- Konu Sahibi antidepresif
-
Canım sana birşey söyleyeyim mi, kendi haline bırak kesin hamile kalırsın Allahın izniyle:) Bu arada da hayaının tadını çıkartmaya bak. Yaşın kaç bilmiyorum ama benden küçüksündür herhalde. Sana abla tavsiyesi ÖNCE KENDİM de daima. İnşallah bebeğin çok yakında gelecektir. Haklısın erkek karakterini belirleyen yine kadın. İyi niyetliler biliyorum ama herşeyi biz üstlendiğimiz için olan bizim sinirlerimize oluyor canım.Relaks yani
öyle yapıcam artık olursa kendiliğinden olur olmazsada kasmıcam,aslında kasmamın sebebi yaşımdan dolayydıı 30 yaşındayım diye çok üstelediim ama bişeye yaramadı,artık kısmette varsa gelir zaten napalım :))
arkadaşlar merhaba,
sizlere bir sorum var hem telaşlı,hem korkulu,hemde heyecanlıyım...Bat tarihi 2 gün geçince merak edip test yaptım.İkinci çizgim silik çıktı ve dün gece şiddetli kasık ağrısı yaşadım ardından kanamam oldu fakat adet kanamama benzemiyor sabaha kadar kontrol ettim gelmedi şimdi baktım tekrar gelmiş ama çok az..Nedir çözemedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinicem
arkadaşlar merhaba,
sizlere bir sorum var hem telaşlı,hem korkulu,hemde heyecanlıyım...Bat tarihi 2 gün geçince merak edip test yaptım.İkinci çizgim silik çıktı ve dün gece şiddetli kasık ağrısı yaşadım ardından kanamam oldu fakat adet kanamama benzemiyor sabaha kadar kontrol ettim gelmedi şimdi baktım tekrar gelmiş ama çok az..Nedir çözemedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinicem
gözün aydın olsun canım büyük ihtimalle hamilesindir :)) kan testi yaptır biran önce rahatla :))
teşekkür ederim biran önce inşallah olumlu sonuçlarla dönücem :))
Bende aralık ve ya ocakta hamile kalmak isteyen adaylardanım :) olana kadar her ayın adayıyımmm:) mutlu haberler paylaşırız inşallaaah:)
apple var mı bir gelişme gittin mi doktora???
tamam canım bekliyoruz sonuçlardan haberdar et mutlaka bizede umut olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?