- Konu Sahibi antidepresif
- #33.881
selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bende durumlar aynı psikolojim hala bozuk durumda ama idare etmeye çalışıyorumm..
aynur abla zeynep narinimize maşaallahh allah nazarlardan saklasınn yerim ben onun o tombiş yanaklarını.. ben bu ara hamileliğimi bile unuttum furkanla uğraşmaktan allah yardımcım olsun dua edin siz de nolur bi an önce düzelsin benim kuzumun huyu suyu yaa çok bunalmış durumdayımmm
Canım Allah yardımcın olsun. İki yaş sendromu diyye bir şey var sen de bilirsin. Belki bebeğin bu durumu yaşıyordur. Zamanla düzelecek ama sen de hamilesin, daha hassas ve yorgunsun. Hiç kolay değil çocuk büyütmek, anne olmak. Ben o dönemleri geçirirken "dünyanın en kötü en üzücü işi annelik" derdim. Zor geldiğinden değil, yetemediğimi düşündüğümden. Ben de senin gibi yalnızdım, eşlerin yardımı bir yere kadar. Anlayışı da öyle. Ne yazık ki anneler bazı dönemleri kendi içinde çözmek zorunda. Sen psikolojini sağlam tutmaya bak. Gerisi daha kolay gelir. Sen nasıl atlattın diye sorarsan hobilerime yöneldim. Yani öykü yazmaya. Yaza yaza kendimi iyi hissettim. Sen de dene istersen.