• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhaba hanimlar!

Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Biz daha yeni bebek düsündügümüzden, bu "calismalarin" ne kadar yipratici olacagini tahmin etmemistim. Hem psikolojik hemde fiziksel olarak yipratiyor. Bunu ben daha ilk deneme asamasinda söylüyorsam, ALLAH aylardir hatta yillardir ugrasanlara yardim etsin. Öncelikle herseyin HAYIRLISI olsun!

$215873_191246370919236_7905316_n.webp

BAKIN BEN NE BULDUMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HALASI & KUZUSUUU :27::27::27::27::27::27:

Merhaba hanimlar!

Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Biz daha yeni bebek düsündügümüzden, bu "calismalarin" ne kadar yipratici olacagini tahmin etmemistim. Hem psikolojik hemde fiziksel olarak yipratiyor. Bunu ben daha ilk deneme asamasinda söylüyorsam, ALLAH aylardir hatta yillardir ugrasanlara yardim etsin. Öncelikle herseyin HAYIRLISI olsun!

aynen öyle canım anne baba olmak hiç kolay degıl rabbim daha calısmalar asamasında sabretmek gerektiğini gösteriyor aslında:16::16:

aynen öyle canım anne baba olmak hiç kolay degıl rabbim daha calısmalar asamasında sabretmek gerektiğini gösteriyor aslında:16::16:

Gercekten öyle. Insan birde planlamaya baslayinca, hemen olsun istiyor ya..O israrcilik ve hirs yipratiyor insani sanirim. Halbuki Allah "ol" demeden, hicbirsey olmuyor.

Ben genel olarak sadece "Folik Asit" kullaniyorum ve esime arada "Magnezyum" takviyesi iciriyorum. Insallah yardimci olurar..:21:

Fazla Merak !

Modern bir hastanede, çok sıkışan bir adam defalarca denemesine karşın devamlı meşgul olan erkekler tuvaletine giremez.
Adamın zor durumunu gören bir hemşire, adamın haline acır ve:

- Bayım, duvardaki tuşların hiç birine dokunmayacağınıza söz
verirseniz bizim çok özel tuvaleti kullanabilirsiniz.' diyerek
yardımcı olur.
Adam teşekkür eder, ihtiyacını giderdikten sonra gözleri karşısındaki
duvarda bulunan ve üstünde IS, IH, TP ve OTC yazan rengârenk tuşlara takılır. Biraz tereddüt eder, söz vermiştir.
Ancak merakını yenemeyerek IS yazan birinci tuşa dokunur. Altından fışkıran ılık su
anında adamın altını yıkar. Erkekler tuvaletinde böyle bir lüksü hiç
yasamamış adam, daha büyük bir haz beklentisi içinde IH tuşuna basar.
Sonuç, beklediği üzere olağanüstüdür!
Bu kez, ılık su yerine püfür püfür bahar çiçeği kokulu ılık hava, nazik yerlerini kurulamaktadır...
Hanımlar tuvaletinin tuvalet ötesi bir şey olduğuna inanan adam
tereddütsüz TP tuşuna uzanır. Bu kez de talk pudrasının okşayıcı
etkisiyle kendinden geçer.
Son tuşun daha görkemli bir etkisi olacağına kuşkusu olmayan adam, hemen ona da basar...
Gözlerini açıp hatırladığı ilk şey, hastanede
uzandığı yatakta kendisine doğru eğilmiş endişeli hemşirenin yüzüdür.
- Ne oldu bana?' diye sorar acı içinde,
- Son hatırladığım şey, hemşirelerin özel tuvaletinde üzerinde OTC işaretli bir tuşa basmak.'
- Biliyorum der hemşire; OTC, otomatik tampon çıkarıcı demektir.

PiPiNiZ yastığınızın altında...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X