• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hadi bakalım hayırlısı:) Ben de epey test var. Bugün bir tane deneyeceğim bakalım:) Maksat heyecan olsun. Yoksa da üzülmem. Bu aydan ümitli değilim zaten. Acaip mide bulantısı ve bel ağrısı var bende. Göğüs hassasiyeti ve ara kasık batması da cabası. Ama ben hepsini kiste yoruyorum. Ovulasyon testlerim de negatife düşmedi bir türlü. Hiçbir şey anlamadım bu işten:)))

Hadi bakalım hayırlısı:) Ben de epey test var. Bugün bir tane deneyeceğim bakalım:) Maksat heyecan olsun. Yoksa da üzülmem. Bu aydan ümitli değilim zaten. Acaip mide bulantısı ve bel ağrısı var bende. Göğüs hassasiyeti ve ara kasık batması da cabası. Ama ben hepsini kiste yoruyorum. Ovulasyon testlerim de negatife düşmedi bir türlü. Hiçbir şey anlamadım bu işten:)))

ayy bence sende var bişeyler öyle hissediyoruum:49::49::49:

Canım sen bu hisle bütün kk'yı hamile edersin:)) İnşallah için doğduğu gibi çıksın da bir daha doktor sıkıntısı çekmeyeyim:))) Ama dediğim gibi ümidim yok. Hem ben geç yumurtladım olsa bile 15 günden evvel çıkmaz benim.

valla keske ısteyen herkes istediği zamanda hamıle kalabılse:16:

Günaydın kızlar.
Diarcığım bu yumurtlama testlerini ne zamandır kullanıyorsun. Bugün benim 26. günüm ama çizgi hala koyu.

sudemervecim 6-7 tane yaptım herhalde . Benimde garip bazen tek çizgi bazen de ikinci çizgi silik. Anlamadım iki koyu çizgi göremedim maalesef:50: ama 2 günde bir aksatmadan ilişki yaşamaya çalışıyorum bakalım ne olacak

kırmızılar geldi kızlar aralıkta calışmalara devam tabıkii:27:

olsun canım onun gelmesi de büyük bir nimet geçen aylarda adet olmadım olmadım araya kurban bayramı girdi hamileyim sandım bayram olduğu için doktora da gidemedim sonra gittim hamile değilim duphastonla adet oldum..

adet olamamak daha kötü

sudemervecim 6-7 tane yaptım herhalde . Benimde garip bazen tek çizgi bazen de ikinci çizgi silik. Anlamadım iki koyu çizgi göremedim maalesef:50: ama 2 günde bir aksatmadan ilişki yaşamaya çalışıyorum bakalım ne olacak

Sen işi sıkı tutmuşsun canım:) Valla bana cuma gününden sonra gına geldi. Bir de böyle çok kurmaca gibi oldu herşey, gül gül öldük. Eğer hamile kalırsam Cem YYılmaza rakip doğuracağım sanırım. Güle oynaya çocuk yapmak diye buna derim:))Cuma dan sonra bıraktık yani. Ama ov. testim cumartesi ve pazar da koyuydu. Bugün silikleşti. Ne yapayım boş geçti o gün. Anamız bizi ov.testiyle yaptı sanki. Daha da takip etmem ben. Senin kaçıncı günün, belki geç yumurtluyorsun canım.

Sen işi sıkı tutmuşsun canım:) Valla bana cuma gününden sonra gına geldi. Bir de böyle çok kurmaca gibi oldu herşey, gül gül öldük. Eğer hamile kalırsam Cem YYılmaza rakip doğuracağım sanırım. Güle oynaya çocuk yapmak diye buna derim:))Cuma dan sonra bıraktık yani. Ama ov. testim cumartesi ve pazar da koyuydu. Bugün silikleşti. Ne yapayım boş geçti o gün. Anamız bizi ov.testiyle yaptı sanki. Daha da takip etmem ben. Senin kaçıncı günün, belki geç yumurtluyorsun canım.

galiba geç gıdaaklıyorum:1:
mayısta tam adet olmam gereken günlerde ilk defa korunmadık kimyasal gebelik yaşadım

geçen aylarda 25 adet 28 eylül çizgi koyulaşmıştı ama olmadı :50:

:31: beklemedeyiz:6:

Back