regl oldum 20sinde catlatma iğnesi vurdırdım 21 inde yumurtam catlamıstı ilişki dedi doktor o da oldu acaba nezaman test yapsam bırseyde hıssetmıyorum ama gecen ay iğne reglimi 3 gün sonraya ilerletmişti bosunada umutlanmak istemıyorum ama cok merak edıyorum

En iyisi adet gecikmesini beklemek arkadaşlar. Ama ben çok geç yumurtladım sanırım baya sürer sonuç almam. Hele akşam öyle bir bel ve karın ağrısı yaşasım ki, hayatımdaböyle birşey bilmem. Ben hala kist oluştuğunu düşünüyorum. Bat 7-8 aralık. Hayırlısı.

aynen canım benım BAT yarın eger regl olmazsam 2 -3 gün daha beklıym test için diyorum tabı dayanabilirsem

selam
bal tarçın çörekotu incir kürü ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor yumurtlama testnde 2. çizgi koyu
çıkmıyor ama.. ben yinede 2 günde bir...

sizde nevar ne yok hatunlar

Günaydın kızlar.
Diarcığım bu yumurtlama testlerini ne zamandır kullanıyorsun. Bugün benim 26. günüm ama çizgi hala koyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…