- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.841
Kızlar biz oruc alpimize kavustuk rabbime sükür,hersey yolunda sabah 9da suni sancı verildi,zaten acılma 3cm olmus ama bende hic sancı yoktu,dr. Sasırdı simdi ortalığı yıkman lazımdı dedi,sancı verilince 1 saat rahat gecti,sonra hafiften adet ağrısı gibi agrı cektim,4-5 cm acıldı,sonra 2saat daha cok sidetli olmayan doğum sancısı yasadım,son 1 saat cok siddetlendi,bağırmam diyodum ama hep ALLAH diye bagırdım,sonra 13.30da doğumm masası 3 ıkınma ve saat 14.00 oğlum kucağımda cok sükür... Toplam 4 saat cektim ve sadce 1 saat siddetli. Dayanılmıcak bişey değil kesinlikle... Oğlum için herseye değer...
Darısı bekleyen can dostlarımın basına insallah...
3100gr, 49cm.....
Ha bu arada tıpkı babası bu kadar olmaz yani,gören sasırdı hep resmen kopya....detaylar daha sonra... Simdi emişme vakti...Öpüldünüz..
allah ıma binlerce sükür abla.resmen epiduralsiz catır catıır doğurdum,ben bile kendime inanamıyorum,simdi sorsan bidaha cocuk yapmaya cesaretin varmı diye yok derim,ama evlat öyle tatlı bişey ki insan herseyi unutyo,ilk gebeliğim sonlandırılırken de suni sancı verdiler,ama bunda 1 saat siddetli cektim onda en az 4 saat... Simdi dikişlerde cok ağrım var ama onlar da gecicek insallah.birde serumla bi ilac verdiler rahimi toparlamak için,o serum bitene kadar yine doğum sancısı cektim resmen,baya kanama oldu o esnada iyi temizlendi galiba....oğlum içerde bi tane daha kardes mi var yoksa söyle bu sancı ne diyorum,esim annem nasıl gülüyo.helal olsun sana canımmm, çatır çatır doğurdun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. bi günde iki yavrumuz daha geldi. ne güzel. doğumunda çok rahat geçmiş çok şükür. darısı öbür kızlara...haber verdiğin sağ ol, oğluşumuzun resmini de ekle ama lütfennn
Kızlar biz oruc alpimize kavustuk rabbime sükür,hersey yolunda sabah 9da suni sancı verildi,zaten acılma 3cm olmus ama bende hic sancı yoktu,dr. Sasırdı simdi ortalığı yıkman lazımdı dedi,sancı verilince 1 saat rahat gecti,sonra hafiften adet ağrısı gibi agrı cektim,4-5 cm acıldı,sonra 2saat daha cok sidetli olmayan doğum sancısı yasadım,son 1 saat cok siddetlendi,bağırmam diyodum ama hep ALLAH diye bagırdım,sonra 13.30da doğumm masası 3 ıkınma ve saat 14.00 oğlum kucağımda cok sükür... Toplam 4 saat cektim ve sadce 1 saat siddetli. Dayanılmıcak bişey değil kesinlikle... Oğlum için herseye değer...
Darısı bekleyen can dostlarımın basına insallah...
3100gr, 49cm.....
Ha bu arada tıpkı babası bu kadar olmaz yani,gören sasırdı hep resmen kopya....detaylar daha sonra... Simdi emişme vakti...Öpüldünüz..
günaydın annişlerrrrrrr
gülücükümmmmmmm gözün aydın yawrummm kavuştun yawruna hemde çatır çatır doğurarak nasıl özendin sana anlatamammmm ne güzelde geçmiş doğumun olsun o kadarda ağrı acı kurban olurum verene ben o canııııhastanenin sayfası daha 9 ekim bebeklerini koymuş ben takip ediyorum denk getirirsem koyarım buraya da oğluşumuzun resminiiii öpüyorum ikinizideee
Ben sulu gözlü oldum zaten baliktim. Fitosum darısı başıma ins bende senin gibi.normal dogururum dun gecr oğlumu gördüm ruyamda ins en kısa zamanda alirim oglumu kucagimaallah ıma binlerce sükür abla.resmen epiduralsiz catır catıır doğurdum,ben bile kendime inanamıyorum,simdi sorsan bidaha cocuk yapmaya cesaretin varmı diye yok derim,ama evlat öyle tatlı bişey ki insan herseyi unutyo,ilk gebeliğim sonlandırılırken de suni sancı verdiler,ama bunda 1 saat siddetli cektim onda en az 4 saat... Simdi dikişlerde cok ağrım var ama onlar da gecicek insallah.birde serumla bi ilac verdiler rahimi toparlamak için,o serum bitene kadar yine doğum sancısı cektim resmen,baya kanama oldu o esnada iyi temizlendi galiba....oğlum içerde bi tane daha kardes mi var yoksa söyle bu sancı ne diyorum,esim annem nasıl gülüyo.
Bu arada ben telden girdiğimden resim ekleyemiyorum abla ama,hastane face sayfasına ekliycekmiş. Özel egeumut hastanesi diye bakarsınız face den, herkese acık sayfa.
Selam kızlar nasılsınız ya dünden beri çatladım giremedim foruma..
Fitoşum çatır çatır doğurmuşsun çok özendim sanaa canımm benim ağrıların da en kısa sürede geçer inşallahhh..Oruç alp paşayı kucağına almışsın ne mutlu sana canım benim.
SErap da kuzusuyla birliktedir inşallah sorunsuzca geçmiştir ameliyatı..
Tubişşş canım benim dikkat et kendine fatmanın dediği gibi herkes sırasını beklesin :))
FAtmişş senin oğlan ne zaman gelecek kiii içimden bir ses senin normal doğuracağını söylüuor inşallah normal doğurursun canım :)
Fulicim seninkinin de eli kulağında yani ne olur ne olmazz :)
Kızlar bizim çok fena gaz problemimiz vardı dün 3 saat ağladı yavrum götürdük acile gazını ve kakasını alacak bir şey yaptılar ismini bilmiyorum da sonra rahatladı yavrumm çok şükür sabaha kadar uyuduu
kızlar nasılsınızz??
ben bir şeyi çok merak ediyorum biz bu bebeciklerimizle dışarı çıkmak istesek nasıl çıkacağız uyurlarken mi çıkmak doğru olur uyanıkken mi nasıl yapılır ki??
kızlar nasılsınızz??
ben bir şeyi çok merak ediyorum biz bu bebeciklerimizle dışarı çıkmak istesek nasıl çıkacağız uyurlarken mi çıkmak doğru olur uyanıkken mi nasıl yapılır ki??
kızlar nasılsınızz??
oy oy maşallahhh büğyümüş de yiğenimiz gezmelere çıkacakmışşş
bizim burda kırk uçurma dene bi şey vardır. bilmem bileniniz var mı. bebeişin evine en uzak eve gezmeye gidilir. ev sahibi pastalar börekler yapar, bi de bi sepet hazırlar.
içini pamukla döşer; bebiş ak saçlı veya ak sakallı dede nine olsun diye,
soğan koyar; anne sütünü arttırsın diye;
yumurta konur, bebeiş yumurta gibi olsun diye,
bi de ev sahibinin isteği doğrultusunda şeker çikolata kurabiye vs. ve isterse hediyesini (altın, kıyafet gibi..) koyar.
sepeti süsler kurdelelerle falanişte böle...
bi de kırk banyosu muhabbeti vardır bizde.
bebeğin son suyu bi elekten (kevgir de deniyo) geçirilerek dökülür dualarla. eleğin içine buğday konur ;bebiş bereketli olsun diye,
taş konur; yerinde ağır olsun diye,
altın konur; altın gibi kıymetli olsun diye.
işte böle aklınızda bulunsun, ben böle curcunaları severim, kısmet olursa ben de yapıcam bunları veya yaptırcam
hatunlar napıyosunuzzzz..
ben inanılmaz bunaldım. masa başında çalışıyom hep ama, artık evime gideyim dinleneyim istiyom.
bi de burda işyerindeki şom ağızlılar canımı sıkıyo çok. yok lohusa halin çökmüş yüzüne, yok sen doğurucan, bayramı bekle bali filan filann... en morale ihtiyacım olduğu anda destek deil köstek millet.
anneme sinir oldumevvelsi gün arayıp bende böyle böyle bi durum var doktora gitcem, normal mi sende de oldu mu diye sordum, konuştuk. sonra bi kere arayıp da ne oldu demedi şu saat oldu. kayınvalidem bile kaç kez aradı, teselli etti beni.
bugün hey Heylerim üzerime geldi yani iyicepuffffffffff
allah ıma binlerce sükür abla.resmen epiduralsiz catır catıır doğurdum,ben bile kendime inanamıyorum,simdi sorsan bidaha cocuk yapmaya cesaretin varmı diye yok derim,ama evlat öyle tatlı bişey ki insan herseyi unutyo,ilk gebeliğim sonlandırılırken de suni sancı verdiler,ama bunda 1 saat siddetli cektim onda en az 4 saat... Simdi dikişlerde cok ağrım var ama onlar da gecicek insallah.birde serumla bi ilac verdiler rahimi toparlamak için,o serum bitene kadar yine doğum sancısı cektim resmen,baya kanama oldu o esnada iyi temizlendi galiba....oğlum içerde bi tane daha kardes mi var yoksa söyle bu sancı ne diyorum,esim annem nasıl gülüyo.
Bu arada ben telden girdiğimden resim ekleyemiyorum abla ama,hastane face sayfasına ekliycekmiş. Özel egeumut hastanesi diye bakarsınız face den, herkese acık sayfa.
Selam kızlar nasılsınız ya dünden beri çatladım giremedim foruma..
Fitoşum çatır çatır doğurmuşsun çok özendim sanaa canımm benim ağrıların da en kısa sürede geçer inşallahhh..Oruç alp paşayı kucağına almışsın ne mutlu sana canım benim.
SErap da kuzusuyla birliktedir inşallah sorunsuzca geçmiştir ameliyatı..
Tubişşş canım benim dikkat et kendine fatmanın dediği gibi herkes sırasını beklesin :))
FAtmişş senin oğlan ne zaman gelecek kiii içimden bir ses senin normal doğuracağını söylüuor inşallah normal doğurursun canım :)
Fulicim seninkinin de eli kulağında yani ne olur ne olmazz :)
Kızlar bizim çok fena gaz problemimiz vardı dün 3 saat ağladı yavrum götürdük acile gazını ve kakasını alacak bir şey yaptılar ismini bilmiyorum da sonra rahatladı yavrumm çok şükür sabaha kadar uyuduu
fitoş hastanenin sitesinden oruç alpi gördüm çok tatlı maşallahhh
seronun oğluda çok tatlı maşallah foto atmış bana kendide iyi hastaneden çıktı evinde şimdi
Canım hiç farketmez. Çıkar çıkmaz uyuyorlar zaten. Ben portbebeyle çıkartıyorum daha içine koyar koymaz uyuyor. Eve gelene kadar da uyanmıyor. Tabi iki saati geçirmiyorum. Bebeğini hiç tarttırdın mı canım. Biz bugün sağlık ocağına gittik gazı için. Gitmişken de tarttırdım. Doğumdan beri 1,5 kilo almış. Çok iyi dedi ebe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?