kızlar merhaba nasılınız..
sabah beri Dr.dayım canlarım. dün öğlen gitmedim. ama akşam ve sabah akıntı yoğunlaşınca tırstım :18: gittim.
evet tahminler doğru, erken doğum riskim var. Seymenim biraz aceleci
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
aşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş. karnımda gerilme toplanma ve hafif ağrıların sebebi buymuş.
akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. müdürüm yanıma yardımcı birini verdi. in çık, gitme gelme sayma işlerini o yapacak. şu iki günü atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
4 kasıma kadar izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz.
oğluşum çok kilo almamış bu ay. geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.
Didoşummmm yazdığını okudum canım. umarım sendeki gibi olmaz bende
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
gerçi dr.um müdahale etti de
Serapla Gülücük ne yaptılar ki. allahım yardımcıları olsun, sağlıkla suhhatle bebişlerini alsınlar kollarına