Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hepinize günaydın kızlar
ben bu gece itibariiyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorumm
o kadar belirtilerime rağmen
bu ay sadece bir kere çalışma yapmıştık inşallah herşeyin hayırlısı olurr

arkadaşlar merhaba,
sizlere bir sorum var hem telaşlı,hem korkulu,hemde heyecanlıyım...Bat tarihi 2 gün geçince merak edip test yaptım.İkinci çizgim silik çıktı ve dün gece şiddetli kasık ağrısı yaşadım ardından kanamam oldu fakat adet kanamama benzemiyor sabaha kadar kontrol ettim gelmedi şimdi baktım tekrar gelmiş ama çok az..Nedir çözemedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinicem

gözün aydın olsun canım büyük ihtimalle hamilesindir :)) kan testi yaptır biran önce rahatla :))

canım yerleşme kanaman olabilir ama bence bir dr a git Allah korusun dşük tehliken falan vardır belki müdahale ederler :44::44:

allah önce olmayana sonrada bana versin. bende 2. yi istiyorum deniyoruz 3 aydır ama olmuyor
bu ay umutluyum ama inşallah hayırlıs ile sağlıklı sıhhatli herkese versin rabbim.benim bir kızım var 6 yaşında 2. ye cesaretim anca geldi:18:
şimdide adet günümü bekliyorum gebe olmadığımı öğrendiğim için olsa gerek olmaycak korkusu ile alıştım artık ve çokkkkkk istiyorum olsun bir tane daha bebiş inşallah allahım nasip ederse.benim bütün değerler normal doktorda normla dedi adet düzenimde iyi 2 aralıkda yumurtlam dönemim başlıyor kızlar bakalım çalışmalara başlıcaz nasip bakalım inşallah sizlere bu ay güzel haberler veririrm herkse salıcakla kalsın allahım gönlünüze göre versin

Umuta çok üzüldüm. Üzüntüden bu topiğe yazmayı unutmuş sanırım ama olmamış yine. Diğer topiğe yazdıkları beni hüngür hüngür ağlattı. Allahım bizde var, kıymet bilmiyoruz. Şükretmiyoruz, yeri geliyor yaramazlıklarına isyan ediyyoruz, vuruyoruz, kırıyoruz, yeterince ilgi göstermiyoruz...Ama nice olmayanlar var ki, kimbilir bir bebekleri olsa onu nasıl pamuklara sarar sarmalarlar. Allahım yalvarırım bütün anne olmak isteyen kadınlara merhamet et. Sen koca dağları yaratan Rabbim, kainatı 6 günde var eden Rabbim, bir küçük canın sana güç olmadığına iman etttik. Allahım, hiçbir kadını evlatsız bırakma. Evladı olanları da acılarıyla sınama.

Ah nasıl üzgünüm. Umudun yazdıklarını okudum ya, bir daha hiçkimseye çocuğum yaramaz demeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…