Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Selam kızlar nasılsınız anticim gözün aydın geçmiş olsun canım ne kadar kolay doğurmuşsun valla pek özendim :-D:-D biz iyiyiz kızlar okul ev koşturuyoruz babamız gelecek on gün sonra gün sayıyorum öyle yani bebişleriniz nasıl? Tubişim senin paşayı da bekliyoruz merakla

İste oglusumun dogum cikolatalari, mevlut sekeri ve kapi susu.... Digerleri siparisten geldikce eklerim. Mevlut sekerimizde farkli olarak sag ust kosesinde mavi ugur bocegi olucak

Allah kavustursun canim....
Evettt sira bende artik. İsim sezeryana kalirsa son 12 gunum. Allahim benim gibi geride kalan kizlara bambuya, denize... Hayirli dogumlar nasip etsin insallahh

Allah kavustursun canim....
Evettt sira bende artik. İsim sezeryana kalirsa son 12 gunum. Allahim benim gibi geride kalan kizlara bambuya, denize... Hayirli dogumlar nasip etsin insallahh

aminn canım biz de kolaylıkla doğururuz inşaallah.. dün bi arkadaşım 25 gün erken doğum yaptı suyu geldi sezeryana aldılar bütün gün hastanedeydik annesi falan gelmemişti daha.. ama çok şükür ikisi de iyi.. bütün gece rüyamda yeni doğan bebekler gördüm bu yüzden :))))

Benim de hep bole bi korkum vardi doguma annemler yetisemezse diye. neden bilmiyom ama o korkuyu attim icimden. Allahim ole bi rahatlik verdi bana. Cok sukur gurbette de olsam es dost yanimda, kismet artik.
Bu arada ben gece ruyamda ne gordum. Annemlerde mevlut varmis. Oraya gidiyorum. Basinda beyaz ortu olan bi ebe misafir olarak mevlude katilmis. Karnimi felan elliyo muayene ediyo beni. "bu cocuk olmus artik, tamam, sen cuma gunu dogurursun bu cocugu" diyo. Ben de diyom ki" bu gun gunleren sali, aaa az kalmis cuma dogurutum hayirlisiyla" diyom. Cok etkilendim ruyadan. Bi de cumaya dogururmusum

Canim biliyon benim cimcimemde surpriz geldi annemler yetisemedi ustune bana gore erken gittiler herseye alisiyon yeter ki kendine guven yaparim de ben bir gun cok kotu oldum sukur cabuk toparladim, ins sende saglikla al kucagina tombis pasani

CANIM RÜYAN HAYIR OLSUN HAZIRLIKLARIN BİTTİ ARTIK ZATEN SAĞSALİM AL BEBİŞİNİ KUCAĞINA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL DEDİĞİN GİBİ EŞ DOST VAR ÇOK ŞÜKÜR ARTIK ERKEN DOĞURURSAM BEBEKLE GİDERİM BEN DE ANNEMİN YANINA :dddd

Selam kızlar, görüyorum ki geride kalanlarımızda hummalı bir çalışma var :) Tuğbacım bence doğumun yakın, hafta sonunu bulmazsın gibi bir his var içimde nedense. Şekerlerin süslerin de çok güzel. Güle güle kullan inşallah. Ve inşallah sen de Kübra gibi kolaycacık normal doğum yaparsın. Hatuna kırk bin kere maşallah ya...Hep istediğim doğumu yaşamış :)

Bizim maşallah diyeyim gaz sorunumuz azaldı kızlar. Artık daha rahatız maşallah.Ama 3.ay sendromu yaşıyoruz. Büyüme atağı olur bu ayda ve bebek huysuzlanır emmez. On dakika zor emiyor. Bugün ikinci aşımızı da olduk. Çok ağladık ana kız. Üç iğne yedik teyselerrr...Kilomuz 5500 boyumuz 63 cm. İkinci ayımızda birinci aya göre daha az kilo alsak da sadece anne sütü alan bir bebeğe göre çok iyiymiş maşallah. 1200 gr almış. Doktor ilk başta sınırda dedi. Kafam karıştı. Tahilil göstermeye gittiğimde tekrar sordum normal artış kaç olmalıydı diye. İki aylık bebekler ortalama 5 kilo olmalı dedi. İki hafta önce de aynı doktor tartmıştı. O tarihten bugüne 700 gr almasına rağmen sınırda demesi beni şok etti. Çok üzüldüm. Halbuki biliyorum aylık 500 gr alan ve sadece ane sütüyle beslenen bebek alt sınırdır. O bile norml kabul edilir mamaya başlatmaz doktor. Ben mamaya mı başlayacağım diye sordum, nerden çıkardın bunu dedi. Ben sınırda dememişimdir felan dedi. Neyseki sonra durum anlaşıldı, kafası karışmış, yorgunmuş. Kızımız çok çok iyi emzirmeye devam dedi gönderdi ihtiyar.

Alın size sınırdaki kızım teyseler :))

uzun aradan sonra herkese yeniden merhaba arkadaşlar. sesimi duyan herkese... gördüm ki haftalarımız ilerlemiş çoğumuz anne olmuş bile. ben de gün saymaya başladım. 2 hafta gibi görünsede bu haftayı çıkartmaz dedi dr. çok zorlanıyorum zaman zaman da sıkıştırıyor sancılarım kasılmalarım vs.
bebişlerini kucağına alanlar için gözünüz aydın... benim gibi gün sayanlar içinde Allah kolaylaştırsın... bebiş isteyenlerin de Allah gönlüne göre versin inş. herşey gönlünüzce olsun inş. meleklerinizle birlikte Allaha emanet olun

maşallah tosuncuk olmuş cimcimede :)) kilosu boyu falan gayet iyi takılma sadece anne sütü alıyo sonuçta bu arada benimkide çok huysuz bu aralar beni delirtiyo yaa uyumuyo uyuması için sürekli sallıcaksın bıraktığın an hortluyo hiç birşey yapamıyorum derin uykuları yok oldu bi anda,gazını bizde hallettik çok şükür damla ve şurup verdi dr ondan beridir baya rahatız ama bu uykusuzluğu beni bitiriyo iştahıda sanki daha az gibi geliyo bana bilmiyorum ki benim evhamımmı acaba 10 gün önce 5600 dü kilosu 59 cmdi boyu bugun tam 2 bucuk aylık olduk ( nesneleri takip ediyoruz artık kafamızı artık dik tutabiliyoruz konuşunca gülücükler atmaya başladı bile maşallah bunlarıda görünce herşeyi unutuyo insan biranda :)) bu arada bi dahaki ay aşı yok sana müjde vereyim ebe bize sadece kg ve boy kontrolu yapılcak dedi muhtemelen seninde öyle olur canım,günün özeti çok zormuş analık yahuu :))

bu arada hamişlerimiz baya az kaldı allah kolay doğum versin onlara inş. fuliden haber varmı nasıl oldu acaba tosbaası ve kendisi toparlamıştır sanırım onlarda,ahanda ses verdi benimki kaçtım ben artık 1 saat uyutmak için uğraşırım 10 dk uyur beyfendi

öptüm hepicinizi

Slm kizlar nasiksiniz biz aglamsliyiz, emiyoruz gazimizi cikstsakta yetmiyo galiba gozumuz aciksa hep kendimizi kasiyoz agliyoz kucagimda bazen duruyo bazen durmuyo aynur abla buyume sendromu defin iyice korkutun gazimiz bitse birde o dert mi basliycak yarin asimiz vsr gelecek haftada dr gitcez bakalim bizim durum ne meraklardayim kilo alip slmadiginida cok secemiyom 24 saat beraber olunca....

Merhabalar topikimin guzel anneleri ve yigenlerimmm.. Hayirli cumalar..
Dogurmadim burdayimmm
Aslinda keyfim yerinde carsi pazar geziyom, kapi kapi dolaniyom. Bazen uyku nobetleri geliyo oglum uyandirana kadar gozumu acamiyom. Bazen de hadi oglum cik diye sabirsizlaniyom.
Dun foruma giremedim neler yazmissiniz okuyim onceki sayfayi.

Anammm masallah ablacimmm. Bugmak bugmak olmus her bir azasi. Ay gazdan sonra bi de 3. Ay sendromu mu var.
Sen ise basladin di mi abla, nasil geciyo isyeri zeyneple..
Merhaba canim m. Hosgeldin yeniden aramiza. Bizim seninle ayni hamisligimiz. Benimki de 1 hafta onden gidiyo. Ama seninki gibi gelmeye niyeti yok daha. Allahim geride kalanlarimiza hep hayirli dogumlar nasip etsin. Senin normal dogum mu...

İremikommm. Senin kizda iyice buyumustur. Bize bi resim guncellemesi yapsana.
Bizim burdaki komsular bi kendileri tartiliyodu , bi de bebislerini kucaklarina alarak tartiliyolardi. Aradaki farktan bebislerinin kilolarini takip ediyolardi. Sen de ene bu yontemi. Veya duz hesap sen resmi koy biz diyelim "senin kiz buyumus " diye.

Selam tubiş nasılsın gez gezebildiğin kadar canım sonra gezilmiyor. Aynur abla yaa 3. Ayda çok büyür mü bu sıpalar? Pazartesi günü hem aşımız var hem de boy kilo bakılaxak çok merak ediyorum kilosunu. Aynur abla senin kız maşallah kocaman olmuş hasan umut daha yeni yeni etlenip butlanıyor ve 2 aylık olmadına rağmen hala aynı kıyafetleri giyebiliyor bu çocuk büyümüyor mu ddiye düşünüyorum.
Bizler iyiyiz kızlar ams biraz uyku düzenimiz bozuldu gündüz uyumayıp gece çok uyumaya başladık....

Hosgeldin canim. Her cocugun huyu suyu farkli olabiliyo canim, bak kac kisi dogum yaptiniz hepiniz birbirinizden farklisiniz.. Sagligi yerinde olsun da umut pasamizin.
Aslinda gece uyumasi iyi sana da uyku icin vakit kalir ama gunduz de uyusun azcik tabi.
Gezerken dogurcam bu gidisle, allahtan carsida geziyom. Hastanemde carsinin gobeginde bi sey olursa direk gecerim oraya

Kızlar merhaba,
Umuyorum durumumdan anlayan biriniz vardır..
Ben 28 günde 1 adet görüyorum ve ilk kez bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Normal olarak 13. Günde T çizgisini çok koyu bir şekilde yakaladım ve 13 ve 14. Günleri eşimle değerlendirdik. Siklusumun 15.ve 16.günü testlerin mekanizmasını merak ettiğim için 1 er test yapmaya devam ettim. 15 te silikleşen T şuan yani 16.gün yine kopkoyu?? 3 günde gebelik saptanamayacağına göre bu ne olabilir bilen varmı??? Böyle birşey için doktora da gidemeyeceğim için umarım bir fikri olan biriniz çıkar.
Teşekkürler şimdiden!

Selam kızlar,

İrem maşallah tombik yanaklına. Bence gayet iyi görünüyor. Yanağa bakıp karar verilmez ama bence çok iyi kilo aldı kızın. Bir de nedense hep esmer hayal ediyordum onu ben sarışınmış prenses. Maşallah maşallah. Evet canım, bebekler 3. ve 5. aylarıda büyüme atağı yaparlar huysuzlaşabilirler bu arada. Sonra iki ve dört yaşında bir atak daha yaparlar. Allah haırlı ömür versin bebeklerimize. Ayrıca ilk ay ben de anlamıyordum büyüdüğünü ama son bir aydır gün gün farkındayım ondaki değişimlerin.

Didemcim, hiç öyle düşünme. Ben de hala ilk aldıklarımı giydirebiliyorum. Biraz kolları kısa oluyor ama atacak değiliz ya. Asıl üç ay geçince aynı kıyafetleri giydiremeyeceğiz. Yani ben hepi topu üç dört takım aldım büyüklerden. Hiç canını sıkma. Tartıldığı zaman için rahat edecek inşallah. Benim kuzu bu ara çok az emiyor. Gaz bitti derken büyüme sendromuna tutulduk, o bitecek diş derdi çıkacak...Daha bitmez kızlar, ölünceye kadar annesiniz artık :)))

Roseis, ben takmıyorum kafaya kiloyu miloyu da doktor öyle deyince üzüldüm.

Tubiş, valla yolda izde pırtlatacak çocuğu hee. Haftasonuna doğurursun diyordum ama daha tık yok sen de. Daha diyecekelrim vardı Zeyno uyandı. Sonra gelirim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…