- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.341
Bambucum masallah kizcene. Allahim saglikli uzun omurler versin.
Bizden kocaman günaydınlarrr
kızlarr nasılsınız_ bişey sorcam bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz de kaç günlükken verdiniz ilk?? ben kızıma on günlükken denedim hala hergun deniyorum ama tutmadı biraz rahatlatır onu diye düşünmüştümm fazla nazlı çıktı da:))))
Bambucum nasilsin. Buralari bos kaldi di mi. Bizden nerdeyse herkes face te yazisiyoruz.
Kizcen nasil gobegi nasil akinti devam ediyor mu. Ev maratonu nadil gidiyo.
Canim benimki yalanci emzige hic alisamadi. İlk haftadan beri deniyoruz ama nafile. Hatta kayinvalidem emzige alissin daha uzun sure onun kucaginda dursun diyebogazina kadar sokuyodu ama alismadi.hem de kac tane denedik.
Aslinda emzik iyi. Cok bagirip hirslandiginda agzina meme disinda bi sey vermeli ama bizde na mumkun.
Bizimki anasina cekseymis. Ben ilkokula kadar emmisim.tabi ben hic anne memesi emmemisim. Bizimki gercek dururken yabanciya pas vermiyo.
gelcem kuzum gelcem ptesi iş bası ordan daha rahat gelirim faceyeBambucum masallah kizcene. Allahim saglikli uzun omurler versin.
Oglusun konusunda pek yardimci olamicam ben de. Ama kiskanmasi normal. Ben de kskanmistim kardesim oldugunda. Muhtemel senin oglanin kaygilari vardir. Ondan vazgecersin yeni bebege bakarsin hep diye. Oglusuna sevgini ve ilgini her defasinda belli et. Senin icin de zor bi donem. İnsallah kolaylikla atlatirsiniz.
Fulimmmm masallah anali ogullu. Ne guzel guluyonuz kisss.
Face gelmiyon mu bacimmm...
kızlar nasılsınız kızımın ilk hallerini profle attım yeni halleinide babaya caktırmadan atıcamAnnelik zor ama harika bi duygu
kızlarr ben yarın gece evime dönüyorummm maratonn başlıyorr
kızlarr nasılsınız_ bişey sorcam bebeklerinize emzik verdiniz mi verdiyseniz de kaç günlükken verdiniz ilk?? ben kızıma on günlükken denedim hala hergun deniyorum ama tutmadı biraz rahatlatır onu diye düşünmüştümm fazla nazlı çıktı da:))))
Bambucum nasilsin. Buralari bos kaldi di mi. Bizden nerdeyse herkes face te yazisiyoruz.
Kizcen nasil gobegi nasil akinti devam ediyor mu. Ev maratonu nadil gidiyo.
Canim benimki yalanci emzige hic alisamadi. İlk haftadan beri deniyoruz ama nafile. Hatta kayinvalidem emzige alissin daha uzun sure onun kucaginda dursun diyebogazina kadar sokuyodu ama alismadi.hem de kac tane denedik.
Aslinda emzik iyi. Cok bagirip hirslandiginda agzina meme disinda bi sey vermeli ama bizde na mumkun.
Bizimki anasina cekseymis. Ben ilkokula kadar emmisim.tabi ben hic anne memesi emmemisim. Bizimki gercek dururken yabanciya pas vermiyo.
kızlarr ben eve geldim ama çok yorgunum . kızım yanık olduğu her dakika ağlıyor gaz sancıı mı çözemedim siz gaz ilacı ne kullandınız??? normal mi bu kadar ağlaması bilmiyorum özellikle gece 12 den sonra kucağımda da olsa sallasam da naptıysam sumuyo. 2-3 saat kendini paralayıp öyle uyuyoo. bana bi akıl verin yaa
canım öncelikle hoşgeldin evine gaz sancısı vardır ben gaz ilacı kullanmadım rezene çayı içirdim az az o çok rahatlattı bir dene istersen bide öp kızını oğlunu benim için
merhaba hanımlar bambucum nasılsın kızçen nasıl? anladığım kadarıyla zorluyo seni gaz problemidir bence de ilk 40 lığında bizde çektik ama sonra düzene girdi çok şükür.
Fulim çok tatlısınız analı oğullu nasılsın annelik nasıl? doğum iznin bitti mi?
Öznur Fulya, sizin için geldim. çok şükür iyiymişsiniz. Öznur maşallah kızına.ok tatlı. Oğluşun tutumu normal, alışmaya çalışıyor, o da bebek. üzülme o kadar. daha çokilgilen onunla. kardeşinin bakımına dahil et onu da. alışacaktır. fulya oğlun toparlamış, hatta tombik olmuş canım. sana da ana güzelliği vurmuş.Buraya girince hüzünlendim nedense. Eski günler geldi aklıma. Ne olur bir yolunu bulun facedeki grubumuza gelin artık...öpüyorum ikinizi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?