Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hadi gözün aydın cantanda hazırmış sevindim bak sığmışsın dediğin çantaya

hadi gözün aydın cantanda hazırmış sevindim bak sığmışsın dediğin çantaya

saol bebeğimmmmm sorma önce sığmadımmm sonra bu şekilde hazırlayınca sığdım deneme yanılma yöncetmiyle hallettik işte

fatmikim yaaa çok kaldııııı siz nasıl durumdsınız benim kasıklarım çok ağırlaştı özellikle dün akşamdan beri bildiğin paytak yürüyom ikide bir wc :18::18:

kalkmak oturmak yatmak artık çok zor valla yere düşen bişeyi alamıyorum artık çorabımı eşim giydiriyor bu halden kurtulmak istiyor insan

kalkmak oturmak yatmak artık çok zor valla yere düşen bişeyi alamıyorum artık çorabımı eşim giydiriyor bu halden kurtulmak istiyor insan

evet bende düne kadar o kadar ağır değildim ama resmen bu sabah çorabımı giymek için ayağıma kavuşamadım eşim giydirdi ayakkamıda çorabımıda gecede çok rahatsız oldum sola dönsem vuruyo sağa dönsem vuruyo sıkıştı yawrular artık içeride kıyamam

yok canım 5 haftadan fazlasını aktaramıyor mecburen 37de çıkman lazım

Benim dr.um dediki canim 18 kasimda dogum iznine ayrildin, sezeryan gerekti 20 kasimda dogum yaptin, o kullanamadigin dogum iznini de dogum sonrasina aktariyoruz dedi. Benim iki arkadasimda ole oldu biri 15 hafta biri 16 hafta kullandi. Benim de ole bi ihtimalim var yani :18:

Fulim halletmissin sigmissin gule gule kullan canim...

amin tatlım , ben kızçemin kıyafetleri yıkadım ütüledim ama bebek çantam sanki yeni olunca kokar ya içime sinmedi hafta sonu onuda yıkıyacam sonra koycam çantaya eşyaları, biberonunu emziğini kaynatmadım , bebek bezimizide almadım onlarıda halledersem bişey kalmadı çanta anlamında onuda hazırlayıp kapı ağzına koyarsam bişey kalmayacak yapılcak inş. , evde kedni alemnde takılsın umursamıyom yetişti yetişmediyi valla pis eve kızımı getircemde onun gözü açılana kadar hallolur inş. .......

saol bebeğim öyle ettim böyle ettim sığdım

bebeğim sen evin haline takma kafanı o hallolur bi şekilde yapabildiğin kadarını yap gerisini senin tabirinle tak günahına bu arada k.validen nasıl oldu?

Canım hoşgeldin. Kardeşinin bebeği de hayırlı olsun inşallah. Ben yardımcı olamayacağım, İstanbulda yaşamıyorum. İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır sana.

Canım benim, ilgine çok teşekkür ederim. Daha karar veremedik Özel sağlık sigortası var bizimkinin de ne yapar bilmiyorum.

Acıbademi eledik Florıns Liv arasında kaldık

bebeğim sen evin haline takma kafanı o hallolur bi şekilde yapabildiğin kadarını yap gerisini senin tabirinle tak günahına Bu arada k.validen nasıl oldu?

taktım canım zaten günahıma yoğun bakımdan çıktı ama hala serviste ..................

amin canım , bu arada bugün kızçemin battaniyeleri gelecek , benim bebek arabam daha gelmedi güya gemideydi hafta başı inş. Kazıklanmamışımdır :18::18::18::18: Bir an önce gelsede rahatlasam

aaa bide o vardı demiii gelir herhalde 1 haftaya kadar stres yapma bebeğim gerçi gelmeden de rahatlayamıyor ya insan

Selam aynur abla nasılsın??? Benim oğlan günde 4-5 kere yapıyor kakasını az az yapıyor ama yapıyor sonuçta..Gece bir kere kalkıyorum ben hemen hemen 2 saati buluyor emmesi altını temizlemesi geri uyuması vs. uykusunu aldıktan sonra da etrafı izliyor gazı sancısı olmazsa ırın kırın etmiyor ama bir sıkıntısı olursa ağlıyor tabi..

Banyo konusunda ben hastaneden geldikten sonra banyo yapmıştım üstelik dikişin üstü bantlı vs de değildi yalnız ılık suyla ve ayakta aldım duşumu duştan sonra da saç kurutmayla o bölgeyi kurutunca sıkıntı olmadı. bugün de dkişlerim alındı bi sıkıntı yok çok şükür..

İremcikkkk ne hakkımız varsa helal olsun sen de hakkını helal et kuzumm artık fırsatın oldukça gel aramıza iki kelime de olsa yaz bişeyler... Allah kolay doğum nasip etsin..

kızlar ya benim moralim bozukk ayakkabılarım ayağıma gelmiyor kıyafetlerim gelmiyor göbeğim pek fazla yok ama kalçalar genişlemişş hiçbirşeyim olmuyor üzerimee evdeyken pijamayla idare ediyorum ama bi dışarı çıkmak istesem giyecek hiçbir şeyim yok.. hamileliklerim de artık ince havalar soğudu .. bu kiloların tez zamanda gitmesi lazımm

bugün doğumdan sonraki 11. gün ve benim 9 kilom gitti geriye kaldı 10 kilo

kuzum bozma moralini gidicek o kgler hem daha ne istiyon 11. Günde 9 kg gitmiş nu gidişle sen 40 nı eski bedeninle karşılarsın

kuzum bozma moralini gidicek o kgler hem daha ne istiyon 11. Günde 9 kg gitmiş nu gidişle sen 40 nı eski bedeninle karşılarsın

inşallah dediğin gibi olur fulicimm yoksa fena haldeyimm. artık giyinmek süslenmek istiyorum ... evdeyken zaten üstüm sürekli süt oluyor bşr memeden emzirirken diğeri şarıl şarıl akıyor

maşallah tosuna çok rahatsız etmediği sürece tabi ki gazı olacak

yenidoğanların bağımlılık işareti anneden kopmak istemiyorlar emzik veriyomusun uyurken yardımcı olur

emziği çok zorda kalınca veriyorum cnm yarın işe başladığımda zorluk çekmemek için...

sığdırcaz inşallah bakalım kuzum dediğin gibi benim gözümde büyüdü belkide birde kendin için battaniye alıcakmısın doğumdan sonra çok üşüyomuşsun öyle diyolar hep

fulicim ameliyattan çıkınca çok üşüyosun benim dişlerim birbirine çarpmıştı resmen ama sonra geçtii.. odadayken filan acayip terlemiştim hala da sürekli terliyorumm. sen yine de yanında bulundur istersen

tatllım dr gaz ilacı yazmıyor ama ben 2-3 gün gasodex diye bir ilaç kullandım çocuk çok rahatlamıştı onu içince..

ha bu arada bende haftaya cuma izne ayrılıyorum aslında haftaya cuma bayram iznine ayrılıyorum 21/10/13 te doğum zinim başlıyo yani geri dönmeyeceğim işe

herkes birbir dökülmeye başlıyorrrr :2::2:

sen fatma irem.... yeni bebişlerimiz sağlıcakl gelsin inşallah.. izinlerinizi iyi kullanın kızlar çıkabildiğiniz kadar dışarı çıkın doğumdan sonra çııkılmıyorr

Valla bana doktor da hemşire de duş almamı söyledi. En azından eve gidince. Sütün daha çabuk gelir dedi ikisi de. Biz korkuyoruz ama tehlikeli olsa doktor tavsiye etmezdi bana sanırım. Doktorlara akıl sır ermiyor :) Be duş aldım bir zarar görmedim ne bileyim. Mikrop kolay kolay kapılmıyor merak etme. Analar taştan yaratılmış :))))

Canım, yardımcım geliyor gündüzleri. Ben sadece bebek bakıyorum yemeğe temizliğe karışmıyorum şimdilik. Bir hafta daha böyle idare edeyim yardımcı almayacağım daha. İyice tembel oldum çünkü. Artık tezgahın üzerindeki bardağı makineye koyasım gelmiyor :))) Bir de kadını temiz bulmuyorum malsef. Başka çarem de yoktu, akraba diye ihtiyacı var diye onu tercih etmiştim. Ama artık istemiyorum. Canım kaçlı paket aldım valla bilmiyorum ama bu güne kadar 3 tane en büyük boy paketten bitirdim. Hastanede aldığımı saymıyorum. Ondan ben de kullanmıştım çünkü. Benim kızım çok kakacı yaa. Sağolsun hiçbirini boş geçmiyor. Yalnız olacağım başaramam diye hiç korkma canım. aLLAH VERİYOR KOLAYLIĞINI. Ben çok ağrım olduğu için yardımcı aldım. Yoksa kendim yapardım, kızlarım da var. İnan bebek bakmak çok kolay, emzir değiştir gazını çıkart uyut :))) Uyurken de bol bol sev :))

Kızlar birer birer izin zamanınız geldi. Valla ne duysam ağlayasım geiyor benim. İzne ayrılacağınızı okurken ağladım inanın (( Allah yardımcınız olsun taze anneler, güzel anneler. Hepinizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…