Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Son günlere doğru artıyor o özlem gerçekten. Yüzü nasıl, kime benziyor, şu an ne yapıyor falan filan. Tatlı özlemlerin olsun hep canım. Valla doğru diyorsun ha deyince ne yasalar çıktı bizim yasa bekliyor. Tamammış sadece imzalayacaklar. Ama ben yetişemiyorum. Haftaya salı işe başlıyorum. Yasal doğum izni bitmeden çıkarsa yararlanılıyormuş. Haksızlık ya. Hiç değilse yarım gün yasası çıksa. İnsan sabah emzirir uyutur çıkar öğle emmesine evde olur. Çok da güzel bir tasarı bu açıdan bakarsak, inşallah siz hayrını görürsünüz....

geçmiş olsun canım, allah iyiliğni versin oğluşunun. annelik bambaşka bi şey di mi. sana ne mutlu ikinci kez yaşıcaksın.
bu arada tuvalete alıştırma işi nasıl gidiyo. var mı bi ilerleme.

çok saol canım benim.. tuvalet işi iyi gibi şimdi kvalidem burda arkadaşın yanına bırakmadığım için kıskançlığı unuttu biraz inşaallah böyle gider.. annelik çok güzel allah herkesin evladını korusun onları hasta görmek çok zorr

saol ablacım eve salgın varmış inşaaallah toparlar hemencecik.. sen de zor bi zaman geçirmişsin neyseki yavrucukların sağlıkla yanındalar allah ayırmasın inşaallah abla..

canım benim lohusalık insanı çok etkiliyo gerçekten diken üstünde herşeye kafa takar oluyosun.. bebeğinin sıkıntısı sen de etkiler tabi ben de öyleydim eşim seni tanıyamadım diyodu hatta o derece farklılaşmışım farkında bile değildim..

oyy benim meleğim ya allahım size bağışlasın inş birdaha ayırmasın kuzum yaa kıyamam çok minnak o şimdi ama merak etme 1 ay sonra tanıyamıcaksın o kadar değişecek kilo alacak ele avuca gelecek,rabbim yavrularımızı korusun vallahi gözlerim doldu resimleri görünce yanlış anlama 2 ay öncesi geldi aklıma sadece,çok iyi bak kendinede küçük prensede..

slm kızlar ben evime geldim çok şükür ayrılık biraz zor aileden ama kürkçü misali döndüm geldim bugun ilk gündü temizlik iş bebek yemek derken bitmiş bir haldeyim bir sizlere bakayım dedim geçmişe çok göz atamadım umarım herkes iyidir,benimkinin sesi geliyo yine yaa gazman oldu başıma..gelirim yine görüşmek üzere..

günaydın kızlar ve tatlı yiğenlerimmm.
biz iyiyiz ama yine yoğunuz. masa başı iş de olsa yoruyor beni. kafa yorgunluğu hariç, belim sırtım dün kopmuş resmen. çok yorulunca uyku da tutmadı gece

inşallah ablacım, ama benim de umudum yok yani. dediğin gibi yarım gün yasası çıksa bali.
sen işteyken minnakımıza kim bakcak ablacım, bakıcı ayarladın mı. senin iş yeri de uzakta di mi 1,5 saat falan diyodun. kolay gelsin ablacım.

anammmmm kaçılınnn
canım benim hayatımızın en meşakkatli dönemlerini geçiriyoruz. hayatımız hormonlarımız alt üst denecek kadar karmaşık.
Benim hamişliğimin bu son dönemlerinde de kaygılarım çok fazla mesela. annemler gideli 1 ay oldu hala aklıma burdayken yaptıkları söyledikleri geliyor canım sıkılıyo. dün eşimle paylaştım "olsun allah bana sağlık versin ben hastanede de evde de ikinize de bakarım, sırtımda taşırım sizi" diyo. tabi benim gözler doldu.
önemli olan sağlık ve sıhhatimiz yerinde olsun, bak sen de hastanede zorlu bi süreç atlattın allaha şükür şu an kucağında Asudenle sıcacık evindesin, sıkma üzme tatlı canını

Abla suan oyle aglamasi cok degil sikinti emerken uyuyup kaliyo sonra cikamiyo gazi agiz burun kusuyo sonra yine acikiyoz tabi aci elma yagini serapta dedi birde ben iciyim diye kimyon otuvarmis onu deniyom bakalim nolcak, oznurcum suan dedigin kisma bile gelmedim hic bu kadar salas degildim kendimin bile farkinda degilim esime nasik gorunuyom hic bilmiyom, tubisim suan cok kucuk tutmaya giydiemeye bile sakinarak is yaptigim icin sikinti ediyom birde en buyuk derdim banyo bakalim annanne gidince nasi yaptircam olmadi halasiyla yaptirmayi deniycez bir sure......

kızceleriiiim hepinize selamlaaarçoook uzun süredir evde net yoktu artk kesintisiz baglanabılcm sizlere
herkesin dogumunu bebişlerini cepten okudum ama cvp yazamadımdogan bütün evlatlarımıza saglıklı uzuun mutlu bir ömür diliyorum yasanılan bazı rahatsızlıklardan ötürü gecmiş olsun dileklerimide iletiyorum sizlere rabbim evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi:26:
gelelim bana hala dogurmadım bekliyorum patlamak üzereyiim
bebegın keyfi saglıgı suyu fln iyi su anlık bu durum devam ederse 41. haftay kadar bekleme taraftarı doktorumbeklemek cok zor ne diyim hayırlısı artk bütün mis kokululu bebişleri öpüyorum benım gibi bekleyen sayılı hamişlerim sizleride unutmadım hoscakalın tekrar girer durumları bildiririm

canım şükür haber geldi senden de.. minik paşamız ne zamen ggelecek bakalım.. ben de bu hafta prensesimi görmeye gitcem.. hala daha isim bulamadım kızlar en sevdiğiniz kız isimleri yazsanıza bana yaa kafam iyice karıştııı

antiiiiiii hoş geldin bacım, nasılsın demiycem patlamak üzereymişsin seninki tembel benimki de aceleci. ben senden önce doğurmayım bak. söle oğluşuna sırasını savmasın, gelsin artık.
yine gel bekliyoz

benim kızım olsaydı nehir koymayı düşünüyodum, eşim de hazal ismini seviyodu. belki bi fikir olur sana.

:))))) ilk karar verdiğim isim hazal dı vazgeçmiştim şimdiki son aklımda olan da nehir :))))) gayet iyi bi öneri oldu seninki canımmmm

Iremcim senin yasadiklarini benxe yasadim 12 gun elimi.alt alma ya bile surmedim annem giderken cok agladim a ma is basa gelince kaan gece yarisi tum kiyafetlerini kaka yapinca ust bile degistirdim bi tek banyo kaldi kayinvalidem yikiyo hala cunku brnim dikisler tam iyilesmedi

Allah eslerimizden razi olsun ben cok zo r gunler gecirdim esim hala evde
ilkb zamnlar pansumanimi dogru yapiyim.diye tuvalete bile goturdu lohusa depresyonu.a girmeyim diye hergun gelir.iltifat ederdi
Tipimide gorseniz oturamadigim icin kuafore gidemiyorum insanliktan ciktim resmen bide ilk kez bu kadar
uzun sure evde kaldim eski.kiyafetlerim olmuyor henuz bilmiyorum.nasil. Duzelicem
Cuma gunu guzel haberle evime donmeyi cok istiyoru umarim dikislerimde hersey yolundadir

canım eski kıyafetler için daha çok erken ona sıkma sakın canını ben tam eski halime dönmüşken tekrar hamile kaldım e malum ben oğlumda 24 kilo almıştım nasıl verilir o kadar kilo.. şimdi tam 10 kilo almış durumdayım çok artmaz inşaallah..

hala kızıma isim önerisi vbekliyorum hepinizdennnn artık karar vermek istiyorum daaaaaaaaaaaa

Ben azra koyacaktim kizim olsaydi sare ve hüma ismini de seviyorum
20kilo civari alfim 10 kg gitti ama benim hedefim dogum kilomdan asagiya inmek ins basaririm
İt

Gecmis olsun onceliikle canim dikis sikintilarin var anladigim benim dikisler suukur artik agrimaz oldular agri kesici almayi biraktim , ben bebisimin altinida degistiriyom ustunude degistiriyom banyoyu cesaret etmedimde benim en buyuk derdim agladimi ben bitiyom susmazsa cani yaniyo diye dedigin gibi mecbur aliscaz

Bu arada sukur sanki kimyon otu ise yaradi emzirirken bile alttan calismaya basladi ama yinede belli olmuyo bi kac emmede iyi sobra bir anda kotu oluyo bebegim gunduz uyudu gece uzun olacak sanki , bugun dr gittik korkmustum kilosuna ne diycek mama falan baslamaliyiz diye ama bir haftada 250 gr almis iyi dedi dr ama hala hiriltidan dolayi suphelenip bizi cocuk kardiyolojisine yonlendirmiisti yarin ona gitcez ins bir sikintimiz olmaz ufuruk borusu mu ne var ya ona bakilcak galiba

Normal.dogum yaptim ama sezeryandan daha zorlu bi.surec yasadim
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Benim.oglum gunduz cok uyuyo gece.sikintimiz basliyo yanimda yatmak.istiyor yerine koyunca basliyor bagirmaya

Ben azra koyacaktim kizim olsaydi sare ve hüma ismini de seviyorum
20kilo civari alfim 10 kg gitti ama benim hedefim dogum kilomdan asagiya inmek ins basaririm
İt

inersin canım emzirirken kilo vermek daha kolay oluyo .. azra ismini ben de severim ama anlamına baınca bakire yazdığı için koymak istemiyorum.. isim konusunda kafam o kadar karıştıki artık belli olsun da kurtulayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…