• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar merhaba nasılsınız.
biz oğluşumun yatağını kurduk bugün, daha doğrusu babası kurdu ben izledim:9:
gelen giden de olmadı bol bol yatıp dinlendim. ama yarına bi kaç misafirim olucak. neyse tatlım hazır, buzluktan da börek çıkarır yaparım. yeter iki çeşit.

iremikom keşke yatağını kursaydın kızçenin, biz bugün park yataağı kurduk, yatak bildiğin yeni kumaş boya gibi kokuyo, onun da havalandırmaya ihtiyacı var.
canım ben tek küçük bi bavul hazırladım. içini iki hurç şeklinde ayarladım. birinde bebişimin birinde benim eşyalarım var. gözlere de sabun, tarak, havlu kağıt gibi malzemeleri yerleştirdim. sadece doğumhaneye vermek için minik bi çanta hazırlıycam.
bebişimin hurcunda 1 adet 10lu set, 2 adet 5 li set, 2 zıbın takımı, iki battaniye, ağız bezi, yelek, çıt çıtlı badi, ıslak mendil, pişik kremi, bezleri daha kargodan gelmedi bi paket de bez koyucam, biberon, bebek kaşığı, tek kullanımlık alt açma bezleri, çorap var.
umarım eksik yazmamışımdır.
Bizde kurduk yatagı bugün yarında odaları değiştircez ger iş beni baglamaz ama bizim yatakta koku yok sanki, ben biberon birde 10 lu cıkıkışı koymadım birde cıtcıtlı badi koymadım 3 battaniye var o zaman seninde bir cantan var ....

Bizde kurduk yatagı bugün yarında odaları değiştircez ger iş beni baglamaz ama bizim yatakta koku yok sanki, ben biberon birde 10 lu cıkıkışı koymadım birde cıtcıtlı badi koymadım 3 battaniye var o zaman seninde bir cantan var ....

Evet canim aslinda bir canta deil bir bavulum var:9: senin evle hastane yakin mi. Olurda ihtiyac olursa kalan evden temin edilir diye rahatim galiba. Yasadigim sehir kucuk onun avantaji da var bende.
Ben asil sana seyi sorcam unutuyom hep. Senin araba ve tasima koltugun geldi mi hani faceden siparis vermistin.

Bu arada kizlar ben yine ishal oldum. Bu seferki cok kotu ama. Karnimin gurultusu disardan bile acayip duyuluyo, esim diyo ki ne oluyo. Tam tatil zamani, yarin dr.u cepten arayip sorcaz bakalim canimi sikmaya basladi bu durum :-(

Kızlar müjdeeee, mavişimiz de doğurdu. Kaanımız dünyaya merhaba dedi. Telden girememiş, haber vermemi söyledi. Norml doğurmuş, çok zor bir doğum olmuş ama o da paşamız da kurtuldu çok şükür.

Kızlar ben dogum yaptım ama çok zordusonra anlatırım

Benim guzel mavis arkadasim hayirli olsun. Allahim sana bebegine saglik uzuuuunnn omurler versin.tabi taze babaniza da.
Ay nasil gozlerim doldu pitir pitir indi yaslar. Allahim hep bole guzel haberlerin yaslarini gostersin. Tekrar tebrik ederim canim:16:

Benim guzel mavis arkadasim hayirli olsun. Allahim sana bebegine saglik uzuuuunnn omurler versin.tabi taze babaniza da.
Ay nasil gozlerim doldu pitir pitir indi yaslar. Allahim hep bole guzel haberlerin yaslarini gostersin. Tekrar tebrik ederim canim:16:

Ben de aynı senin gibi oldum gece öğrenince :) Yazım yavrum çok zorlanmış ama geçti gitti işte, aldı bebeğini. Darısı önce sırası gelenlerin sonra vakitlice senin başına canım...

Kızlar merhaba nasılsınız biz pek iyi sayılmayız dün kontrolümüz vardı 2600 grm 50 cm civarı olmuş paşa ama benim tansiyonum 15/9 du nts ye girdik erenin kalp atışları izlendi ama doktorumuz müşayede altında tuttu bizi 6 saat kadar yatış yaptık nts takibi tansiyon takibi kan ve idrar testi yapıldı şülür tansiyonumuz ilk bi saat hemen düştü eller ayaklarda yüzde şiş yok erenin kalp sayımı normal idrarda protein öıkmadı kan değerlerimizde normal ama tansiyon yükseliyo işte eğer düşmeseydi haftasonunu hastanede geçirip arefe günü alıcaktı ereni çok şkür düştü tansiyonumuz akşam 22:00 de çıktık hastaneden yarın kontrole gidicez doplere alıp detaylı inceliycek sanırım suyum sınırdaymış ;( bugün eczanede ölçtürdüm tansiyonumu 14/7 çıktı yarın ak koyun kara koyun belli olcak muhtemel bayramdan sonra sezeryana giricez 8 kasım düşünüyodum hep ama önümüzdeki 15 gün içinde gerçekleşebilir doğum dualarınızı eksik etmeyin bizden ;((

roseis bebeğin kaç kg doğdu ?

kimsenin yazdığını okuyamadım kbakmayın birtek zeynep narinimizin resmini gördüm maşşallah meleğime kurban olsun teyEsi

slm kızlar öncelikle herkese iyi bayramlar bi kaç gündür yokum buralarda annemle birlikte istnbula geldik ay sonuna kadar burdaydız dün gecede kaçak net buldum ordan giriyorum :)))

fulicim benim minnakın kg su doğumdan önce yani ultrasonda 2600 demişti doktor ama 2360 doğdu 4 gün küvezde tuttular ama çok şükür şimdi iyi kg alımıda çok iyi 4 kgyu geçtik,sende korkma senin hafta benimkinden ilerde zaten bişey olmaz endişelenme zaten günüde almışsın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hee birde herzaman erken doğanları koymuyolar ben yoğun bakımda bebeği emzirirken bi bebek gelmişti 42. haftada doğmuş normal diye beklemişler nerdeyse çocuk ölüyomuş solunum sıkınıtısı vardı havasız kalmış sanırım ama yine sezeryanla almışlardı dicem o ki melekler bebeişlerimizi koruyo...

sudecim resimlerini gördüm narinmizin maşallah ne güzel tombikleşmiş allah bağışlasın inl böyle devam eder gaz sıkınıtınızı inş çözersiniz çünkü çok zor ama en son denemen başarılı olmuş aynı şekilde devam et canım benim..

geçmişe çok bakamadım diğer hatuhnlar nasılsınız? varmı şu 1 haftada doğum yapan yada fuliden başka gün alan yada yeni hamiş kalan haberler sizden...

benim tombiğimi koycam şimdi teyzeleri nerden nereye geldik çok şükür iyi olduk öpüyo minnakım ellerinizden :))ben yine gelmeye çalışırım seviyorum sizi :)) $10102013185.jpg $02+.jpg $10102013200.jpg $10102013194.jpg

sağol ablacım insallah atlatırız bir an önce,sütümün yetmediğini kakasını yapmadığından ve idrarının renginden anlamışlar hani kanlı gibi diyodum ya,birde
sarılık ac kalırsa olurmus dediler...ayrıca 4 günde 200gr vermişti... Valla kıyamadım aclığına dün 3 defa mama verdim,ama önce meme sonra mama sonra hemen ardından yine meme verdim... Ve genelde uyuklarken veriyorum... Ama cok şükür memeyi de emiyo ve sütüm artıyo gibi...uyandırma konusunda da aynı senin gibi yapıyorum.. Önce altını acıyorum uyanıp,meme arıyo zaten...ama bazen o bile kar etmiyo.yada uyanıyo o anda ama emmeye baslayınca 3-4dk iç,inde tekrar uyuyo..
Bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum valla...
Birde ben uyurken kusacak görmiycem diye cok evhamlanıyorum...gece yan yatırıyorum ama yinede korkuyorum....

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum malesef bende mama veriyorum benimde sütüm yetmiyor ilk hafta 100 gr vermişti 2. hafta ise 50 gr alınca dr hemen mamaya başla sütün yetmiyor sarılığı geçmez sonra daha da sıkınıtı çekersiniz demişti zaten küvez müvez bir sürü badire atlatınca mecbur mama verdim ama önce meme veriyorum malum doymuyor mamayı sonra veriyorum çok şükür ikisinide alıyor şimdilik inş böyle devam eder sende öyle yap baktın sütün arttı mamayı kesersin benim öyle bir durumum yok artmıyo kıçımıda yırtsam olmuyor neler denemedimki olmadı,süt yetmeyince uyumuyor ağlıyor vss illa süt vercem diyede zayıf kalmasına gönlüm razı olmadı dedim biran önce toparlansın ama toparlandı çok şükür üzülme yani yanlız değilsin :((

benim minnnak uyandı şimdi gelirim sonra yine öptüm canım minnakınıda senide :))

slm kızlar öncelikle herkese iyi bayramlar bi kaç gündür yokum buralarda annemle birlikte istnbula geldik ay sonuna kadar burdaydız dün gecede kaçak net buldum ordan giriyorum :)))

fulicim benim minnakın kg su doğumdan önce yani ultrasonda 2600 demişti doktor ama 2360 doğdu 4 gün küvezde tuttular ama çok şükür şimdi iyi kg alımıda çok iyi 4 kgyu geçtik,sende korkma senin hafta benimkinden ilerde zaten bişey olmaz endişelenme zaten günüde almışsın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hee birde herzaman erken doğanları koymuyolar ben yoğun bakımda bebeği emzirirken bi bebek gelmişti 42. haftada doğmuş normal diye beklemişler nerdeyse çocuk ölüyomuş solunum sıkınıtısı vardı havasız kalmış sanırım ama yine sezeryanla almışlardı dicem o ki melekler bebeişlerimizi koruyo...

sudecim resimlerini gördüm narinmizin maşallah ne güzel tombikleşmiş allah bağışlasın inl böyle devam eder gaz sıkınıtınızı inş çözersiniz çünkü çok zor ama en son denemen başarılı olmuş aynı şekilde devam et canım benim..

geçmişe çok bakamadım diğer hatuhnlar nasılsınız? varmı şu 1 haftada doğum yapan yada fuliden başka gün alan yada yeni hamiş kalan haberler sizden...

benim tombiğimi koycam şimdi teyzeleri nerden nereye geldik çok şükür iyi olduk öpüyo minnakım ellerinizden :))ben yine gelmeye çalışırım seviyorum sizi :))Eki Görüntüle 831986 Eki Görüntüle 831987 Eki Görüntüle 831989 Eki Görüntüle 831990
Oy oyyy masallah kuzucuguna canim. Bayagi ele avuca gelmis masallahh. Yirim o biberonu emisini ben. Umarim sutun haftalar ilerledikce artar canim. Sonucta erken dogum yaptin.
Biz hatunlar kosturmacadayiz. Fuli buyuk ihtimal c.tesi doguracak, irem kasilmalara karsi serum yiyo, benim gecen hafta koyu renk akintim oldu. Apar topar hastaneye gittik, sukur oglum iyi ama erken dogum riskim var. 34 icindeyiz. Plesentam ve rahim boyum iyi ama bi 3-4 hafta daha icerde tutmaliyiz dedi dr. Daha cunku kilosu dusuk. Bi hafta once 1900 idi. İlaclar ve bol dinlenme ile geciyo vaktimiz.

kızlar merhaba, nasıl geçiyo bayram.
dün akşam arka arkaya 3 aile ağırladım, akşam yemeğinden sonra geldiler. bugün hiç misafirim olmadı, bi yere de gimedik, yarı yatar vaziyette geçirdim günümü :68:
ben ishaldim yazmıştım daha önceden. size de söliim dedim. allah korusun da başınıza gelebilir, aklınızda bulunsun. biliyosunuz lekelenmem var diye progestan a başlamıştım. ve ishal oldum. Dr.uma sordum. progestan, ferrum fort ve magnorm birlikte alındığında bazı kişilerde ishal yapıyomuş. bende de böle bi durum olmuş. 3 ilacıda düzelene kadar kesicem. zaten ishal durumlarında ilaçlar özellikle progestan bi işe yaramıyomuş. Reflor diye bi ilaç var günde 2 kere suda eriterek onu içicem ishale iyi geliyomuş hamilelerde.
tabi şimdi başka bi korku sardı beni, progestanı kesince inşallah yeniden başlamaz lekelenmem :18::18::18::18::18:

kızlar dua istiyorum sizlerden...bu ay adetim 6 gün geçti umutlanmıştım ama olmadı hastalandım kist filan yoktu ama malisef gecikerek kırmızılar geldi...13 ay bitti 14.ayın içine girdim çok istiyorum tedaviye başladık inşallah hemen cevap alırımda hamile kalırım sizlerden dua bekliyorumm...sizlerinde sağlıklı şekilde inşallah kucağınıza alıp büyütürsünüz bebişleri gördükçe içim gidiyo inşallah bi gün bnde yaşarım o duyguyu isteyen herkes yaşar inşallah

Evet canim aslinda bir canta deil bir bavulum var:9: senin evle hastane yakin mi. Olurda ihtiyac olursa kalan evden temin edilir diye rahatim galiba. Yasadigim sehir kucuk onun avantaji da var bende.
Ben asil sana seyi sorcam unutuyom hep. Senin araba ve tasima koltugun geldi mi hani faceden siparis vermistin.

Kizlar bugun kontrolum vardi kizcem usluydu eger boyle devam ederse 1 kasim sezeryan gunumuz , fatos dogum olmus gozun aydin canim sikintilar icin gecmis olsun gecer zaten oglusun unuttururhepsini :34: roseis canim bal olmus senin oglan tam yemelik masallah :nazar: tubis benim araba henuz gelmedi bayram oncesi soylenen gun doldu sordum bayram olunca gumruge takilmis bayram sonu gercemklesir tteslimat dediler bekliyorum bakalim nolcak.....

kızlar merhaba, nasıl geçiyo bayram.
dün akşam arka arkaya 3 aile ağırladım, akşam yemeğinden sonra geldiler. bugün hiç misafirim olmadı, bi yere de gimedik, yarı yatar vaziyette geçirdim günümü :68:
ben ishaldim yazmıştım daha önceden. size de söliim dedim. allah korusun da başınıza gelebilir, aklınızda bulunsun. biliyosunuz lekelenmem var diye progestan a başlamıştım. ve ishal oldum. Dr.uma sordum. progestan, ferrum fort ve magnorm birlikte alındığında bazı kişilerde ishal yapıyomuş. bende de böle bi durum olmuş. 3 ilacıda düzelene kadar kesicem. zaten ishal durumlarında ilaçlar özellikle progestan bi işe yaramıyomuş. Reflor diye bi ilaç var günde 2 kere suda eriterek onu içicem ishale iyi geliyomuş hamilelerde.
tabi şimdi başka bi korku sardı beni, progestanı kesince inşallah yeniden başlamaz lekelenmem :18::18::18::18::18:

canım sen napıyon allasen dikkatli ol bebeim yaa hem erken doğum riskim var diyosun hemde 3 aile ağırladım diyosun olabildiğince kabul etme sen keşke gerçi düşünmeyip gelenlerde hata ama ne biliyim ayakta hizmet et dur falan normal halimizle yoruluyoduk sen bide hamiş hamiş...lekelenmen içimde geçmiş olsun umarım tekrarlamaz ilacı kesincede yatıp dinlenmeye bak olabildiğince..

Kizlar bugun kontrolum vardi kizcem usluydu eger boyle devam ederse 1 kasim sezeryan gunumuz , fatos dogum olmus gozun aydin canim sikintilar icin gecmis olsun gecer zaten oglusun unuttururhepsini :34: roseis canim bal olmus senin oglan tam yemelik masallah :nazar: tubis benim araba henuz gelmedi bayram oncesi soylenen gun doldu sordum bayram olunca gumruge takilmis bayram sonu gercemklesir tteslimat dediler bekliyorum bakalim nolcak.....

tşk ederiz teyzesi inş seninkide zamanında sağlıkla gelsin kucağına da emin ol o bal olacak :)) şurda bişey kalmamış ayın 1 ne sana zaman geçmez şimdi :))

canım sen napıyon allasen dikkatli ol bebeim yaa hem erken doğum riskim var diyosun hemde 3 aile ağırladım diyosun olabildiğince kabul etme sen keşke gerçi düşünmeyip gelenlerde hata ama ne biliyim ayakta hizmet et dur falan normal halimizle yoruluyoduk sen bide hamiş hamiş...lekelenmen içimde geçmiş olsun umarım tekrarlamaz ilacı kesincede yatıp dinlenmeye bak olabildiğince..

tşk ederiz teyzesi inş seninkide zamanında sağlıkla gelsin kucağına da emin ol o bal olacak :)) şurda bişey kalmamış ayın 1 ne sana zaman geçmez şimdi :))

Evde isler olunca o kadar cabuk geciyo ki zaman :9: 1 kasimdan once gelir mi acep diye telastayim :9::9:

Kizlar merhaba napiyosunzzz.
Biz iyyiz, durumumuz stabil ;-)
Sizde durumlar nasil.
Ayyyy fulimin bugun dogum yapma ihtimali yuksekti. Kac gundur girmiyo ne yapti acep..

Tesekkur ederim canim. Bayram olunca cat kapi oluyo misafir. Zaten bi sey yapmadim. Esim ve gelenler kendi kendilerini agirladilar :9: tam tembel bi hamistim. Sadece gece gec saate kadar oturunca yoruldum.
Zaten artik herkes riskimi biliyo, ugramak disinda misafirlik pek olmaz artik bende.
İki gundur ishalden dolayi tum ilaclari kestim allaha sukur bi sey yok. İnsallah da olmaz canim.

Roseis maşallah oğluna canım. Çok tatlı olmuş, çok da büyümüş. Küçük doğan daha çabuk büyürv derler doğruymuş. Maşallah cin gibi de bakıyor kerata :)

Tuğbacım,ishal işi kötü, geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İşe pazartesi mi başlıyorsun.

İremcim, senin balın kasıma kalmayacak bence :) İnşallah sağlıcakla doğar.

Fulya ne yaptı acaba. Bugün doğumu vardı. Allah yardımcısı olsun. Sonunda Eren de aramıza katılacak...

Bize gelince kaç gündür diş ağrısı çekiyorum. Dün gece ölüyorum zannettim. Çok da parol içtim. İnşallah bebeğime zarar vermez...Çok yoruluyorum. Gece 12den sabah 8 e kadar uyku yok. Emzir alt değiştir oyala, uyumasını bekle. Sallamaya da alıştı bu arada...Of offf. Şimdi beşiğinde mırıldanıp duruyor. Sallamamı bekliyor zilli. Hadi öpüyorum hepinizi.

Roseis maşallah oğluna canım. Çok tatlı olmuş, çok da büyümüş. Küçük doğan daha çabuk büyürv derler doğruymuş. Maşallah cin gibi de bakıyor kerata :)

Tuğbacım,ishal işi kötü, geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İşe pazartesi mi başlıyorsun.

İremcim, senin balın kasıma kalmayacak bence :) İnşallah sağlıcakla doğar.

Fulya ne yaptı acaba. Bugün doğumu vardı. Allah yardımcısı olsun. Sonunda Eren de aramıza katılacak...

Bize gelince kaç gündür diş ağrısı çekiyorum. Dün gece ölüyorum zannettim. Çok da parol içtim. İnşallah bebeğime zarar vermez...Çok yoruluyorum. Gece 12den sabah 8 e kadar uyku yok. Emzir alt değiştir oyala, uyumasını bekle. Sallamaya da alıştı bu arada...Of offf. Şimdi beşiğinde mırıldanıp duruyor. Sallamamı bekliyor zilli. Hadi öpüyorum hepinizi.

Tesekkur ederim ablacim. Ben simdi iki hafta izinliyim evdeyim. 2014 de yanacak izinlerimi kullaniyorum. Taaa 4 kasimda isbasi yapicam. Tabi dogurmazsam :18: yani yilbasi kazi gibi yiyip yiyp yaticam. Bu bi haftada o kadar yidim verdigim kg almamisim geri ama insallah seymenim kilo almistir.
Senin kiz gece kusu olmus desene ablacim. Yoruyo zilli anasini. Dislerine dikkat et ablacim. Kolay deil 3 dogum yaptin aman kalsiyum eksikligi olmasin. Gecmis olsun ablacim.

Back