- Konu Sahibi antidepresif
-
Merhabalar
Bebek düşünmeye başladıktan sonra siteyi sürekli takip ederken üye oldum.7 yıllık evliyim ve artık eşimle evimizi şenlendirecek :) 3.bir şahıs daha olmasına karar verdik.Fakat 4 aydır denememize,benim gereken tahlillerimi yaptırmama rağmen hala tık yok :) Birde şu çin takvimi olayına ne diyorsunuz ben tamamen Allahıma güveniyorum hayırlısını nasip eder diye ama insan araştırmaya başlayınca mutlaka kafası bulanıyor..Ne dersiniz? cinsiyet konusunda çin takvimi ne derece doğru?
Bana mantıklı gelmiyor Çin takvimi. Gerçi onlar binlerce yıldır kullanıyormuş ama etrafımda tutturana rastlamadım daha:)) Allah sağlık evlatlar verisn hayırlısıyla canım. İnşallah gönlünce olur.
canım hoşgeldinmerhabalar ben 23 yaşındayım ilk çocuğumun kalbi durdu kürtaj oldum şimdi Allahın izniyle yine istiyorum Rabbim yardımcımız olsun bende topiğe katılmak isterim
canım hoşgeldininsallah bu kez bebegını kucagına alırsn cnm rabbim çok büyük hakkınzda hayırlısı olsn BATını yazarsan listeye eklenırsn canm
Merhabalar
Bebek düşünmeye başladıktan sonra siteyi sürekli takip ederken üye oldum.7 yıllık evliyim ve artık eşimle evimizi şenlendirecek :) 3.bir şahıs daha olmasına karar verdik.Fakat 4 aydır denememize,benim gereken tahlillerimi yaptırmama rağmen hala tık yok :) Birde şu çin takvimi olayına ne diyorsunuz ben tamamen Allahıma güveniyorum hayırlısını nasip eder diye ama insan araştırmaya başlayınca mutlaka kafası bulanıyor..Ne dersiniz? cinsiyet konusunda çin takvimi ne derece doğru?
Bana mantıklı gelmiyor Çin takvimi. Gerçi onlar binlerce yıldır kullanıyormuş ama etrafımda tutturana rastlamadım daha:)) Allah sağlık evlatlar verisn hayırlısıyla canım. İnşallah gönlünce olur.
çin takvimine göre oğluşumolmalıydı lakiin kızcem var cok şükür[/QUOT
Gerçekten teşekkürler bu duruma baya baya inanmaya başlamıştım :))) etkili oldunuz...
kızlar birşey sorucam bat demekle adetın baslangıc tarıhını mı yazıosunuz eger oyleyse benm bu ay bebısım olmassa1 aralıkta beklıorum kırmızı kartı
selam
duphastonum biteli birkaçgün oldu bekliyorum adet olmayı sonra tam gaz devam çalışmalara
bilgilerim
yaşım: 28
bat: ...... bilmiyorum bugün ya da yarın inşallahh
hastalık : pco sendromu
daha önceki durum: Mayısta kimyasal gebelik ve sonra 3 ay korunma
SUDEMERVEcim listemizi sen güncellermisn ben çok sık giremiyorum bugünlerde zaten baslamışsın herkes bilgilerini yazarsa seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?