- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.441
valla benım hemen yarın test yapasım var ama bilmiyorum kararsızım aslında
bende bilmiyorummmmm ilk gebeliğimde çıkmamıştı şimdide çıkmaz die düşünüyorum varsada kiiii kırmızıyı görücem ben yarın ona yoğunum ben
ya bende kırmızıları düşünüyorum sonrada diyorum kii rabbim isterse olur o yüzden içimi ferah tutuyorum
heee bende nasıls akırmızlar gelicek die rahatımmmm rahatın baskanı oldum bu ayyy
kızlar adet günü gecenler sonucu bildirirse sevinirim yenı batlarınızıda yazıverin hadi anacıımmmlisteyı düzenleym
sevooo kahve yapayımmı sanaaa:26::26::26:
ben yaptım bile canım içtim ve kapattımda şimdi soğumasını bekliyorum hee bu arda bu ayın hamişleri kimler ben geç kaldım bu gün kaçırdım havadisleri cnm yaa
Tünaydın kızlar tünaydınnnnnnnnnnnnnnn
kııızzzz uyudun mu sen bu saate kadar de bakımmmmmm
evet tatlım iki kızım var 12 ve 11 yaşlarında. Eşim istediği için kalkıştım bu tedavi işlerine. Kalabalık bir aile istiyoruz ama ben şimdiden yoruldım:)) hem çatır çatır doğuramıyorum kıtır kıtır kesip alıyorlar bebeği:))
allah sizi inandırsın 20 dakikadır çalışma masamın üzerinde uyuyorum. Gözlerimi açamıyorum. Lütfen evdeki kuzular benim yerime yatıp uyuyun.
Ahaa bunu yeni gördüm aynı ben:104:
hayır kuzum sen atişsin bu kez karıştırmıyorum vede falını açıp yazıp yarım saatliğine alt komşuya kaçıyorum bebişlerayyy inanmıyorum cook heyecaan yaptıııım bak benı karıstırmıyorsn dimi ben ANTİİ konu sahıbesi hepsi ben oluyoruummmvalla bende kac gündr pek takıp edemıyorum acıkcası yeni hamişlerimiz var mı bilmiyorum:26::26:
allah bağışlasın canım
dünkü tatil zaten tatil değildi temizlik günüydü bence benim için öyle oldu
bende bilmiyorummmmm ilk gebeliğimde çıkmamıştı şimdide çıkmaz die düşünüyorum varsada kiiii kırmızıyı görücem ben yarın ona yoğunum ben
ben yaptım bile canım içtim ve kapattımda şimdi soğumasını bekliyorum hee bu arda bu ayın hamişleri kimler ben geç kaldım bu gün kaçırdım havadisleri cnm yaa
evet ya ilk günden çıkmazsa moraliniz bozulur bence biraz bekleyin dicem ama ben bile ölürüm meraktan
hayır kuzum sen atişsin bu kez karıştırmıyorum vede falını açıp yazıp yarım saatliğine alt komşuya kaçıyorum bebişlersonra gelirim devam ederis
Sen ve fulya yerine sıkıntı beni sardı canım ya. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
yok ebbem ya grip oldum çok fenayım ses mes gitti iki gündür yatıştaydım evi temizledim yemeği yaptım anca gelebildim tatlım hihi:!6:
evet ya ilk günden çıkmazsa moraliniz bozulur bence biraz bekleyin dicem ama ben bile ölürüm meraktan
aslında ben yarın olmazsam cuma kandan baktırcm ya karar verdm su ann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?