- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.181
Merhaba hatunlar nasilsiniz.
Biz iyiyiz. Disarisi buz gibi ama biz yaniyoruz oglumla o ayri mesele.
Dun kontrolumuz vardi. Hem ustten hem alttanebenin cati muayenesinden kacamadim anlayacaginiz.
Catim ve rahim yumusakligim normal doguma musaitmis amma velakin bizim sipa normal dogmak istemiyo. Hem kafasi catiya yerlesmemis, yerlesse bile koca kafali oglum bas cevresini 10 cm yapmis simdiden. Hem de iyice tombik olmus. 4 kg dedi dr. Acilmam da yok. Nst de sancim yok. Ebe bu cocugu sen normal doguramazsin dedi.
İsin ozu haftaya bugun sezeryan oluyorum:18:
Durumun kesinlesmesi rahatlatti bi nebze beni. Tabi bu arada kanama, su gelmesi felan olursa saat farketmez hemen hastaneye gel dedi dr.
Bizden haberler boyle
Allah yardımcın olsun.. :) kac haftan kaldı doğuma?
Kizlarr merhaba napiyosunuz.
Benim anneler geldi. Su an keyifler yerinde allaha sukur.
Kayinvalidem sagolsun bi bavul esya ile gelmis. Simdi onlari inceliyoz.
Aynur ablayi ben de merak ettim, sonuclari nasil cikti acaba.
Kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim,internet yine sorunluydu okudum ama yazamadım...
Neler yapıyosunuz bakalım... Biz oğluşumla şükür iyiyiz,meme+mama devam ediyoruz....
Kilo alımı maşallah güzel,kıyafetler küçük gelmeye başladı,yeni ciciler alıyoruz:)
pamukcuk oldu agzı bu ara onunla ugrasıyoruz..
Birde gece burnu cok tıkanıyo sizde de oluyo mu?
fitoşumm bizde seni merak ettik. mama yarıyor bebişlere.. kıyafetler bizimkine de küçük gelmeye başladı ama daha giymeye başlamadık 6 aylık kıyafetlerimizi ..
ağzından pamukcuk oluyo bizimkinde de ama bazen de geçiyor o kadar çok değil. dr a filan da sormadım hiç.
burun tıkanıklığı oluyor canım sanırım geceleri üşüyor ondan oluyor
İRemm yaa hasan umutun boğazında hırıltı başladıı senin kızı da küveze almışlardı ya bi yandan içim rahat etmiyor bi sıkıntısı var mı diye bi yandan da burda dr yok götürebileceğimm böyle arada derede kaldım
okuyodum ama yazamıyodum cnm,sen nasılsına?sana bi hayırlı olsun diyemedim,yeni görevin hayırlı olsun insallah...darısı basıma
hasan umutun resmini gördüm cok tatlı güleç masallah...
Sen hangi mamayı veriyosun cnm?alp doğgdugundan beri kakasını müdahalesiz yapamıyor,3-4günde bir ben yaptırıyorum..sizde de var mı kabızlık?cok canm sıkılıyo bu duruma..yapmadığım sey kalmadı,mamaya zeytinyağı,popoya zeytinyağı,duphalac surup...ben poposuna zeytinyağıyla masaj yaparak yaptırıyorum,2 defa kulak cubuguyla,2defa da fitile yaptırdım,kendilğıinden 3-4 defa yapmıştır belkl...mamayı değiştirdim aptamil conformil aldım,bakalım düzelecek mi?
teşekkür ederim canım darısı sana en kısa zamanda :)
canım ben bir süre aptamil verdim de artık inek sütüyle nişastayla mama yapıp yediriyorum. çünkü hazır mamalarda bir sürü katkı maddesi var onları görünce dedim eski usul iyidir anne tavsiyesiyle böyle bir yönteme başvurdum.
kaka sorunu bizde de vardı canım çocuk genelde doymayınca kabız olur derler. mamaya başladıktan sonra kabızlığı geçmişti şimdi maşallahı var temiz bezi taktığımda hep yapıyor sağolsun :)))
fitoşumm bizde seni merak ettik. mama yarıyor bebişlere.. kıyafetler bizimkine de küçük gelmeye başladı ama daha giymeye başlamadık 6 aylık kıyafetlerimizi ..
ağzından pamukcuk oluyo bizimkinde de ama bazen de geçiyor o kadar çok değil. dr a filan da sormadım hiç.
İRemm yaa hasan umutun boğazında hırıltı başladıı senin kızı da küveze almışlardı ya bi yandan içim rahat etmiyor bi sıkıntısı var mı diye bi yandan da burda dr yok götürebileceğimm böyle arada derede kaldım
Canım benim, hırıltı boğazdan mı burundan mı göğüsten mi geliyor. Burundansa deniz suyu al tertemiz olur. İçtikleri süt geniz akıntısı kusarken hıçkırırken burnuna kaçanlar orda birikiyor. Dışarıdan temiz görünüyor ama sürekli hırıl hırıl olur bebek. Hiç endişelenme burundansa. Ben deniz suyunu her damlattığımda bu kadar kir nasıl birikmiş içerde şaşırıyorum :) Gerçi benim bebek kusmuklu zaten :) Altı aylık kıyafetlere biz de başlamadık daha. 6 kilo olduk. üç aylıklar oluyor şimdilik.
İşine yerine alıştın mı artık. Annen mi kalıyor senle. Allah kolaylık versin çocuğunu bırakıp gitmek zorunda olanlara. Ben çok üzülüyorum evden çıkarken. Neyseki ocak birden sonra çalışmayacağım kısmetse...Öpüyorum Hasan Umutumu. Güleç yüzlü yakışıklımı.
Fitoşum hoşgeldin canım. Kaka sorunu bizde de var. Şurup işe yaramadı, fitili verince yapıyor. Ama sürekli kullanımı bağımlılık yapıyormuş. Çocuk ilaçsız kaka yapamaz hale geliyormuş. Sıkıntının kaynağını bulmak lazım. Kabız için özel mamalar var doktoruna danışıp başlasan...
Tuğbacım, az kaldı doğumuna. Senin kadar heyecanlıyım :)
Öznurcum, bebeğine Allah şifa versin canım. Senin durumun da çok zor ya...
Kızlar diar ne yaptı acaba? Hiç uğramıyor...Fuli de gelmiyor yaa...
Öptük kızımla sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?