- Konu Sahibi antidepresif
-
- #34.001
Tatlim okurken aglamadan duramadim rabbim sabrini bol versin iyilesecek bebegin rabbimin izniyle seni o kadar iyi anliyorum ki benim umudum ins kizim yarin servise cikacak haber bekliyorum bebeklerimiz icin en onemli sey suan sutumuz uzulme desemde bos ama uzuntunun sutunu etlileyecegini unutma lopuyorum ikinizide .........
Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum darisi fulime , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun.........
Roseis cnm.. Sana bişey sorcam... Biz şimdi 20 günlük olduk,dr.a da sorcam ama sen bizim zamanlarımızda mamayı günde kaç cc ve kaç defa veriyosun?birde hangi mamayı kullanıyosunuz?
Kizlar sukur servisteyiz artik bal yanagima kavustum darisi fulime , yarin evimize gitcez kismetse ilk emismelere basladik emiyo mu emmiyo mu anlamiyom ama kesik kusmalarimiz var gaz sorunumuz vb bebis dertletim basladi sukurler olsun.........
Kızlar gaz sorunumuz şiddetli bir şekilde devam ediyor. Altıncı haftadan sonra tavan yyaparmış, gerçekten doğru. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Maşallah herşey yolunda. Kuzucuğum 4800 gr olmuş. Doktor sadece anne sütü verdiğime inanmadı. Bir de 3 saatte bir emzirdiğime. Adama yalan borcum var sanki :)) İdrar tahlili istedi, bir türlü o küçük poşeti Zeynep Narine yapıştıramadık, dolayısıyla poset dışında tüm bezi işedi ama bir damla tahlillik çiş toplayamadık :))
Sizler nasılsınız, Tuğbacık da olmasa ıssızlaşacak buralar. Yakında o da doğurur kepenkleri kapatırız :)))
İşte size Zeyno'nun son fotosu...
aşkolsun abla beni unuttun ben kapatcam kepenkleri yeni yıl bebişi doğurcam ya size bi tane inşaallahhh
Tatlım seni unutur muyum, ben en çok uğrayan olarak söyledim. Yoksa yılbaşı hediyesi kızçemizi nasıl unutayım :) Sen Tuğba ve ortalarda görünmese de topik sahibi Kübra kaldınız :))))Senin haftan da baya ilerlemiş be kuzum...Vay be. Doğum yapınca zaman su gibi geçiyor.
Size müjdeli hbr getirrdim m yarın taburcuyuz Allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?