kızlar merhaba nasılsınızzz.
Son yazdığımdan bu yana okudum geçmişi.
serapçım sen zaten perşembeye odaklanmışsın, artık gerisini düşünme. Inşallah perşembe günü sağlıcakla bebişin kollarında olucak. Bu 3 günü mümkün olduğu kadar dinlenerek ve sakin geçirmeye çalış. Az kaldı bak
fuliiiii nerlerdesin kıssss. Bu arada avatar resmin çok güzel olmuş
didoşşş 9 aylıklar olmuyo mu
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Anammmmm desene alışverişin son kullanma tarihini mümkün olduu kadar uzatmalııı, daha da ,ileriye gitmeli
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Maşallah tosununa.
Bana gelince ben doğal olarak yoğunum çok. 1 haftalık iznin acısı masamda birikmiş faturalar, siparişler ...vs.
En önemlisi bugün iş yerine geldim, doğum izninden sonra yerim değişcekmiş onu öğrendim. Daha önce il müdürümüz benimle bi görüşme yapmıştı. O görüşmenin sonucunda beni idareci olarak değerlendirmeye karar vermiş. Bunu da bana sölemişti ama ben ciddiye almamıştım. şimdi sölenene beni bi kuruluşta müdür yardımcısı olarak görevlendirmek istiyomuş. Tabi bana resmi bi bildirim yok henüz ama dedikodular inanılmaz artmış durumda. önünü nasıl alırım bilmiyorum. "şu an sadece doğuma ve bebeğime odaklandım, doğum sonrasını düşünmüyorum" diye geçiştiriyorum milletin sorularını.
Bi deeeee. Hani iş yerinde ben daha hamişliğimi sölemeden tahmin eden bi hemşire vardı ya (daha önce kadın doğumda çalışmış)
karnın bayağı aşağıya inmiş doğum çantan hazır mı dedi. şok oldum. Daha önce bana bi çok konuda yardımcı olmuştu, bilgisine güvenirim yani. Bakalım 14 ekimde kontrolüm var dr.um ne dicek. çalışabilir raporu vericekti bana ama yıllık izinlerini de bir an önce kullan, ileriye bırakma demişti. Yani birden panik oldum:18::18: Umarım benim paşa erken gelmeye kalkmaz
Işte böle kızlar.. şimdilik kaçıyorum. öpüyom hem sizi hem gül kokulu bebeişlerinizi...