Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar kendi kendime nazar değdirdim galiba, belim ağrımaya başladı. Ama böbrek kısmım. Bunun rahimle bir alakası yoktur herhalde. Sizde de bel ağrısı var mı? Bir de ben aptalca birşey yaptım. henüz 6 gün geçti yumurtlamanın üzerinden ama canım sıkıldı yeşillik olsun diye test yaptım:) Ve çift çizgi anında silik de olsa çıktı. Zaten çıkmalıydı. Çıkacağını biliyordum. Çat. iğnesinin etkisi:))

yani bu ne demek sudecim ben bu iğnelerden filan pek anlamıyorum

hoşgeldin bacımmm napalımmm kurbanlık gibi bekliyoruzzz bat yarınnnn sen neler yapıosunnnnn

hmmmm:26::26:Allahım yardımcın olsun cnm..insaAllah olmustur bu ayy
ne yapayım, ben de öyle smdilik çalısma günlerindeyim..
artık 21inden itibaren , ben de baslarım kurbanlık olmaya

hayy maşşaAllahh hadi insaAllah kuzum, dur bi senin batını bakim geçmisten
ay heycan bastı yaww

kız antiiiiiiiiiiiiiiiii ne isler çeviriyosun öle sifreli sifreli konusuyosun.. öt bakam neyin var hele

hsgeldin kusum.. ne olsun.. yaza yaza katip olduk bu kk da
sen napıyosun bakim..
anti de bisey mi var , öle sifreli konusmus sanki de :44:
bişemi var derken gebelik soruyorsan batı yarın heyecan basmış durumda onun harici bişe yok bildigim kadarı ile

sudemerve naphıyosun cnmm
o içinden gelen ses, benim için ne diyorr , bi sorsana

sudemerve dua et banaa batım geçti benim gelen giden yok pkoda var eminde olamıyorum bişeden hayırlısı olsun hangisi yüzündensede ama sıyırcam kafayı

Son düzenleme:

Canım seni çok takip edemedim, antinin belirtilerine dayanarak fikir yürüttüm. İçim senin için bol bol dua ediyor. Namazdan sonra aklıma geldikçe topikteki arkadaşlarıma da hayırlı evlatlar nasip et diyorum :)

"sedemerve dua et banaa batım geçti benim gelen giden yok pkoda var eminde olamıyorum bişeden hayırlısı olsun hangisi yüzündensede ama sıyırcam kafayı"

Canım, Allahım kalbine göre versin. Herhangi bir belirtin var mı? Günün ne kadar geçti, test yapacak akdar var mı*

Hem pko ya takılma. Bende doğuştan var. Ama iki kızım var çok şükür. Bazen korkutuyorlar insanı ama takma kafana. Sen klomen kullanmış mıydın? Benden başka kullanan yok sanıırım.

Hem pko ya takılma. Bende doğuştan var. Ama iki kızım var çok şükür. Bazen korkutuyorlar insanı ama takma kafana. Sen klomen kullanmış mıydın? Benden başka kullanan yok sanıırım.
yok yavrum kullanmadım daha 5 aylık evliyim zaten :26: 1 ocaktı bat 31inde test yaptım tek çizgi bakalım pazartesiye kadar beklicemm

anladım canım hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…