• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:16::16:ben yaptım bile canım içtim ve kapattımda şimdi soğumasını bekliyorum hee bu arda bu ayın hamişleri kimler ben geç kaldım bu gün kaçırdım havadisleri cnm yaa:16::16:

ayyy inanmıyorum cook heyecaan yaptıııım bak benı karıstırmıyorsn dimi ben ANTİİ konu sahıbesi hepsi ben oluyoruummm:52::52::52::52::52::52::52::52:valla bende kac gündr pek takıp edemıyorum acıkcası yeni hamişlerimiz var mı bilmiyorum:26::26:

evet tatlım iki kızım var 12 ve 11 yaşlarında. Eşim istediği için kalkıştım bu tedavi işlerine. Kalabalık bir aile istiyoruz ama ben şimdiden yoruldım:)) hem çatır çatır doğuramıyorum kıtır kıtır kesip alıyorlar bebeği:))

allah sizi inandırsın 20 dakikadır çalışma masamın üzerinde uyuyorum. Gözlerimi açamıyorum. Lütfen evdeki kuzular benim yerime yatıp uyuyun.

Ahaa bunu yeni gördüm aynı ben:104:

allah bağışlasın canım
dünkü tatil zaten tatil değildi temizlik günüydü bence benim için öyle oldu

ayyy inanmıyorum cook heyecaan yaptıııım bak benı karıstırmıyorsn dimi ben ANTİİ konu sahıbesi hepsi ben oluyoruummm:52::52::52::52::52::52::52::52:valla bende kac gündr pek takıp edemıyorum acıkcası yeni hamişlerimiz var mı bilmiyorum:26::26:
hayır kuzum sen atişsin bu kez karıştırmıyorum vede falını açıp yazıp yarım saatliğine alt komşuya kaçıyorum bebişler:16::16: sonra gelirim devam ederis

valla benım hemen yarın test yapasım var ama bilmiyorum kararsızım aslında:9::9::9::9:

bende bilmiyorummmmm ilk gebeliğimde çıkmamıştı şimdide çıkmaz die düşünüyorum varsada kiiii kırmızıyı görücem ben yarın ona yoğunum ben :31::31::31::31:

evet ya ilk günden çıkmazsa moraliniz bozulur bence biraz bekleyin dicem ama ben bile ölürüm meraktan

Sen ve fulya yerine sıkıntı beni sardı canım ya. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.

ayyy aminn bitanemmm inşallahhhhhh:16::16::16::16:

yok ebbem ya grip oldum çok fenayım ses mes gitti iki gündür yatıştaydım evi temizledim yemeği yaptım anca gelebildim tatlım hihi:!6::16:

geçmiş olsun kuzummmm hamarat hatunun hali baska işte bu halde ev temiz yemek hazır ooohhhhh:16::16::16::16:

evet ya ilk günden çıkmazsa moraliniz bozulur bence biraz bekleyin dicem ama ben bile ölürüm meraktan

evet moral bozuluyo tabiii hayırlısı yawrummmm ne kadar dayanabiliriz bilmiyorummm
aslında ben yarın olmazsam cuma kandan baktırcm ya karar verdm su ann:ssz::ssz::ssz:

bende cuma günü yapmaya karar verdim ama sabah uyku sersemiii yerini çinlikle uyanmassam tabiiii :27::27::27::27:

Back
X