• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

AYNUR abla masallah size hepinizin bebislerini cok merak ediyorum bi roseiinkini gordum masallah subhanallah. isyernde ortamin musait demek ki saglikla buyut bebegini ins.
FATMA cim masallah size yakin arkadasmda dogum yapti agustosta diyo dogum deilde dikisler zorladi beni.Rabbim sifa versin ins. Anne adayligndan tut anne olmaya kadar zor bi surecmis gercekten anne olmak :) Rabbim kimselere acisini yoklugunu gostermesn amin.Canim hayirlisi tabi ama 36 yi bitirdigim gibi dogurursam iyi olur hamilelik yeterince uzun merak ediyorum kizimi ya :) cok ii haftada dogurmussun normal kendi sancin suyun geldi ole mi dogurdun bu arada?
TUBİS cnm masallah ii haftalara gelmissin benim 32. haftamda inanlmaz kanamam oldu dr. acilmaya bakti dahada cogaldi 2 gun kadar surdu sanci dogum olmasin die totodan fitil verildi nts ye bagli olarak 5 saat yattim serumla hastanede cok sukur atlattik . ins. Kolay bi dogum yapariz hayrlisyla bizde ;)
FULİ sesin ciksin cnm merak ediyorum seni
bu arada kizlar gulucuk vardi kubra,umut,hulya abla iyilermi onlar malum ben bi gorunup bii kayboldugum icin merak ettim telden girmek hos deil ama idare eder ;)

AYNUR abla masallah size hepinizin bebislerini cok merak ediyorum bi roseiinkini gordum masallah subhanallah. isyernde ortamin musait demek ki saglikla buyut bebegini ins.
FATMA cim masallah size yakin arkadasmda dogum yapti agustosta diyo dogum deilde dikisler zorladi beni.Rabbim sifa versin ins. Anne adayligndan tut anne olmaya kadar zor bi surecmis gercekten anne olmak :) Rabbim kimselere acisini yoklugunu gostermesn amin.Canim hayirlisi tabi ama 36 yi bitirdigim gibi dogurursam iyi olur hamilelik yeterince uzun merak ediyorum kizimi ya :) cok ii haftada dogurmussun normal kendi sancin suyun geldi ole mi dogurdun bu arada?
TUBİS cnm masallah ii haftalara gelmissin benim 32. haftamda inanlmaz kanamam oldu dr. acilmaya bakti dahada cogaldi 2 gun kadar surdu sanci dogum olmasin die totodan fitil verildi nts ye bagli olarak 5 saat yattim serumla hastanede cok sukur atlattik . ins. Kolay bi dogum yapariz hayrlisyla bizde ;)
FULİ sesin ciksin cnm merak ediyorum seni
bu arada kizlar gulucuk vardi kubra,umut,hulya abla iyilermi onlar malum ben bi gorunup bii kayboldugum icin merak ettim telden girmek hos deil ama idare eder ;)

Canım bir arka sayfada benim gülücüğüm ama dur bir resim daha paylaşayım :) Çok geçmiş olsun bu arada, ne zor günler geçirmişsin. Bak biz de öle bayıla hamileliği bitirdik şimdi sütle gazla uğraşıyoruz. Evet işyerim müsait canım. Kendi odam var, karışanım görüşenim de yok. Olduğum bölümün amiri benim. Bakalım kar yağana kadar kızımla gideceğiz işe. Sonra ücretsiz izne ayrılacağım kısmetse.

Eklentiler

• $DSCI1652.jpg
    $DSCI1652.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $WP_20131104_019.jpg
    $WP_20131104_019.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $WP_20131104_022.jpg
    $WP_20131104_022.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $WP_20131106_016.jpg
    $WP_20131106_016.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSCI1629.jpg
    $DSCI1629.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 49
Canım bir arka sayfada benim gülücüğüm ama dur bir resim daha paylaşayım :) Çok geçmiş olsun bu arada, ne zor günler geçirmişsin. Bak biz de öle bayıla hamileliği bitirdik şimdi sütle gazla uğraşıyoruz. Evet işyerim müsait canım. Kendi odam var, karışanım görüşenim de yok. Olduğum bölümün amiri benim. Bakalım kar yağana kadar kızımla gideceğiz işe. Sonra ücretsiz izne ayrılacağım kısmetse.

ablacim ben burdan goremiorum telden giriorum anca pc ye gecmem gerek herhalde ...Rabbim yavrularimizi bagislasin bize ins. su son gunler oyle streslki bide kaynanamlar burda bana yardimci olmak icin geldi hesapta ama dogumdan cok onlarin gitme stresi sardi :( ev tutuyolar benim bitisigimde burdan tasinicaklar yeni dogum yapmis olucam Allah in iznyle evimin duzeni hep gitti simdi derdim doguriyim kurtulim demiorumda doguruyimde su evi bi ayaga kaldirim temizleri bile yikicam valla offf...

Biz doktor teyzemizden geldik ;) iyiyiz şükür gördüğüm okuduğum kadarıyla hepimiz iyiyiz

kilo aluyoruz bizde toparlanıyoruz yavastan

Aynur ablammmm yerim ben o bal kaymağı maşşallah size

deniz hoşgeldinnn az kalmış seninde sorunsuz al yawrunu kucağına

fatmikimmm geçmiş olsun bebeğim geösin gitsin tez zamanda dikişlerin

didoşum işin yeni düzenin hayırlı olsun canım benim öp hasan umudumuzu ben ve Eren için

ballı lokmam seymen paşam ve sen nasılsınnn yer teyzesi o tosun paşayı

iremiommmmmmmmmm öp asudemi bizim için

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 45
nasılsınız kızlarrr:3:benı sorarsanız hala beklemedeyım ALLAHIM stresten yemeye verdim kendimi yarın tekrar doktor kontrolm var ve günüm doluyor suyumuza ve ogluusun kalp atısı durumuna gore persembeye kadar beklıck doktor kendi sancım gelmezse önce suni sancı denenck en son ihtimal sezeryan:18::18::18:rabbim hakkımızda hayırlısını versin:16::16:
ne uyku ne rahat hiçbişey kalmadı nefes alck yerim bile kalmadı toplamda 15kg almıs durumdayım :27::27::27:
benden haberler boyle herkesi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın dualarınızda banada yer verin:54::54::54::54:

kızlarr gün saymaya başladım artık bende daha çok erken ama... ya benim bacak aramdaki kemiklerde acayip bi ağrı başladı hayırdır inşaallah..

anticim senden haber bekliyoruz artık.. emre paşa gelsin bi an önce.. kızın nasıl o ksç yaşında oldu şimdi farkında mı kardeşi olacağının.. benim oğluma kardeşten bahsedince onu dövcem diyo direkt.. kızın nasıl karşılayacak izlenimlerini bekiyorum bazen çok stress yapıyorum furkan için ama kolaylıkla alışır inşaallahhh

selam hanımlar nasılsınız?

biz iyiyz koşturmaca devam ediyor. Okuldan eve geliyorum emzir ilgilen altını al gazını al vs derken kendim yemek yemeye zor vakit buluyorum bi yandan ev işleri bi yandan dışarı işleri hem ana oldum hem baba bu koşturmayla bende kilo filan kalmaz. daha 10 gün önce tam gelen pantolonum şimdi bol gelmeye başladı...
Hasan umut da gaz problemimiz var biraz. Mama yemeye devam ediyoruz her iki memeden emziriyorum ama yine de doymuyor üstüne 125 ml mama yediriyorum.

Aynur abla senin kız maşallah eli yüzü iyice seçilmiş iş yerinde de inşallah uyur da sen de rahat edersin
Fulicim senin oğluş da maşallah ben biraz sana da benzettim ya :)
Öznur oğluşun kocaman olmuş yaa ne kadar kilo aldı öyle doldurmuş kıyafetlerini benimkiler hala bol geliyor :))

Fatmacım dr kontrolün nasıl geçtii?

Fitoş neredesin kuzum senin yaraların iyileşti mi ? mama veriyor musun alp paşaya?

Tubişimm hastane çantana koyduklarını okudum o kadar fazla fazla hazırlamışsın ki maşallah :) peçete kağıt havlu vs onlardan birer paket çok fazla bence ama arabada yerin varsa doldur doldurabildiğin kadar :)

canım ya sen öznur deyince ben üstüme alınmadım hiç :)) valla doldurdu artık hastane çıkışlarımızı kaldırdık küçük geliyo tulum almıştım onlarıda büyük diye ayırmıştım geçen gün bir denedim onlarda küçülmüşler tam bez kısmı açık giydiriyorum napim hiç gymeden kaldırmaya kıyamadım :)) artık iki parça kıyafetler tercih ediyorum,senin ki nasıl toparlamıştır baya bi arada koy bir foto da sevelim yahuu :))

kızlarrr yemek borum ve midem fena halde yanıyo ne iiyi gelirki oğlumda olmadığı için bilemedim ne iyi gelirrr

kızlarrr günaydınnn.
3 günlük hafta sonundan sonra bugün iş başı yaptım :37: kaldı son 2 gün :21: perşembe sabah randevum var dr.da, doğum iznine ayrılcam kısmetse. dün gündüz evde çok tırstım. ilk dafa bu kadar güçlü bi hisle "galiba ben yakında doğurucam" dedim.
sabah 8'de, öğlen 12'de ve akşam 17'de alt karın bölgemde relg sancısı gibi ciddi bi sancım oldu. hele öğlenki çok şiddetliydi. yattım geçmedi, oturdum geçmedi, sonra evi dolanmaya başladım öyle öyle hafifledi. alt tarafımda da yine regl olmadan önce gelen baskıdan var. akıntım da çoğaldı ve rengi yine sarı oldu. bi de sölemesi ayıp kabızlığım geçti.
ne dersiniz kızlar SEYMEN'in annesine mesaj göndermeye başladı mı ki :18::18::18:
neyse artık rahatım. 38'in içindeyiz artık:34:
işte böle kızlar, şu ayrılmadan önceki işleri devirleri halledeyim bugün, ara ara uğrarım yine..

Son düzenleme:
kızlarrr yemek borum ve midem fena halde yanıyo ne iiyi gelirki oğlumda olmadığı için bilemedim ne iyi gelirrr

canım bende bebek erken aşağıya indiği için hiç mide problemi olmadı. senin bebişin yukarda olduğu için mideni sıkıştırıyodur, o reflüye sebep olur. benim kadın doğumcum böle olan arkadaşlarıma ya renin ya da gavisgon veriyo. tabi diğer kullandığın ilaçlarla etkileşimi önemlidir, farklılığı o yaratıyodur. Dr.una danış canım.
bi de benim bi ara yandığı dönemlerde özellikle gece, kalkar ılık süt içerdim, o da çok iyi gelirdi tavsiye ederim. gece sütünü yatmadan hemen önce iç.

canım bende bebek erken aşağıya indiği için hiç mide problemi olmadı. senin bebişin yukarda olduğu için mideni sıkıştırıyodur, o reflüye sebep olur. benim kadın doğumcum böle olan arkadaşlarıma ya renin ya da gavisgon veriyo. tabi diğer kullandığın ilaçlarla etkileşimi önemlidir, farklılığı o yaratıyodur. Dr.una danış canım.
bi de benim bi ara yandığı dönemlerde özellikle gece, kalkar ılık süt içerdim, o da çok iyi gelirdi tavsiye ederim. gece sütünü yatmadan hemen önce iç.

tamam canım süt içme problemim var ama içmeye çalışayım teşekkür ederimm

heyttt analar bacılar nederseniz yawww.
topik ikinci sayfaya düşmüş ya laaa :31:
bugün soooonnn iş günüm kızlar. yarın da dr. kontrolüm var. bakalım oğluşum nasıl, kilo almış mı. bi de yarın ilk kez nst'ye giricem.
aç gidicem, tahlillerimi yaptırcam.

Günaydın annişkolar nassınızzzz biz babamızı yolcu ettik geldik ;))

öznurcım gaviskon kullanılıyo için rahat olsun dicemde sen yindde doktora sor kesin vericek gavisconu geçmiş olsun kuzummm

bsllı lokmammmm hadi hayırlısı bugün son günün yarında drdan sonrabize hbr et bebeğimm paşam nasıl kaç kg olmuş ;)

Günaydın annişkolar nassınızzzz biz babamızı yolcu ettik geldik ;))

öznurcım gaviskon kullanılıyo için rahat olsun dicemde sen yindde doktora sor kesin vericek gavisconu geçmiş olsun kuzummm

bsllı lokmammmm hadi hayırlısı bugün son günün yarında drdan sonrabize hbr et bebeğimm paşam nasıl kaç kg olmuş ;)

fuliiiiiiiiiii, taze annemmmm :16: erenimiz nasıl.
bende heyecan tavanda, zaten ateşler basıyo, doğumun yaklaştığını duyunca daha da bi ateşleniyom :27::27::27::27:

heyttt analar bacılar nederseniz yawww.
topik ikinci sayfaya düşmüş ya laaa :31:
bugün soooonnn iş günüm kızlar. yarın da dr. kontrolüm var. bakalım oğluşum nasıl, kilo almış mı. bi de yarın ilk kez nst'ye giricem.
aç gidicem, tahlillerimi yaptırcam.

Hadi hayırlı haberlerle gel canım. Ama nst ye aç almıyorlar. Yanıltıcı oluyor çünkü. Ben kaç kere girdiysem hepsinde toksun değil mi dedi doktorum. Bi de seni neden bu kadar geç aldılarki nst ye ben 34 ten sonra her kontrolde girmiştim. Genelde de öyle duydum? Bence oğluşun 3500 olmuştur :) Haber etmeyi unutma. Herkes kendi derdinde anlaşılan :) Sen de doğurunca böyle olacaksın.

ÖZNURCUM, bu kadar erken başlama gün saymaya valla bitmez senin askerlik :)))) Maşallah kilosu da iyiymiş. Ayy şu kilo yüzünden çektiklerim geldi aklıma...Bütün hamileliğim üzüntü içinde geçti,sonuçta topaç gibi bir kız aldım kucağıma. Yok geriden geliyor, yok prematüre doğacak, yok küveze girebilir, yok şeker çok yüksek...derken dokuz ayı bitirdim :))))

Merhaba taze anneler nasılsınızz? Bİr kaç gündür internetim yoktu sizlere yazamadım.. şimdi hazır oğlan da uyuyorken azcık yazayım sizlere..

ben iyice alıştım buralara artık gözüme o kadar kötü görünmüyor çok tatlı da öğrencilerim var tabi arada çok yaramazlar da var bıktırıyorlar ama genelde iyiler. okulda beyaz önlük giymiştim üstüm kirlenmesin diye çocuklar gelip siz doktor musunuz diye soruyorlardı çok tatlılar :)) Okul ev çocuk derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile ama eşim orada yalnız o söylemese de ben hissediyorum özledi bizleri onun için bu ayrılık çok zor olacak günler su gibi gelip geçer de kavuşuruz inşallah.
Canımı sıkan bir konu var eşim diyor ki ben çocuğa alışamadım bunu bana demedi direk başkasına derken öğrendim. misafir gibi bi bir hafta bir 10 gün vs hep o şekilde çocuğun yanında kalabildi umarım eve döndüğümüzde çocuğu benimser yani ona yabancı gibi davranmasından öyle hissetmesinden korkuyorum....

Öznurcum (bambu) isimleri karıştırmışım kusura bakma ama :1: Okula alıştım canım bir sıkıntı yok ders programım da çok güzel ayrıca süt izni almıyorum aslında bunu nasıl kullanmam gerektiği hakkında da çok bir bilgim yok. 2 saat derse giriyorum 2 saat evdeyim bu şekilde bir ders programım var.okulla evim de yakın zaten git gel yapıorum. bu arada şafak saymaya erken başlamışsın canım ama sanırım bizlerden heveslendin doğurmak için acele ediyorsun . Nehir ismi de güzel bir isim ben beğendim :)

Roseis canım büyük geliyor diye hiçbir kıyafeti ayırma bende senin yaptığın hatayı yapmıştım çok beğenerek bir tulum almıştım oğluma dedim bu büyük sonra giydirirm geçenlerde bir baktım ki neredeyse küçük geliyor 2 kez ancak giydirdim :)

Fulicim nasılsın bebekimm erenimiz nasıl kilo almaya başlamış maşallahh sütün yarıyor demek ki inşallah hep böyle devam eder sıkıntı yaşamazsın.

FAtmişim dikişlerinin iltihap kapmasına üzüldüm ama çok hassas bir bölge böyle şeyler olabilir tez zamanda iyileşir inşallah.Kaan paşamız nasıl oldu kilosu boyu vs..

Tubişş kız ne zaman doğuracaksın sıra sende hadi bekliyoruzz

Anticimm senin oğlanda benimki gibi doğmak bilmedi bu topikte en geç doğuran bendim şimdi de sen varsın diğer bebişler hep erkenden doğdular. İNşallah kendi sancın gelirde doğuruverirsin hemen

Fitoş sen nasılsınn canımm nerelerdesin ses verr

Aynur abla işe başladın mı nasılsın? senin kız tombiş tombiş yaa pek tatlııı

hepinizi seviyorum kızlarrr

iyi akşamlarrrr kızlar nasılsınız...
bugün oğluşumla dr. kontrolümüz vardı biliyosunuz. maşşallah Aynur abla dediğin gibi tosuncuk bu sıpa. 3414 gr :nazar: çıktı ölçümlerde. kafası da kocamanmış :52: normalde şu an 36+4üz takvime göre, ama kafa 38 haftalık. ve maalesef bu durumdan ötürü bana sezeryan yolu gözüküyor:18: Dr. karnımdan eşime şöle tarif etti: şurdan şurası pota (çatıyı gösteriyo) bebeğin başı da top. bu top bu potadan geçmez :9: dedi. zaten miladını tamamlarsa da 4 kg üstü olucak dedi. normal doğum hem bende çok yırtığa ve hem de bebek geç kalırsa onun oksijensiz kalmsına sebep olabilirmiş. yine de önümüzdeki 1 hafta içinde sancım felan tutarsa normali bi deneriz dedi. ama büyük ihtimal 2 ARALIK ta sezeryan olucam. 25 kasımdaki randevumuzda netleşecek gün ve saat.
nst de öle aman aman sancım çıkmadı zaten. kan tahlili verdim, kahvaltı yaptım nst ye girdim. bizim sıpa kuşaklar bağlanınca zıng dedi durdu, hemşire göbeğimi felan salladı ama nafile. yine de iki kez karnımda sertleşme/toplanma oldu, ondada sancı 30-35 çıktı.
işte böle kızlar, eşim durumdan memnun, çünkü o normal doğumdan korkuyodu. bi de ona kötü şeyler anlatmışlar, ondan normale ön yargılıydı.

Back