- Konu Sahibi antidepresif
- #6.181
kocam bjkli benim susam bjkli olcak adam tulumlara bakmaya başladı bile![]()
koncagülüm beşiktaşk lı![]()
eniştelerim benım yaaa hangi takımı tutacaklarını iyi biliyorlar..benım kocada aslan parcası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocam bjkli benim susam bjkli olcak adam tulumlara bakmaya başladı bile![]()
koncagülüm beşiktaşk lı![]()
kızlarr ben çıkıyorum netten.
Olur da bi daha giremezsem şimdiden herkese iyi hafta sonları, kendinize, göbişlerinize ve kocalarınıza iyi bakın
çatlayıp meraktan pazartesiden önce test yaparsanız da yazın buraya emiiii
Haydi byeee![]()
eniştelerim benım yaaa hangi takımı tutacaklarını iyi biliyorlar..benım kocada aslan parcası![]()
Karnımdan enteresan sesler gelıo bide aksam olmaya basladı benım göbüş şişti yıneee![]()
KIZLARR BEN ÇIKIYORUM NETTEN.
olur da bi daha giremezsem şimdiden herkese iyi hafta sonları, kendinize, göbişlerinize ve kocalarınıza iyi bakın
haydi byeee![]()
eniştelerim benım yaaa hangi takımı tutacaklarını iyi biliyorlar..benım kocada aslan parcası![]()
kızlarr ben çıkıyorum netten.
Olur da bi daha giremezsem şimdiden herkese iyi hafta sonları, kendinize, göbişlerinize ve kocalarınıza iyi bakın
Haydi byeee![]()
kocan mı gs li aslan filan diyosun ters olmuş ya ben gsli olmasını çok isterdim kocişimin beraber maça giderdik
fulya kuzuum eger su an hamişsek bebeğimizi kucagımıza alacagımız muhtemel tarih 10/09/2013![]()
anammmmmm benimki 7/09/13 te gelsinKocamın d.günü
14/09/13 de kızçemin d.günüüü biricik yiğenim
Eğer hamişsek kızçemle arasında tam 3 yas olucak
![]()
anammmmmm benimki 7/09/13 te gelsinKocamın d.günü
14/09/13 de kızçemin d.günüüü biricik yiğenim
Eğer hamişsek kızçemle arasında tam 3 yas olucak
![]()
canım zaten o tarıhi bekleyen pek olmuyor birkaç gün önden gelır sıpalar![]()
seninki 3 gün önce gelir zaten dayanamaz 7 eylül olur :):)
bu sene benim senem diyorum herkese 13.03.2013 doğumgünüm 13leri severim :):)
Eki Görüntüle 595492
işte benim aşklarımmmmmmmmmmm halasının ballı lokması ve ruhuma hayat verenimm canım kocammmmmm![]()
Eki Görüntüle 595492
işte benim aşklarımmmmmmmmmmm halasının ballı lokması ve ruhuma hayat verenimm canım kocammmmmm![]()
ay inşallahhh
Kuzucukkk doğum günü hediyen olmasın senin susam benim ilki d.günü hediyemdi![]()
çok bilmiş bakıyo bu halası yaa![]()
valla şimdi varsa erken bir hediye olacak en güzel hediye ama![]()
çoookkk çoookkkkkk fena bişey o beter böcekimmmmAynı halasına çekmiş cin gibi eşşek sıpası
![]()