- Konu Sahibi antidepresif
-
kızlar gebelik kanda en erken ne zaman cıkar :44:
benim doktorum şüpheli ilşkiden sonra 12 gün demişti. Ben ilaç kullanacaktım ilişkinin ertesi günü kan tahlili negatif çıkmıştı doktorum öyle demişti 12. gün pozitif çıkmıştı kimyasal gebelikti
bizi bırakma ama gezerkeneNerelerdesin sen yaaa ... görüsemez olduk.. dedim ne yoğun bi kadın
valla belirti denilcek suan için sadece bel ağrım var.. henüz bska bisey yok.. gün sayıyorum.. ins gelmezler
şafakk 6
antidepresif ve gamyoncu sizin nasıl gidiyor giremez oldum bnde bu topiğe, topik topik derkene, yolumu sasırmısım bi baktımkine
görüşürüz de tatlım yüzünü görenValla çok yoğunum umutcum, sabah nasıl oluyor akşam ne zaman geliyor anlamıyorum. Saat 4 te doktor randevum. İnşallah iyi birşeyler söyler:) Antidepresif, canım inşallah bel ağrın bebişin tutunduğuna işarettir. Tabi senin de Umut. Aslında Umut test yapsa çıkar ama ne gerek var değil mi? Zamanı beklemek en iyisi. En az sizler kadar heyecanlıyım kızlar. Sizin adınıza tabi.
Gamyoncu en iyisini yapıyorsun, diyete devam. Belirti aramak hayal kırıklığından başka birşey değil.
Hadi görüşürüz.
inşallah canım hadi hayırlısımerhaba ben sizin peşinizden geleceğim adetim dün bitti dün başladık çalışmaya sizden güzel haberler alayım sonra sizlere güzel haberler veririm inşlallah
amin bidenem aminrabbim kimseye dermansız dert vermesin cnm benım
hadı canım hayırlısıyla olacak :26:iyi çalışmalar size
amin canım ağsından bal damlıyor vallateşekkür ederim incir kürümü bal tarçın çöretotumu ihml etmiyorum inşallah
en iyisi canım
ben bu topikteki herkes için cok dua ediyorum evlat hasreti olanlar basta olmak üzere allah herkesin gönlünden geceni versin ya
kız dur daha ne aşermesicanım kısır istio çiğ köfte istio bulgurlu yiyeceklere karsı aserme durumum var bugün
bence kendini bu kadar dinleme tatlım sonunda üzülen sen olursun kırmızı kartı yiyincevalla bılemıcm canım ya hakkı fln tanımıyorum beenciddi anlamda belim ve regl agrısı gibi kasıklarım agrıo ne alakaya bu kadar cbuk baslar mı ki belirtiler
başıma geldiği için söylüyorum
kızlar gebelik kanda en erken ne zaman cıkar :44:
geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasınbenim doktorum şüpheli ilşkiden sonra 12 gün demişti. Ben ilaç kullanacaktım ilişkinin ertesi günü kan tahlili negatif çıkmıştı doktorum öyle demişti 12. gün pozitif çıkmıştı kimyasal gebelikti
canım çok mu belirtin var senin:44:anladım canım öğrendiğim iyi oldu
sudemerve ne yaptı acaba??:18:
Geldim kızlar:) Yetim gayri. Ama haberlerim pek iç açıcı değil. Yumurtalar gelişmemiş. Hatta bir yumurtalıkta hiç yumurta yokmuş. Diğerinde 11,7 ve 12 mm olmak üzere iki yumurta var. Cumaya kadar bekleyelim dedi doktor. 16 mm olursa çatlatırız dedi. Çıkmayan candan ümit kesilmez diyerekten fazla umutlu olmamamı da tembihledi çaktırmadan. Siz ne diyorsunuz bu duruma. Bugun 14.günüm. Acaba büyürler mi?
bizi bırakma ama gezerkene
inşallah canım bu ay tuttururuz
benim nasıl olsun hafiften hafiften belim ağrıyor o kadar
fazla takmak istemiyorum canım ya hayırlısı olsun
görüşürüz de tatlım yüzünü gören
ben bundan önce ki ay o kadar çok kendimi dinledim ki
kesin kesin ben hamileyim dedim
ama kırmızı kartı yedim
hemde kaç gün önceden
inşallah canım hadi hayırlısı
amin bidenem amin
amin canım ağsından bal damlıyor valla
kız dur daha ne aşermesi
bence kendini bu kadar dinleme tatlım sonunda üzülen sen olursun kırmızı kartı yiyince
başıma geldiği için söylüyorum
geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın
canım çok mu belirtin var senin:44:
yok cnm cok takılmıyorumhem daha ilk denememiz bu ay hayırlısı:78:
hu hu antidepresif hatun napıyosun
topiğine geldik konuşmuyon bile bizimle:113:
sudemerve hemen incir kürüne başla hatta bu geceden yumurta büyütüyormuş
çok teşekkür ediyorum :124:doktorumda beklerken bir kadından duymuştum hamileydi o dedi yumurtaları büyütüyor dedi 8-9 tane inciri doğra küçük küçük yarım lt. suyla kaynat biraz 10 dk kadar sonra yarısnı sabah yarısını öğlen iç ben de içiyorum
inşallah büyürler hep beraber dua edelimsudemerve inşallah büyür cnm yaa
sudemerve nerdesinizi herkes incir almaya mı gitti hu huuuuuu :)))
Geldim kızlar:) Yetim gayri. Ama haberlerim pek iç açıcı değil. Yumurtalar gelişmemiş. Hatta bir yumurtalıkta hiç yumurta yokmuş. Diğerinde 11,7 ve 12 mm olmak üzere iki yumurta var. Cumaya kadar bekleyelim dedi doktor. 16 mm olursa çatlatırız dedi. Çıkmayan candan ümit kesilmez diyerekten fazla umutlu olmamamı da tembihledi çaktırmadan. Siz ne diyorsunuz bu duruma. Bugun 14.günüm. Acaba büyürler mi?
sudemerve inşallah büyür cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?