• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar kendi kendime nazar değdirdim galiba, belim ağrımaya başladı. Ama böbrek kısmım. Bunun rahimle bir alakası yoktur herhalde. Sizde de bel ağrısı var mı? Bir de ben aptalca birşey yaptım. henüz 6 gün geçti yumurtlamanın üzerinden ama canım sıkıldı yeşillik olsun diye test yaptım:) Ve çift çizgi anında silik de olsa çıktı. Zaten çıkmalıydı. Çıkacağını biliyordum. Çat. iğnesinin etkisi:))

Kızlar kendi kendime nazar değdirdim galiba, belim ağrımaya başladı. Ama böbrek kısmım. Bunun rahimle bir alakası yoktur herhalde. Sizde de bel ağrısı var mı? Bir de ben aptalca birşey yaptım. henüz 6 gün geçti yumurtlamanın üzerinden ama canım sıkıldı yeşillik olsun diye test yaptım:) Ve çift çizgi anında silik de olsa çıktı. Zaten çıkmalıydı. Çıkacağını biliyordum. Çat. iğnesinin etkisi:))

yani bu ne demek sudecim ben bu iğnelerden filan pek anlamıyorum

hoşgeldin bacımmm napalımmm kurbanlık gibi bekliyoruzzz bat yarınnnn sen neler yapıosunnnnn

hmmmm:26::26:Allahım yardımcın olsun cnm..insaAllah olmustur bu ayy :16:
ne yapayım, ben de öyle smdilik çalısma günlerindeyim..
artık 21inden itibaren , ben de baslarım kurbanlık olmaya :6:

kızlar yarını bekleyemedim size anlatmak için bugün tam iş çıkışı saatinde işyerinin lavabosuna gitmiştim bizim şeflerden biri ile karşılaştım ki bu kadının 6. hissi çok kuvvetlidir hiç kimsenin bilmediği şeyleri rüyasında filan görür bana dediki hamilemisin yoo değilim dedim eminmisin dedi bende bilmiyorum yani belkide ama bilmiyorum dedim. sonra dediki ben geçn senin fotonu gördüm (yeni çekilmiş bi foto pazar günü çekilmişti) o zamanda dedim bu kızda bişey var hamile bu dedim dedi şok oldum umarım şefim yanılmıyodur

daha öncede başka bi ablanın kızının yurtdışına gideceğini hissetmişti:18::18::18::18:

hayy maşşaAllahh :53::53: hadi insaAllah kuzum, dur bi senin batını bakim geçmisten :10:
ay heycan bastı yaww :52::52::52:

kız antiiiiiiiiiiiiiiiii :52:ne isler çeviriyosun :52:öle sifreli sifreli konusuyosun..:52: öt bakam neyin var hele :51::52::52:

hsgeldin kusum.. ne olsun.. yaza yaza katip olduk bu kk da :9::9:
sen napıyosun bakim..
anti de bisey mi var , öle sifreli konusmus sanki de :44:
bişemi var derken gebelik soruyorsan batı yarın heyecan basmış durumda onun harici bişe yok bildigim kadarı ile :52:

Bence anti hamile kızlar. İçimden bir ses öyle diyor:) İnşallah hepiciğiniz hamilesinizdir.

zizagcım, çatlatma iğneleri bhcg hormonu içeriyor. O yüzden testi etkiliyorlar canım. Doğru netice iğneden 10 gün sonra alınıyor.

sudemerve naphıyosun cnmm :16:
o içinden gelen ses, benim için ne diyorr , bi sorsana :9::9::9:

Bence anti hamile kızlar. İçimden bir ses öyle diyor:) İnşallah hepiciğiniz hamilesinizdir.

zizagcım, çatlatma iğneleri bhcg hormonu içeriyor. O yüzden testi etkiliyorlar canım. Doğru netice iğneden 10 gün sonra alınıyor.
sudemerve dua et banaa batım geçti benim gelen giden yok pkoda var eminde olamıyorum bişeden hayırlısı olsun hangisi yüzündensede ama sıyırcam kafayı :52:

Son düzenleme:

Canım seni çok takip edemedim, antinin belirtilerine dayanarak fikir yürüttüm. İçim senin için bol bol dua ediyor. Namazdan sonra aklıma geldikçe topikteki arkadaşlarıma da hayırlı evlatlar nasip et diyorum :)

"sedemerve dua et banaa batım geçti benim gelen giden yok pkoda var eminde olamıyorum bişeden hayırlısı olsun hangisi yüzündensede ama sıyırcam kafayı"

Canım, Allahım kalbine göre versin. Herhangi bir belirtin var mı? Günün ne kadar geçti, test yapacak akdar var mı*

Hem pko ya takılma. Bende doğuştan var. Ama iki kızım var çok şükür. Bazen korkutuyorlar insanı ama takma kafana. Sen klomen kullanmış mıydın? Benden başka kullanan yok sanıırım.

Hem pko ya takılma. Bende doğuştan var. Ama iki kızım var çok şükür. Bazen korkutuyorlar insanı ama takma kafana. Sen klomen kullanmış mıydın? Benden başka kullanan yok sanıırım.
yok yavrum kullanmadım daha 5 aylık evliyim zaten :26: 1 ocaktı bat 31inde test yaptım tek çizgi bakalım pazartesiye kadar beklicemm

anladım canım hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar görürsün

Back
X