Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bana mantıklı gelmiyor Çin takvimi. Gerçi onlar binlerce yıldır kullanıyormuş ama etrafımda tutturana rastlamadım daha:)) Allah sağlık evlatlar verisn hayırlısıyla canım. İnşallah gönlünce olur.

çin takvimine göre oğluşumolmalıydı lakiin kızcem var cok şükür

SUDEMERVEcim listemizi sen güncellermisn ben çok sık giremiyorum bugünlerde zaten baslamışsın herkes bilgilerini yazarsa seviniriz

merhabalar ben 23 yaşındayım ilk çocuğumun kalbi durdu kürtaj oldum şimdi Allahın izniyle yine istiyorum Rabbim yardımcımız olsun bende topiğe katılmak isterim

merhabalar ben 23 yaşındayım ilk çocuğumun kalbi durdu kürtaj oldum şimdi Allahın izniyle yine istiyorum Rabbim yardımcımız olsun bende topiğe katılmak isterim
canım hoşgeldininsallah bu kez bebegını kucagına alırsn cnm rabbim çok büyük hakkınzda hayırlısı olsnBATını yazarsan listeye eklenırsn canm

kızlar ovulasyon gününüzü takip ediyormusunuz calısmalar esnasında valla kızımda ben hiç dikkat etmemiştim ama bu kez dikkate alıcm

Eğlencesine bakılabilir bence.. Ama inan cinsiyetini zerre kadar merak etmem olsun da sağlıklı olsun da... kız erkek hiç önemli değil.

selam
duphastonum biteli birkaçgün oldu bekliyorum adet olmayı sonra tam gaz devam çalışmalara

bilgilerim
yaşım: 28
bat: ...... bilmiyorum bugün ya da yarın inşallahh
hastalık : pco sendromu
daha önceki durum: Mayısta kimyasal gebelik ve sonra 3 ay korunma

kızlar birşey sorucam bat demekle adetın baslangıc tarıhını mı yazıosunuz eger oyleyse benm bu ay bebısım olmassa 1 aralıkta beklıorum kırmızı kartı

Çok teşekkür ederim...:)))) İlk kez bebekle ilgili içimde heyecanlanmalar oluyor ve fikir alışverişi yapıyorum inşallah burada yapmayada devam edicem.Bu konuda çocuğun hayırlısıyla ve sağlığıyla gelmesini beklemek en mantıklısı galiba :))

hadi inşallah canım yenı ay yenı umut olsun senin için herkes için

SUDEMERVEcim listemizi sen güncellermisn ben çok sık giremiyorum bugünlerde zaten baslamışsın herkes bilgilerini yazarsa seviniriz

Elbette güncellerim. Çalışıyorum, çok fazla giremiyorum ama durumunu bildiren arkadaşları listeye eklerim.

Kızlar yyumurtlama zamanında ateş yükselir mi? Şu an yüzüm kıpkırmızı, ara ara kasık sancıları var. Acaba klomenin etkisi mi? Pkolu olunca yumurtlamanın nasıl birşey olduğunu anlamak imkansız. Daha 8.günüm. Böyle erken yumurtlama başlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…