- Konu Sahibi antidepresif
Belim ağrımaya başladı kızlar. Müthiş bir şekilde hemde. Adet olacakmışım gibi. Sanırım kist oluştu bende. Ovulasyon testlerimde hep koyu çizgi. Silikleşmeye başlamadı. Puff ayın 7 si adet günüm. Daha çok var.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb benmde bat 5-6 aralık ama şimdiden göğüslerim acımaya başladı we b u ilk oluoo genelde bir gün önce acır we adet olurum...acaba mı dedimm.....bide adet olcakmışım gibi ağrı war..kasık ağrısı bu mu oluo ki bilenler cewaplarsa sewinirim
En iyisi adet gecikmesini beklemek arkadaşlar. Ama ben çok geç yumurtladım sanırım baya sürer sonuç almam. Hele akşam öyle bir bel ve karın ağrısı yaşasım ki, hayatımdaböyle birşey bilmem. Ben hala kist oluştuğunu düşünüyorum. Bat 7-8 aralık. Hayırlısı.
merhaba arkadaşlar bende istiyorum hemde çok... erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim şimdi tekrar anne olmak istiyorum
ahh canım inşallah rabbim yüzünü güldürür
günaydın canım evet bat bugün bende hiçbir belirti kalmadı bugün ne hamıle gibiyim ne adet olck gibi anlamadm valla sen nasılsın bakalımhu hu hatun nasılsın bakalım
senin bat bugündü dimi inşallah gelmezler
selam
bal tarçın çörekotu incir kürü ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor yumurtlama testnde 2. çizgi koyu
çıkmıyor ama.. ben yinede 2 günde bir...
sizde nevar ne yok hatunlar
günaydın canım evet bat bugün bende hiçbir belirti kalmadı bugün ne hamıle gibiyim ne adet olck gibi anlamadm valla sen nasılsın bakalım
iyidir canım ya ne olsun hastayım şu an bitsin çalışmalara başlıycam
Günaydın kızlar.
Diarcığım bu yumurtlama testlerini ne zamandır kullanıyorsun. Bugün benim 26. günüm ama çizgi hala koyu.