Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bambucum masallah kizcene. Allahim saglikli uzun omurler versin.
Oglusun konusunda pek yardimci olamicam ben de. Ama kiskanmasi normal. Ben de kskanmistim kardesim oldugunda. Muhtemel senin oglanin kaygilari vardir. Ondan vazgecersin yeni bebege bakarsin hep diye. Oglusuna sevgini ve ilgini her defasinda belli et. Senin icin de zor bi donem. İnsallah kolaylikla atlatirsiniz.
Bizden kocaman günaydınlarrr

Fulimmmm masallah anali ogullu. Ne guzel guluyonuz kisss.
Face gelmiyon mu bacimmm...

Kizlarr yorumlar icin tesekkur ederiz. Oglum biraz daha ii olcak insaallah. Ugrasip gidiyoruz bi hsfta xsonra eve doncez o zaman biraz daha duzenimiz oturur belki. Opuyoruz sizi

kızlar nasılsınız kızımın ilk hallerini profle attım yeni halleinide babaya caktırmadan atıcam Annelik zor ama harika bi duygu

slm bayanlar nasılsınız.. biz iyiyiz şükür oğlum yavaş yavaş alışıuyo. kızımın göbeği düştükten sonra kan gelmeye devam ediyodu bugün gümüş nitratla kimyasal yanık yaptılar.. hafif bi sarı akıntı devam ediyo gibi geçmezse cmtesi bi daha götürcem.. çarşamba günü de evimize dönüyoruz miniklerimle başbaşa kalcam artık.. gerçi anneannemiz hasta yaklaşamıyo çocuklara şimdiden alıştırma oluyo bana da.. öpüyoruz sizi ve bebişlerinizii

4 gun once hamile oldugumu öğrendim,çok şaşkınım ve garip bir ruh halindeyim.Kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı.yarın doktora gidicem ve ne kadarlık oldugunu öğrenicem fakat heyecandan çok geriliyorum.umarım bebeğime bişi olmamıştır.ilaç alkol filanda almıstım cunku ogrenmeden once.offfffffffff offffffffffffffffffffff yarın iyi haberler alıcam inşallah...

kızlarr nasılsınız_ bişey sorcam bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz de kaç günlükken verdiniz ilk?? ben kızıma on günlükken denedim hala hergun deniyorum ama tutmadı biraz rahatlatır onu diye düşünmüştümm fazla nazlı çıktı da:))))

Bambucum nasilsin. Buralari bos kaldi di mi. Bizden nerdeyse herkes face te yazisiyoruz.
Kizcen nasil gobegi nasil akinti devam ediyor mu. Ev maratonu nadil gidiyo.
Canim benimki yalanci emzige hic alisamadi. İlk haftadan beri deniyoruz ama nafile. Hatta kayinvalidem emzige alissin daha uzun sure onun kucaginda dursun diyebogazina kadar sokuyodu ama alismadi.hem de kac tane denedik.
Aslinda emzik iyi. Cok bagirip hirslandiginda agzina meme disinda bi sey vermeli ama bizde na mumkun.
Bizimki anasina cekseymis. Ben ilkokula kadar emmisim.tabi ben hic anne memesi emmemisim. Bizimki gercek dururken yabanciya pas vermiyo.

Canim gobeginii yakmislardi kontrolde ii dedi doktor hala az bi akinti oluyo ama gecermis. Onun disinda birzz huysuzluklari oluyo ozellikle geceleri.karni tok gazi yok altitemiz ama sesi kesilmiyo. Sallasam bile agliyo o zamanlarda kedke emzik alsa diyorum. Emzigi emmefen agzinda tutuho bazen o zaman bile sakinlesiyo ama emmiyo hemen atiyo. Ben de cesit cedit deniyorum. Bazen oglumda ayni anda bisryler istiyo o anlatda emzigi olsada sussa diyorum iste. Bakalim bi sure dsha deneyeyim . Siz de iyisinizdir insaallah. Sizin bidiklar buyumustur tabi ben de bu gece evime gidiyorum bakalim nadil gunler bekliyo beni.
bi de kizlar benim kizim cok kusuyo ictigi sutu oldugu gibi cikariho bazen siz de yasadiniz mi doktor sut fazla geldiginden dedi ama bilemedim.

gelcem kuzum gelcem ptesi iş bası ordan daha rahat gelirim faceye

kızlar nasılsınız kızımın ilk hallerini profle attım yeni halleinide babaya caktırmadan atıcam Annelik zor ama harika bi duygu

maşşallah kızınaaa cnaım benimmmmm

kızlarr ben yarın gece evime dönüyorummm maratonn başlıyorr

kızlar benim oğlumda almıyodu emzik evde tam 13 tane farklı emzik var ama 3 ayı dolunca almaya basladı ondan önce öğürüyodu birde ben bi sürü emzik denedim kiraz uçlu emzik alıyo benim sıpam o daha böyle göğüs ucu gibi aklınızda bulunsun

kızlarr ben eve geldim ama çok yorgunum . kızım yanık olduğu her dakika ağlıyor gaz sancıı mı çözemedim siz gaz ilacı ne kullandınız??? normal mi bu kadar ağlaması bilmiyorum özellikle gece 12 den sonra kucağımda da olsa sallasam da naptıysam sumuyo. 2-3 saat kendini paralayıp öyle uyuyoo. bana bi akıl verin yaa

canım öncelikle hoşgeldin evine gaz sancısı vardır ben gaz ilacı kullanmadım rezene çayı içirdim az az o çok rahatlattı bir dene istersen bide öp kızını oğlunu benim için

canım öncelikle hoşgeldin evine gaz sancısı vardır ben gaz ilacı kullanmadım rezene çayı içirdim az az o çok rahatlattı bir dene istersen bide öp kızını oğlunu benim için

cok ssaol cnm ben kendim içiyorum ona da içireyim bakalımm.. sen de erenı öp canımm

merhaba hanımlar bambucum nasılsın kızçen nasıl? anladığım kadarıyla zorluyo seni gaz problemidir bence de ilk 40 lığında bizde çektik ama sonra düzene girdi çok şükür.

Fulim çok tatlısınız analı oğullu nasılsın annelik nasıl? doğum iznin bitti mi?

EVET CNM ŞU ARA BİRAZ ZOR GEÇİYO AMA OĞLUM Daha çok zorlamaya başladı sağolsun.. idare edip gidiyoruz . senin oğluşun nasıl büyümüştür minik paşa.. öpüyorum kuzucuğunu

kızlar bugün o kadar mutsuzumki anlatamam.. depresyondAyım resmen ağlayasım var ki onu da yaptım zatenn.. oğlum yemek yemiyo en çok ona üzülüyorum zatenn ne yapacağımı şaşırdım..

kızlarrr bir aylık olduk biz kızımın gelişimi güzel gidiyo çok şükürr.. sizler ne alemdesiniz hiç uğrayan yok yaaa taa yedinci sayfalara düşmüşüzzzz

Öznur Fulya, sizin için geldim. çok şükür iyiymişsiniz. Öznur maşallah kızına.ok tatlı. Oğluşun tutumu normal, alışmaya çalışıyor, o da bebek. üzülme o kadar. daha çokilgilen onunla. kardeşinin bakımına dahil et onu da. alışacaktır. fulya oğlun toparlamış, hatta tombik olmuş canım. sana da ana güzelliği vurmuş.Buraya girince hüzünlendim nedense. Eski günler geldi aklıma. Ne olur bir yolunu bulun facedeki grubumuza gelin artık...öpüyorum ikinizi de.

teşekkür ederiz Aynur abla. walla face yok bende o yüzden takip edemiyorum sizi. oğlumu fazla zorlamıyorum artık yeemek konusunda ikimiz de yıpranıyoruz o zaman. daha ii olur inşaallah daha bi gelişme olmadı. kızım dA büyüyo işte durumlar böyle. öpüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…