- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.661
günaydın yawruşlar nasılsınızzzzz
biz çanyamızı hazırladık orta boy spor bi çantam vardı kendi lazım olacakları ve Erenin yedek kıyafetlerini ona koydum doğuma girerken hemşireye verilecek kıyefetleri ayrı hazırladım bebek bakım çantasınadfa biberon emzik bez ıslak mendil gibi erenin temel ihtiyaçlarını hazırladım ayriyetten bi poşetimiz olacak kapı süsü vs gibi ıvır zıvırları koymaya birde benim eksiklerim var ped gibi onlarıda tamamlıyım kapatıcam çantamı kısmetse
hastanede duş konusuna cvp vermişsiniz teşekkürederimm evet özel hastan duşu olur kesinde ben alamam öyle evmden baska biyerde duş zaten dediğiniz gibi dikişli olucam muhtemelende sakıncalı olur duş işi
iremiommm hakkım varsa helal olsun bebeğim ama özletme kendini zaten bir süre sonra hepimiz dökülücez doğumun peline toplaşırız yine ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum bu yolda hepbirlikte yürüdük dertleştik sevindik rabbim sana ve bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin dostluğumuzun devamını nasip etsin inşallahhh
hadi gözün aydın cantanda hazırmış sevindim bak sığmışsın dediğin çantaya
saol bebeğimmmmm sorma önce sığmadımmm sonra bu şekilde hazırlayınca sığdımdeneme yanılma yöncetmiyle hallettik işte
fatmikim yaaa çok kaldııııı siz nasıl durumdsınız benim kasıklarım çok ağırlaştı özellikle dün akşamdan beri bildiğin paytak yürüyom ikide bir wc :18::18:
kalkmak oturmak yatmak artık çok zor valla yere düşen bişeyi alamıyorum artık çorabımı eşim giydiriyor bu halden kurtulmak istiyor insan
yok canım 5 haftadan fazlasını aktaramıyor mecburen 37de çıkman lazım
günaydın yawruşlar nasılsınızzzzz
biz çanyamızı hazırladık orta boy spor bi çantam vardı kendi lazım olacakları ve erenin yedek kıyafetlerini ona koydum doğuma girerken hemşireye verilecek kıyefetleri ayrı hazırladım bebek bakım çantasınadfa biberon emzik bez ıslak mendil gibi erenin temel ihtiyaçlarını hazırladım ayriyetten bi poşetimiz olacak kapı süsü vs gibi ıvır zıvırları koymaya birde benim eksiklerim var ped gibi onlarıda tamamlıyım kapatıcam çantamı kısmetse
Hastanede duş konusuna cvp vermişsiniz teşekkürederimm evet özel hastan duşu olur kesinde ben alamam öyle evmden baska biyerde duş zaten dediğiniz gibi dikişli olucam muhtemelende sakıncalı olur duş işi
Iremiommm hakkım varsa helal olsun bebeğim ama özletme kendini zaten bir süre sonra hepimiz dökülücez doğumun peline toplaşırız yine ama hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum bu yolda hepbirlikte yürüdük dertleştik sevindik rabbim sana ve bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin dostluğumuzun devamını nasip etsin inşallahhh
Benim dr.um dediki canim 18 kasimda dogum iznine ayrildin, sezeryan gerekti 20 kasimda dogum yaptin, o kullanamadigin dogum iznini de dogum sonrasina aktariyoruz dedi. Benim iki arkadasimda ole oldu biri 15 hafta biri 16 hafta kullandi. Benim de ole bi ihtimalim var yani :18:
Fulim halletmissin sigmissingule gule kullan canim...
amin tatlım , ben kızçemin kıyafetleri yıkadım ütüledim ama bebek çantam sanki yeni olunca kokar ya içime sinmedi hafta sonu onuda yıkıyacam sonra koycam çantaya eşyaları, biberonunu emziğini kaynatmadım , bebek bezimizide almadım onlarıda halledersem bişey kalmadı çanta anlamında onuda hazırlayıp kapı ağzına koyarsam bişey kalmayacak yapılcak inş. , evde kedni alemnde takılsın umursamıyom yetişti yetişmediyi valla pis eve kızımı getircemde onun gözü açılana kadar hallolur inş........
Canım hoşgeldin. Kardeşinin bebeği de hayırlı olsun inşallah. Ben yardımcı olamayacağım, İstanbulda yaşamıyorum. İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır sana.
bebeğim sen evin haline takma kafanı o hallolur bi şekilde yapabildiğin kadarını yap gerisini senin tabirinle tak günahınaBu arada k.validen nasıl oldu?
taktım canım zaten günahımayoğun bakımdan çıktı ama hala serviste ..................
tez zamanda iyileşsin inşallah
amin canım , bu arada bugün kızçemin battaniyeleri gelecek , benim bebek arabam daha gelmedi güya gemideydi hafta başı inş. Kazıklanmamışımdır :18::18::18::18: Bir an önce gelsede rahatlasam
Selam kızlar. Nasılsınız bakalım. Ben iyiyim.Havalar çok soğudu burada, bebeği ve kızlarımı hasta etmemek için uğraşıyorum.
Didoş, kafama takıldı, senin bebeğin günde 2-3 kere mi kaka yapıyor. Valla ben günde 10 defa değişiyorum hepsi kakalı. Galiba çok emziriyorum ben. Çünkü dediğin gibi uyanık oldğu zaman asla memeden inmiyor. Ama yavaş yavaş uyanık kalma süresi artmaya başladı. Öyle oldukça da kanepede yatıp etrafı izliyor. Maşallah hareketli cisimleri takip etmeye başladı. Tek sıkıntımız gündüz aralıksız uyuyup gece sabaha kadar kucakta ve memede durması. Bir de bitmeyen gazı. Ben de yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum, o da alttan üstten gazını çıkartıyor ama yine de yarım saatte bir kıpkırmızı oluyor gaz çıkarmaya çalışırken.
Allaha şükür bu doğumda dikiş aldırma derdim yok :)
Fulyacım, istersen duş alabiliyorsun hastanede. Bilmiyorum sizin hastane nasıl ama genelde özel odalarda duş oluyor. Bana hemşire ertesi gün duş alabileceğimi söyledi. Odamda duş vardı. Dikişim yapıştırma ve üstüne de su geçirmez bant olunca duşa izin verildi ama ben bir hafta cesaret edemedim banyo yapmaya. Yoksa insan gerçekten duş almak o ilaç ve kan kokusunu üzerinden atmak istiyor.
Ayrıca naçizane tavsiyem hastaneye en az 3 takım bebek kıyafeti ve battaniyesi götürün. Benim gibi sonradan eve sipariş verirsiniz. Fitoştan hala haber yok. Belki de çoktan doğurdu. Onun haftası sizinkilerden ileriydi. Çok merak ediyorum onu.
Neyse arada gelirim yine. Hoşçakalın, öpüyoruz siziii :)))
günaydın kızlar , bugün işte son günüm bundan sonra büyük ihtimal okurum yazdıklarınızı sohbetlerde olamam , uzun süredir beraberiz hakkınızı helal edin rabbim sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim ,
tubiş benim önceden akma şeklinde değil ama beyaz tortularım oluyodu sütyenimide ıslatıyo iz yapıyodu ama son zamanlarda oda yok bende de bişey yok özeti ................
kızlar ya benim moralim bozukk ayakkabılarım ayağıma gelmiyor kıyafetlerim gelmiyor göbeğim pek fazla yok ama kalçalar genişlemişş hiçbirşeyim olmuyor üzerimee evdeyken pijamayla idare ediyorum ama bi dışarı çıkmak istesem giyecek hiçbir şeyim yok.. Hamileliklerim de artık ince havalar soğudu .. Bu kiloların tez zamanda gitmesi lazımm
Bugün doğumdan sonraki 11. Gün ve benim 9 kilom gitti geriye kaldı 10 kilo
kuzum bozma moralini gidicek o kgler hem daha ne istiyon 11. Günde 9 kg gitmiş nu gidişle sen 40 nı eski bedeninle karşılarsın
maşallah tosuna çok rahatsız etmediği sürece tabi ki gazı olacak
yenidoğanların bağımlılık işareti anneden kopmak istemiyorlar emzik veriyomusun uyurken yardımcı olur
sığdırcaz inşallah bakalım kuzum dediğin gibi benim gözümde büyüdü belkide birde kendin için battaniye alıcakmısın doğumdan sonra çok üşüyomuşsun öyle diyolar hep
canım ya dikişler olcak ne kadar bant olursa olsun duş almak tehlikeli bence benim dr kesinlikle alma demişti hemde ameliyattan hemen sonra zaten duşu düşünecek halin olmuyoki o acıyla kıvranmaktan :)) en iyisi beklemek bence mikrop falan kaptırırmakta var işin sonunda ama yinede kendileri bilir tabi :))
benim oğlan günde 3 kez bileemedin 4 kez falan yapıo kakasını ama çişi olduğu için ben yinede onda bile değişiyorum pişmesin diye öyle olunca benimde 10 u buluyo,birde gaz için ilaç verdimi dr sana ben istiyorum vermiyo adam ya geçen gittik yine vermedi kızarıyo bozarıyo acıyom artık çocuğa...
ha bu arada bende haftaya cuma izne ayrılıyorum aslında haftaya cuma bayram iznine ayrılıyorum 21/10/13 te doğum zinim başlıyo yani geri dönmeyeceğim işe
canım ya dikişler olcak ne kadar bant olursa olsun duş almak tehlikeli bence benim dr kesinlikle alma demişti hemde ameliyattan hemen sonra zaten duşu düşünecek halin olmuyoki o acıyla kıvranmaktan :)) en iyisi beklemek bence mikrop falan kaptırırmakta var işin sonunda ama yinede kendileri bilir tabi :))
benim oğlan günde 3 kez bileemedin 4 kez falan yapıo kakasını ama çişi olduğu için ben yinede onda bile değişiyorum pişmesin diye öyle olunca benimde 10 u buluyo,birde gaz için ilaç verdimi dr sana ben istiyorum vermiyo adam ya geçen gittik yine vermedi kızarıyo bozarıyo acıyom artık çocuğa...
Gunaydin hatunlarr nasilsiniz.
Biz yine babamizi ugurladik bebisimle, seymenimle geldik yaniniza.
Canim ben buyuk ihtimal kucuk valizlerden birini alcam yanima. Kendi esyalarimi ivirimi zivirimi koyucam. Bebek bezi islak mendil vs de onun icinde olcak. Sadece bebek takimlarini kiyafetlerini cok karismasin diye malzeme cantasi ile goturucem. Bana arkadaslar bebek kiyafetlerini mutlaka ayri cantaya koy dediler.
Canim benim dogum yapacagim hastaneye daha once kis bebek ziyaretine gittim hep inanilmaz sicakti. Tabi lohusayken nasil olunur bilmiyorum ama ben arabamizin bagajina bi adet kucuk battaniye ve nevresim takimi koyucam gerek olursa isterim diye.
Dus konusuna gelince. Burdaki devlet hastanesi de dahil her hastanede odalarda asagi yukari dus var. Yapani da duydum. Ama ben yapmam gibime geliyo. Fatmanin dedigi gibi sadece normal bi havlu alicam yanima el yuz silmeye okadar.
Canim benim ne kadar desem de canini sikma diye mumkun deil biliyorum. Evde oturmak da yorar seni, bilirim, benim basimdan da gecti. Biraz disarilara ver kendini. İs olmasa bile bi kursa falan yazil. İnan hep dua ediyorum sen ve senin gibi mujde bekleyyen arkadaslarima.
Aynur ablacim, masallah ne guzel yurutuyosun, 2 kiz bi bebek hatta esini de sayarsak 2 bebek ;-) sen yalniz misin evde yardimcin var mi. Ben de yalniz geciricem ya lohusaligi simdiden ipucu alayim sendengunde 10 kere alt degistiriyom demissin ya ablacim yenidogandan kacli paket aldin ne kadar kullandin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?