- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.521
Kızlar kendi kendime nazar değdirdim galiba, belim ağrımaya başladı. Ama böbrek kısmım. Bunun rahimle bir alakası yoktur herhalde. Sizde de bel ağrısı var mı? Bir de ben aptalca birşey yaptım. henüz 6 gün geçti yumurtlamanın üzerinden ama canım sıkıldı yeşillik olsun diye test yaptım:) Ve çift çizgi anında silik de olsa çıktı. Zaten çıkmalıydı. Çıkacağını biliyordum. Çat. iğnesinin etkisi:))
hoşgeldin bacımmm napalımmm kurbanlık gibi bekliyoruzzz bat yarınnnn sen neler yapıosunnnnn
kızlar yarını bekleyemedim size anlatmak için bugün tam iş çıkışı saatinde işyerinin lavabosuna gitmiştim bizim şeflerden biri ile karşılaştım ki bu kadının 6. hissi çok kuvvetlidir hiç kimsenin bilmediği şeyleri rüyasında filan görür bana dediki hamilemisin yoo değilim dedim eminmisin dedi bende bilmiyorum yani belkide ama bilmiyorum dedim. sonra dediki ben geçn senin fotonu gördüm (yeni çekilmiş bi foto pazar günü çekilmişti) o zamanda dedim bu kızda bişey var hamile bu dedim dedi şok oldum umarım şefim yanılmıyodur
daha öncede başka bi ablanın kızının yurtdışına gideceğini hissetmişti:18::18::18::18:
bende geldimm tatlımmm naberben geldim ama, kimse kaldı mı kii
bende geldimm tatlımmm naber
bişemi var derken gebelik soruyorsan batı yarın heyecan basmış durumda onun harici bişe yok bildigim kadarı ilehsgeldin kusum.. ne olsun.. yaza yaza katip olduk bu kk da
sen napıyosun bakim..
anti de bisey mi var , öle sifreli konusmus sanki de :44:
bişemi var derken gebelik soruyorsan batı yarın heyecan basmış durumda onun harici bişe yok bildigim kadarı ile
varsa ve biliyosa bile bişe demedi bize henüz sözde gelmezse adeti cumaya kadar yapmıcam test dayancam diyo ama bakalımbende onu diyorum istee
bende onu diyorum istee
varsa ve biliyosa bile bişe demedi bize henüz sözde gelmezse adeti cumaya kadar yapmıcam test dayancam diyo ama bakalım
Bence anti hamile kızlar. İçimden bir ses öyle diyor:) İnşallah hepiciğiniz hamilesinizdir.
zizagcım, çatlatma iğneleri bhcg hormonu içeriyor. O yüzden testi etkiliyorlar canım. Doğru netice iğneden 10 gün sonra alınıyor.
sudemerve dua et banaa batım geçti benim gelen giden yok pkoda var eminde olamıyorum bişeden hayırlısı olsun hangisi yüzündensede ama sıyırcam kafayıBence anti hamile kızlar. İçimden bir ses öyle diyor:) İnşallah hepiciğiniz hamilesinizdir.
zizagcım, çatlatma iğneleri bhcg hormonu içeriyor. O yüzden testi etkiliyorlar canım. Doğru netice iğneden 10 gün sonra alınıyor.
sudemerve naphıyosun cnmm
o içinden gelen ses, benim için ne diyorr , bi sorsana
sudemerve naphıyosun cnmm
o içinden gelen ses, benim için ne diyorr , bi sorsana
yok yavrum kullanmadım daha 5 aylık evliyim zaten :26: 1 ocaktı bat 31inde test yaptım tek çizgi bakalım pazartesiye kadar beklicemmHem pko ya takılma. Bende doğuştan var. Ama iki kızım var çok şükür. Bazen korkutuyorlar insanı ama takma kafana. Sen klomen kullanmış mıydın? Benden başka kullanan yok sanıırım.
Bence anti hamile kızlar. İçimden bir ses öyle diyor:) İnşallah hepiciğiniz hamilesinizdir.
hayy maşşaAllahhhadi insaAllah kuzum, dur bi senin batını bakim geçmisten
ay heycan bastı yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?