aynen öyle canım,bi söz varya kargaya pisliğin ilaç demişler gitmiş derenin öbür tarafına pislemiş bunlarda böyle ama yok vazgeçtm artık ben tek taraflı uğraşılmıyo olursa kendiliğinden olur olmazsada yapcak bişe yok o benim peşimden koşana kadar :)) anlamıyolar gerçekten kadının fedakarlıklarını,sanki sen okadar iğneyi ilacı kendi keyfine kullanıyorsun ne diyim ki erkek kafası işte düz mantık..kasık ağrılarım da hala ara ara devam ediyo en son 10 kasımda adet oldum 8 aralıkta adet olmam lazım ama sanmıyorum kist olduğunu düşünüyorum ben umarım öyle değildir,sende sıkma canını süründürmek lazım aslında,çok kızgınım çooookkk...[/QUOTE
Kasık ağrıların sürekli var mıydı? Yeni bir durumsa ümitlenmekte haklısın. İlk bebeğin mi olacak bu arada? İnşallah hayırlısı olur canım. Kendimizi bunca gerdiğimizle kalacağız. İki çocuk büyüttüm. Büyüğü 12 küçüğü 11 yaşında. Hem de çalışıyorum. Çok zorluklar çektim onları bu yaşa getirene kadar. 8 yıl babasız büyüttüm hemde. O izmitteydi ben Trabzonda. Bu bebeği çok istiyor, çünkü beni hiç hamile görmedi o anları yaşamadı gibi birşey. Çocukların bebekliğini senede gördüğü üç beş günle hatırlıyor. Yoksa asla üçüncü çocuğa yeltenmezdim:)) İşi kendi işi, istese gece çıkar gelir. 10 dk yolu var. Bunun yerine bana sabah işe geç gitsen olmaz mı diyor. Hah gelde kızma
Ben devlet memuru, o kendi kendinin patronu, fedakarlığı yine ben yapacağım. öFKELENMİŞTİM AMA GEÇTİ. Belki de hayırlısı benim bebeğim olmamasıdır. İnşallah senin bir minnoşun olur.
Kendine dikakt et sen yine de. Ya da ihmal etme yeniden git doktora. Belki yumurtan oluşmuştur.
Arkadaşlar bu arada netten sipariş ettiğim testler az önce geldi. 8 Kutu ovulasyon 3 kutu erken gebelik testi istemiştim. Gebelik testleri gelmemiş. Testmarketim.com diye bir yerden almıştım. Az sonra arayıp ne ayak arkadaşım diyeceğim. Onca parayı verdim. Testler eksik. Aklınızda bulunsun bu siteden almayın.