- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.041
anammmm bugün bitmek bilmedi beyaaaaa
işlerin bi kısmını bıraktım sersem sersem dolanıyom ortalıkta
didoşum sen de işbaşı yapmışın, hayırlısı olsun bi tanem. allahım kolayını versin inşallah sana. Biz Seymenimle iyyiz allaha şükür. günümün çoğu onun hayaliyle geçiyo. kokusunu, minik elini ayağını düşünüyorum, düşündükçe de özlüyom sanki onu
ah Aynur abla her yasa çıktı bi yeni doğum yasası çıkmadı. bali çıkınca geçmişe dönük olsa da hepimizi kapsasa
geçmiş olsun canım, allah iyiliğni versin oğluşunun. annelik bambaşka bi şey di mi. sana ne mutlu ikinci kez yaşıcaksın.
bu arada tuvalete alıştırma işi nasıl gidiyo. var mı bi ilerleme.
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah şifa versin oğlumaa. Evet ya anne olmak çok acı verici, ama bir o kadar da güzel. Ne kadar üzülmüşsündür kimbilir, kıyamam canım yaa. Benim kızımın bebekken tv düşmüştü kafasına. Koca tüplü tv. Ölümden dönmüştü. O ambulansla onu baygın götürürken bir daha çocuk yapmamaya and içmiştimKendim bakamıyorum, o zaman ne anlamı var sırf anne olmak için çocuk yapmanın diye düşünmüştüm. Çok zordu onu tomografiyye sokmak hastanede başında beklemek. Bu ara salgın var, karın ağrısı ishal kusma. Çocuklarda ve büyüklerde salgın. Etrafımda çok çocuk ve yetişkin var bu şekilde hastaneye gideN. Aman dikkat edelim. Oğluşunu öp benim için Öznurcum.Allaha emanet olun.
Slm kizlar beni lohusalik mi carpti nedir sinirler alt ust bazen kizim cok rahat 2 emisme arasi uyuyo bazen gazimiz cikmiyo rahatsizlik veriyo agiz burun kusuyoz esas annemler 2-3 gune gidecek ben nasil bakacam bevegime diye dert etmeye basladim ne zaman kizim huzursuz benimsurat sirke satiyo 3. Aydan sonra rahatsin demiyolar mi zaten ucasim geliyo diyene
Teyzoşlar ben artık evimdeyim annemle babamın benim için binbir hayalle hazırladığı beşiğimdeyim en güzeli annemin koynundayım ve sizleri unutmadım sizin için poz verdim beni düşünüp beni sevip dua ettiğinizi biliyorum hepinizi çok ama çok seviyorum....
Önemli not: Kardeşlerimi daha çok seviyorum....
Son günlere doğru artıyor o özlem gerçekten. Yüzü nasıl, kime benziyor, şu an ne yapıyor falan filan. Tatlı özlemlerin olsun hep canım. Valla doğru diyorsun ha deyince ne yasalar çıktı bizim yasa bekliyor. Tamammış sadece imzalayacaklar. Ama ben yetişemiyorum. Haftaya salı işe başlıyorum. Yasal doğum izni bitmeden çıkarsa yararlanılıyormuş. Haksızlık ya. Hiç değilse yarım gün yasası çıksa. İnsan sabah emzirir uyutur çıkar öğle emmesine evde olur. Çok da güzel bir tasarı bu açıdan bakarsak, inşallah siz hayrını görürsünüz....
Slm kizlar beni lohusalik mi carpti nedir sinirler alt ust bazen kizim cok rahat 2 emisme arasi uyuyo bazen gazimiz cikmiyo rahatsizlik veriyo agiz burun kusuyoz esas annemler 2-3 gune gidecek ben nasil bakacam bevegime diye dert etmeye basladim ne zaman kizim huzursuz benimsurat sirke satiyo 3. Aydan sonra rahatsin demiyolar mi zaten ucasim geliyo diyene
Ah canım ya, kendin bakmaya alışırsın merak etme. Yeterki şu gaz sorunları olmasın. Valla gördüm gördüm de benim kız kadar gazlısını görmedim. Resmen yırtınıyor gazxını çıkarmak için. Bebek dediğin azcık agu magu der bu sürekli ıhggghhh şeklinde :) Kıpkırmızı da oluyor yaa. Kırkı bekle dediler 49 olduk daha kötü olduk. Şimdi doktor 3 aylıkken azalır diyor, geçer de demiyor. Ölme eşeğim ölme. Bütün gece ayaktayız. Bir dahaki hafta işe başlıyorum, ne yapacağım bilmem. Ben karnına zeytinyağı ve acı elma yağı karışımı yapıp masaj yapıyorum. Sonra kulak çubuğuyla sadece zeytinyağla poposuna. Çok fayydasını görüyorum. Dene istersen. Her seferinde yüklü miktarda gaz çıkıyor ama bitmiyor işte bitmiyor yaaa. Allah kolaylık versin, öp asudeyi bizim için.
kızceleriiiim hepinize selamlaaarçoook uzun süredir evde net yoktu artk kesintisiz baglanabılcm sizlere
herkesin dogumunu bebişlerini cepten okudum ama cvp yazamadımdogan bütün evlatlarımıza saglıklı uzuun mutlu bir ömür diliyorum yasanılan bazı rahatsızlıklardan ötürü gecmiş olsun dileklerimide iletiyorum sizlere rabbim evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi:26:
gelelim bana hala dogurmadım bekliyorum patlamak üzereyiim
bebegın keyfi saglıgı suyu fln iyi su anlık bu durum devam ederse 41. haftay kadar bekleme taraftarı doktorumbeklemek cok zor ne diyim hayırlısı artk bütün mis kokululu bebişleri öpüyorum benım gibi bekleyen sayılı hamişlerim sizleride unutmadım hoscakalın tekrar girer durumları bildiririm
antiiiiiiikızceleriiiim hepinize selamlaaarçoook uzun süredir evde net yoktu artk kesintisiz baglanabılcm sizlere
herkesin dogumunu bebişlerini cepten okudum ama cvp yazamadımdogan bütün evlatlarımıza saglıklı uzuun mutlu bir ömür diliyorum yasanılan bazı rahatsızlıklardan ötürü gecmiş olsun dileklerimide iletiyorum sizlere rabbim evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi:26:
gelelim bana hala dogurmadım bekliyorum patlamak üzereyiim
bebegın keyfi saglıgı suyu fln iyi su anlık bu durum devam ederse 41. haftay kadar bekleme taraftarı doktorumbeklemek cok zor ne diyim hayırlısı artk bütün mis kokululu bebişleri öpüyorum benım gibi bekleyen sayılı hamişlerim sizleride unutmadım hoscakalın tekrar girer durumları bildiririm
canım şükür haber geldi senden de.. minik paşamız ne zamen ggelecek bakalım.. ben de bu hafta prensesimi görmeye gitcem.. hala daha isim bulamadım kızlar en sevdiğiniz kız isimleri yazsanıza bana yaa kafam iyice karıştııı
antiiiiiiiHoş geldin bacım, nasılsın demiycem patlamak üzereymişsin Seninki tembel benimki de aceleci. Ben senden önce doğurmayım bak. Söle oğluşuna sırasını savmasın, gelsin artık.
Yine gel bekliyoz
Benim kızım olsaydı nehir koymayı düşünüyodum, eşim de hazal ismini seviyodu. Belki bi fikir olur sana.
anammmmm kaçılınnn
canım benim hayatımızın en meşakkatli dönemlerini geçiriyoruz. hayatımız hormonlarımız alt üst denecek kadar karmaşık.
Benim hamişliğimin bu son dönemlerinde de kaygılarım çok fazla mesela. annemler gideli 1 ay oldu hala aklıma burdayken yaptıkları söyledikleri geliyor canım sıkılıyo. dün eşimle paylaştım "olsun allah bana sağlık versin ben hastanede de evde de ikinize de bakarım, sırtımda taşırım sizi" diyo. tabi benim gözler doldu.
önemli olan sağlık ve sıhhatimiz yerinde olsun, bak sen de hastanede zorlu bi süreç atlattın allaha şükür şu an kucağında Asudenle sıcacık evindesin, sıkma üzme tatlı canını
Allah eslerimizden razi olsun ben cok zo r gunler gecirdim esim hala evde
ilkb zamnlar pansumanimi dogru yapiyim.diye tuvalete bile goturdu lohusa depresyonu.a girmeyim diye hergun gelir.iltifat ederdi
Tipimide gorseniz oturamadigim icin kuafore gidemiyorum insanliktan ciktim resmen bide ilk kez bu kadar
uzun sure evde kaldim eski.kiyafetlerim olmuyor henuz bilmiyorum.nasil. Duzelicem
Cuma gunu guzel haberle evime donmeyi cok istiyoru umarim dikislerimde hersey yolundadir
canım eski kıyafetler için daha çok erken ona sıkma sakın canını ben tam eski halime dönmüşken tekrar hamile kaldım e malum ben oğlumda 24 kilo almıştım nasıl verilir o kadar kilo.. şimdi tam 10 kilo almış durumdayım çok artmaz inşaallah..
hala kızıma isim önerisi vbekliyorum hepinizdennnn artık karar vermek istiyorum daaaaaaaaaaaa
Iremcim senin yasadiklarini benxe yasadim 12 gun elimi.alt alma ya bile surmedim annem giderken cok agladim a ma is basa gelince kaan gece yarisi tum kiyafetlerini kaka yapinca ust bile degistirdim bi tek banyo kaldi kayinvalidem yikiyo hala cunku brnim dikisler tam iyilesmedi
Gecmis olsun onceliikle canim dikis sikintilarin var anladigim benim dikisler suukur artik agrimaz oldular agri kesici almayi biraktim , ben bebisimin altinida degistiriyom ustunude degistiriyom banyoyu cesaret etmedimde benim en buyuk derdim agladimi ben bitiyom susmazsa cani yaniyo diye dedigin gibi mecbur aliscaz
Bu arada sukur sanki kimyon otu ise yaradi emzirirken bile alttan calismaya basladi ama yinede belli olmuyo bi kac emmede iyi sobra bir anda kotu oluyo bebegim gunduz uyudu gece uzun olacak sanki , bugun dr gittik korkmustum kilosuna ne diycek mama falan baslamaliyiz diye ama bir haftada 250 gr almis iyi dedi dr ama hala hiriltidan dolayi suphelenip bizi cocuk kardiyolojisine yonlendirmiisti yarin ona gitcez ins bir sikintimiz olmaz ufuruk borusu mu ne var ya ona bakilcak galiba
Ben azra koyacaktim kizim olsaydi sare ve hüma ismini de seviyorum
20kilo civari alfim 10 kg gitti ama benim hedefim dogum kilomdan asagiya inmek ins basaririm
İt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?