• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok bi tanem. yine oyuna takılıp benden sora yattı dün gece. çok affedersin her akşam kös kös kendim gidiyorum yatağa. o gelene kadar uyyup kalıyorum zaten. bu sefer çok dargınım.
yemin ettim zeten bi daha karışmıcam ona. yok sigara çok içme, yok erken yat, yok şu ilacı iç... çocuk gibi...
bakalım sonu nereye varcak :14::14::14::14:
kayganam demişleyi tak günahına gülüm sen umursamayınca onun kafasına dank ediyo bende maçtan çok çekiyodum, ama şimdi en önemli maç benle olan maç :34:

kayganam demişleyi tak günahına gülüm sen umursamayınca onun kafasına dank ediyo bende maçtan çok çekiyodum, ama şimdi en önemli maç benle olan maç :34:

işte bu yöntemi uyguluyorum şimdi. umursamamak. belki kafasına dank eder.
anlar onun iyiliği için yaptığımı. diyorum çok sigara içme (günde en az 1 paket içer) içiyo. diyorum ki ben bebiş düşünüyorum yanımda içme içiyo. bilgisayara bu kadar takılma azcık onla oyna çokça benle oyna :9: ama oynamıyo :50:
işte böleee :14: burda yazıp çizdiğime bakmayın canım çok sıkkın aslında :14:

yok bi tanem. yine oyuna takılıp benden sora yattı dün gece. çok affedersin her akşam kös kös kendim gidiyorum yatağa. o gelene kadar uyyup kalıyorum zaten. bu sefer çok dargınım.
yemin ettim zeten bi daha karışmıcam ona. yok sigara çok içme, yok erken yat, yok şu ilacı iç... çocuk gibi...
bakalım sonu nereye varcak :14::14::14::14:
üzerlerine gittikce çocuk gibi inatlarına yapıyorlar.. hiç birşey yokmuş gibi davran bakalım analayacakmı tab başarabilirsen bir yerden sonra insanın sinir kat sayısı yükseliyo kafa göz dlmak istiyor:113::113:

anacıım sen bu işi çözmüşsün bide ben becerebilseydim:31:

ben çok çabuk alınırım, demiyomuydu yorgunum yarın olsa olmaz mı diye çıldırıyodum :47::47::47::47: sen hesap kitap yap adam öyle desin, hemen vazgeçiyodum bende, ama kırmızı kartı yiyince hep senin yüzünden deyince bozulmaya başladı, bide bir kere oldu olur sanıyodu baktı 6. ayı doldurduk hala gelen giden yok kafa dank etti.....

üzerlerine gittikce çocuk gibi inatlarına yapıyorlar.. hiç birşey yokmuş gibi davran bakalım analayacakmı tab başarabilirsen bir yerden sonra insanın sinir kat sayısı yükseliyo kafa göz dlmak istiyor:113::113:

double beğen seçeneği olsa tıklıcam şekerim bu yorumuna o kadar anlattı beni yani. teşekkür ederim.

kendini stres edersin anca normal stresi zaten yetiyor insanın bide koca stresi çekilmiyo, boşver bencede ama en küçük lafında lafı soku sokuver :60::60:
anlar onun iyiliği için yaptığımı. diyorum çok sigara içme (günde en az 1 paket içer) içiyo. diyorum ki ben bebiş düşünüyorum yanımda içme içiyo. bilgisayara bu kadar takılma azcık onla oyna çokça benle oyna :9: ama oynamıyo :50:

geldim yawruular kocaman bır tabak sphagettiyide aldım yanımaa:125::125::125::125::125:

tabağın dibini mi sıyırayım boşlarımı toplayayım sanırım kayıntıya yetişemedimmm :1::1::1::1::1:

tatlım benim kıyamam ben sana böyle sen anlattıkça deliriyorum resmen şeytan dio at bilgisayarı camdan:47::47::47::47:
ben çok çabuk alınırım, demiyomuydu yorgunum yarın olsa olmaz mı diye çıldırıyodum :47::47::47::47: sen hesap kitap yap adam öyle desin, hemen vazgeçiyodum bende, ama kırmızı kartı yiyince hep senin yüzünden deyince bozulmaya başladı, bide bir kere oldu olur sanıyodu baktı 6. ayı doldurduk hala gelen giden yok kafa dank etti.....

bebeğim ona fena ders olmuş benim kocişte olucak die çok rahat tövbe tövbeee her çalışmadan sonra verdim ayarı die dalga geçiyo kırmızı görüncede al sana ayar diyorum bende :19::19::19::19::19:

karnındayken de böyle yapck bebişin:emir_bebek: kızım resmen elini yumruk yapıp karnıma dayıyordu dışarıdan bariz bir sekilde parmaklarını sayıyordk:16::16::16:rabbim hepinize yasatsn bu güzelliği mucizeyi:16::16::16::16:

ayyyyyyyyyyyyyyy ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM aminn inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

aşkolsun kızlarrr birinizde şu kızın işinin ucundan tutimm demiyooo :20::20::20::20::20:

neyze zaten az kaldı :33::33::33::33::35::35::35::35::35::35::35:

beni bekleyin anacımmmmmmmmmmmmm:24::24::24:

tabağın dibini mi sıyırayım boşlarımı toplayayım sanırım kayıntıya yetişemedimmm :1::1::1::1::1:

Tatlım benim kıyamam ben sana böyle sen anlattıkça deliriyorum resmen şeytan dio at bilgisayarı camdan:47::47::47::47:

Bebeğim ona fena ders olmuş benim kocişte olucak die çok rahat tövbe tövbeee her çalışmadan sonra verdim ayarı die dalga geçiyo kırmızı görüncede al sana ayar diyorum bende :19::19::19::19::19:

Ayyyyyyyyyyyyyyy allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminn inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

ha haa bi kere dedim zaten atıcam o bilgisayarı camdan diye o zaman (masa üstü vardı) saydıydım tam 6 gün oynamadı sora tekrar başladı. şimdi laptopu mu atsam kablosuz internet modemini mi bilemedimmm...:9::9:

Back