- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.061
canım benim hiç öle şeyleri kafana takma, sen nasıl mucizevi bi şey yaptın, bi canlıyı dünyaya getirdin, kolay deil. eski haline dönmen tahminimce biraz zaman alır tabi. ha emzirdim, ha ayaklandı peşinden kovaladım derken kilo verme süreci kırkından sonra daha kolay işler.Allah eslerimizden razi olsun ben cok zo r gunler gecirdim esim hala evde
ilkb zamnlar pansumanimi dogru yapiyim.diye tuvalete bile goturdu lohusa depresyonu.a girmeyim diye hergun gelir.iltifat ederdi
Tipimide gorseniz oturamadigim icin kuafore gidemiyorum insanliktan ciktim resmen bide ilk kez bu kadar
uzun sure evde kaldim eski.kiyafetlerim olmuyor henuz bilmiyorum.nasil. Duzelicem
Cuma gunu guzel haberle evime donmeyi cok istiyoru umarim dikislerimde hersey yolundadir
Gecmis olsun onceliikle canim dikis sikintilarin var anladigim benim dikisler suukur artik agrimaz oldular agri kesici almayi biraktim , ben bebisimin altinida degistiriyom ustunude degistiriyom banyoyu cesaret etmedimde benim en buyuk derdim agladimi ben bitiyom susmazsa cani yaniyo diye dedigin gibi mecbur aliscaz
Bu arada sukur sanki kimyon otu ise yaradi emzirirken bile alttan calismaya basladi ama yinede belli olmuyo bi kac emmede iyi sobra bir anda kotu oluyo bebegim gunduz uyudu gece uzun olacak sanki , bugun dr gittik korkmustum kilosuna ne diycek mama falan baslamaliyiz diye ama bir haftada 250 gr almis iyi dedi dr ama hala hiriltidan dolayi suphelenip bizi cocuk kardiyolojisine yonlendirmiisti yarin ona gitcez ins bir sikintimiz olmaz ufuruk borusu mu ne var ya ona bakilcak galiba
şimdi tecrübeli topik arkadaşlarım. doğum çantam hazır. size koyduklarımı bi yazayım. yorumlarınızı bekliyom. eksik gedik var mı bi bakıversenize.
şu an için normal doğum gözüküyor ama her ihtimale karşı sezeryan durumunu da hesaba kattım.
SEYMEN İÇİN KOYDUKALRIM:
1 tane 10'lu hastane çıkışı
2 tane 5'li takım
1 tane tulum takımı (penye)
3 tane iç zıbın
2 çıtçıtlı body
2 penye battaniye
1 çıtçıtlı kadife battaniye
1 tane penye kalın yelek
2 çorap
1 paket bez
2 paket yeni doğan ıslak mendil
bolca ağız mendili
biberon
emzik
pompa
pişik önleyici krem
4-5 tane alt açma örtüsü tek kullanımlık
1 paket bebek pamuğu
BENİM İÇİN:
2 gecelik
2 pijama takımı
1 tane sabahlık
1 tane örgü şal
1 paket hasta bezi
göğüs pedi
1 paket hijyenik ped
1 paket lohusa kilodu
2 tane emzirme sütyeni
2 tane emzirme atleti
2 tane normal penye külot
1 çift terlik
2 kalın çorap
sıcak su torbası
1 adet koyu renk havlu
tarak, krem, sıvı sabun, diş fırçası ve macunu, lohusa taçları, makyaj çantası (belkim kokoşluğum tutar)
1'er paket peçete, kağıt havlu, tuvalet kağıdı
1 tane nevresim takımı
ayriyetten şunu da sorayım kızlar size. ben doğuma girince doğumhaneye veya ameliyathaneye bebek ve anne için bi çanta veriliyo ya. onun içine de şunları koydum:
10'lu takım
2 bebek bezi
1 zıbın
1 hasta bezi
1 lohusa kilodu....
hani sınava hazırlanan öğrenci olur ya çalışır çalışır ama bi türlü kendini hazır hissetmez, aynen o moddayım
inersin canım emzirirken kilo vermek daha kolay oluyo .. azra ismini ben de severim ama anlamına baınca bakire yazdığı için koymak istemiyorum.. isim konusunda kafam o kadar karıştıki artık belli olsun da kurtulayım..
Tubisim hazirligin fazla fazla yeter sadece soyle bisey deyim cit cit li badilerin kafadindan gecen degil yandan cit citli sec onlardan daha iyi olan ilk zaman icin ic zibinlar dikissizlervarya benim 2 tane vardi yikayip yikayip giydiriyom boynundan gecen kiyafetler sanada zor olur.....
Kimyon otunu da bana her yemekten sonra ic demisti sero bebisim dun butun gun uyudu resmen sersemlestirdi galiba bugun icmedim o yuzden gerekirse gunde bir icecem aklinda olsun.........
günaydın hatunlar. bugün de topikin açılışını yapayım
biz iyyiz durumumuz stabil
sadece uykusuzluk çok yormaya başladı. gece 3-4 kez tuvalet, yok ayağım uyuştu yok popom derken ne kadar erken yatsam da kesmiyor
canım benim hiç öle şeyleri kafana takma, sen nasıl mucizevi bi şey yaptın, bi canlıyı dünyaya getirdin, kolay deil. eski haline dönmen tahminimce biraz zaman alır tabi. ha emzirdim, ha ayaklandı peşinden kovaladım derken kilo verme süreci kırkından sonra daha kolay işler.
cuma günü bizi de haberdar et canım. inşallah bi sıkıntı olmaz. sana çok mu dikiş atıldı canım, iç ve dış diye ayırıyolarmış galiba dikişleri.
taze annem benimmmminşallah bugün hastanede bi sıkıntı Asudemizle yaşamazsınız canım, haberdar et bizi de.
siz ne söylerseniz yazıyom bi kenara ben. Aynur abla geçen gün acı elma yağı ve zeytinyağ demişti. senden kimyon otu geldi. bi arkadaşımda yemeklerine bol bol kekik at o da hem sana hem bebeğe iyi geliyor demişti.
hamiş kalma döneminde olduğu gibi yine aktarları zengin etcez anlaşılan
canım benı merak etmişsin saolasın...senin kızcede artık 30lu haftalara gelmiş anaaaaamben de kızım olsaydı eger sare yada bade koyucaktım belki fikir olur sanada
ben o zıbınlardan bayağı aldım canım. sadece kafamı kurcalayan üzerine o zıbınları giydirince altına ne giydiriyosun. ben de bi tek 10'lu çıkışın içinden kilot çıktı, başka kilodum yok. veya zıbın giydirip üztüne çıt çıtlı body mi giydiriyosun tekrar:44:
inersin canım emzirirken kilo vermek daha kolay oluyo .. azra ismini ben de severim ama anlamına baınca bakire yazdığı için koymak istemiyorum.. isim konusunda kafam o kadar karıştıki artık belli olsun da kurtulayım..
Evet azranin anlami el degmemis demek ama ne bilim kiz ismi pek dusunmemistim
inşallah bi tanem.Tubim cok bile koymussun hersey fazla fazla
Ben pijamami bile.giyemedim uzun sure onlukle yattim beni hastane fotarimi gorsen korkarsin davul gibi bir ruhtum
Umarim senin icin herseynormal gider
Oglunla mutlu mutlu gulersin kameralara :)
canlarım son kararım olarak kızımın adını NEHİR koymaya karar verdimyoruldum artık isim düşünmekten anlamı hoş kulağa güzel gelen bi isim aradım içime sinmedi hiçbişey.. sonunda sade ve kulağıma hoş geldiği için kararım böyle oldu pamuk kızıma yakışacağını düşünüyorum sağlıkla gelsin de inşaallah minnoşumm..
Günaydın canlarım nasılsızı biz oğluşumla koyun koyunayız babanızı işe yolcu ettik emiştik uyudu sıpamm annesinin yatağında bende uzandım yanınaa ohhhh missssbiz genel olarak iyiyiz uyuyoruz emişiyoruz temizleniyoruz bakışıp gülüşüyoruz ( melekler güldürür derler ya ) hep gülüyo oğluşum rabbim nazarlardan sakınsın cümlemizin evladını...
Göbeğimizde düştü salı sabaha karsı rahat rahat bıcı bıcı yapıyoruzçok başka bişeymiş evlat... Hani derler ya gerçeği hayalinden daha güzel olan tek şey EVLAT'tır die gerçektende öyle ... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.. Doğum sırası bekleyen hamişlerimizi hayırlısı ile sağlıcakla kavuştursun birbirlerine... AMİN...
size poz vermeyide unutmadık bi kaç fotodan karma yaptıkşimdiden diyip çok edepsiz benim oğluşum resimdede göreceğiniz gibi hep hareket çekiyo ))
Günaydın canlarım nasılsızı biz oğluşumla koyun koyunayız babanızı işe yolcu ettik emiştik uyudu sıpamm annesinin yatağında bende uzandım yanınaa ohhhh missssbiz genel olarak iyiyiz uyuyoruz emişiyoruz temizleniyoruz bakışıp gülüşüyoruz ( melekler güldürür derler ya ) hep gülüyo oğluşum rabbim nazarlardan sakınsın cümlemizin evladını...
Göbeğimizde düştü salı sabaha karsı rahat rahat bıcı bıcı yapıyoruzçok başka bişeymiş evlat... Hani derler ya gerçeği hayalinden daha güzel olan tek şey EVLAT'tır die gerçektende öyle ... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.. Doğum sırası bekleyen hamişlerimizi hayırlısı ile sağlıcakla kavuştursun birbirlerine... AMİN...
size poz vermeyide unutmadık bi kaç fotodan karma yaptıkşimdiden diyip çok edepsiz benim oğluşum resimdede göreceğiniz gibi hep hareket çekiyo ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?