• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar nasılsınızz???

serapcımmm 3 günün kalmışşş hayırlısı olsun tatlımmm ... benim kuzuya 9 aylık tulumu bile gelmiyorr ona göre tedarikli ol derim:)

günaydınnn didoşummmmmmm umut paşa kaç kg kızzzz 9 aylık tulum gelmiyorrr ben çantama hep yeni doğan koydum bi takımda büyük mü koysam :44::44::44::44:

bazen bakayım diyorum nasıl oluyor falan die ama sonra vazgeçiyorum kendimi iyice kasmamak için bekliyoruz kuzu kuzu :55::55::55:

sakın kuzum bakma o hatayı ben yaptım...korkuyorsan bakma bak ben normalde korkmuyordum izledim..rahattım ama sezeryandan korkuyorum...geçende spinal nasıl oluyo iğnesi onu izleyeyim dedim...içimde bir korku oluştu..doktorla konuştum inan hissetmeyecen dedi..

sakın kuzum bakma o hatayı ben yaptım...korkuyorsan bakma bak ben normalde korkmuyordum izledim..rahattım ama sezeryandan korkuyorum...geçende spinal nasıl oluyo iğnesi onu izleyeyim dedim...içimde bir korku oluştu..doktorla konuştum inan hissetmeyecen dedi..

hissetmiycez inşallah ama insan tedirgin oluyo sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımıza yawrularımızı Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhh

sezey dıoğurdu kuzum 3-4 gün oluyo herhalde yanlış hatırlamıyrsam...
bu arada ben geldim dr.den ...doktor istiyorsan bugün sezeryanla alalım dedi..ama nedense hayır dedim..perşembeyi bekleyelim dedim..

ayyy ben bile çok heyecanladım canım ama bence de boşuna bekleme kavuş minğine bi an önce sağlığı yerinde maşaallah bi sorun yaşayacağını sanmam

kızlarr hepinize günaydın bu arada ben de cmtesi şeker yüklemesine gitcem.. grip olcak gibiyim boğazım çok kötü sınıfta sesimi yükseltmemeye çalışıyorum hemen öksürük artıyo çünküğ ama bakalım bu hafta da bitsin dinlencem inşaallahhh

kızlarr hepinize günaydın bu arada ben de cmtesi şeker yüklemesine gitcem.. grip olcak gibiyim boğazım çok kötü sınıfta sesimi yükseltmemeye çalışıyorum hemen öksürük artıyo çünküğ ama bakalım bu hafta da bitsin dinlencem inşaallahhh

canım hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kendine şu haftayıda bi atlat dinleniceksin inşallahhhh :54:

hissetmiycez inşallah ama insan tedirgin oluyo sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımıza yawrularımızı Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhh

kaldık perşembeye canım doktoru aradım tahliller için adam 4 buçuğa kadar full sezeryandaymış...ve ben kahvaltı yaptım 8 saat aç ve susuz kalmam lazım...

ayyy ben bile çok heyecanladım canım ama bence de boşuna bekleme kavuş minğine bi an önce sağlığı yerinde maşaallah bi sorun yaşayacağını sanmam

sezeryanı şimdi olursam içim rahat etmeyecek canım...dr ile de görüşemedim zaten kalsın perşembeye kadar içimde hissedem accık daha sıpamı...

kaldık perşembeye canım doktoru aradım tahliller için adam 4 buçuğa kadar full sezeryandaymış...ve ben kahvaltı yaptım 8 saat aç ve susuz kalmam lazım...

sen perşembeye göre ayarladın zaten kendini şu bi kaç günü sakin geçirmeye çalış sonra perşembe günü meleğin kollarında olucak Allahın izniyle :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kendine şu haftayıda bi atlat dinleniceksin inşallahhhh :54:

saol canım öyle olacak inşaallah... tatilde oğluma ayırcam bütün vaktimi okul açıldığından beri huyu suyu değişti zaten ona da iyi gelecek bu tatil..

sen perşembeye göre ayarladın zaten kendini şu bi kaç günü sakin geçirmeye çalış sonra perşembe günü meleğin kollarında olucak Allahın izniyle :nazar::nazar::nazar::nazar:

ne kaldı ki şurada di mi salı ve çarşamba....perşembeyi saymıyom sıpam yanımda olacak zaten...

kızlar merhaba nasılsınızzz.
son yazdığımdan bu yana okudum geçmişi.
serapçım sen zaten perşembeye odaklanmışsın, artık gerisini düşünme. inşallah perşembe günü sağlıcakla bebişin kollarında olucak. bu 3 günü mümkün olduğu kadar dinlenerek ve sakin geçirmeye çalış. az kaldı bak :16:
fuliiiii nerlerdesin kıssss. bu arada avatar resmin çok güzel olmuş :nazar:
didoşşş 9 aylıklar olmuyo mu :53: anammmmm desene alışverişin son kullanma tarihini mümkün olduu kadar uzatmalııı, daha da ,ileriye gitmeli :1: maşallah tosununa.

bana gelince ben doğal olarak yoğunum çok. 1 haftalık iznin acısı masamda birikmiş faturalar, siparişler ...vs.
en önemlisi bugün iş yerine geldim, doğum izninden sonra yerim değişcekmiş onu öğrendim. daha önce il müdürümüz benimle bi görüşme yapmıştı. o görüşmenin sonucunda beni idareci olarak değerlendirmeye karar vermiş. bunu da bana sölemişti ama ben ciddiye almamıştım. şimdi sölenene beni bi kuruluşta müdür yardımcısı olarak görevlendirmek istiyomuş. tabi bana resmi bi bildirim yok henüz ama dedikodular inanılmaz artmış durumda. önünü nasıl alırım bilmiyorum. "şu an sadece doğuma ve bebeğime odaklandım, doğum sonrasını düşünmüyorum" diye geçiştiriyorum milletin sorularını.
bi deeeee. hani iş yerinde ben daha hamişliğimi sölemeden tahmin eden bi hemşire vardı ya (daha önce kadın doğumda çalışmış) karnın bayağı aşağıya inmiş doğum çantan hazır mı dedi. şok oldum. daha önce bana bi çok konuda yardımcı olmuştu, bilgisine güvenirim yani. bakalım 14 ekimde kontrolüm var dr.um ne dicek. çalışabilir raporu vericekti bana ama yıllık izinlerini de bir an önce kullan, ileriye bırakma demişti. yani birden panik oldum:18::18: umarım benim paşa erken gelmeye kalkmaz :52:

işte böle kızlar.. şimdilik kaçıyorum. öpüyom hem sizi hem gül kokulu bebeişlerinizi...

Son yazdığımdan bu yana okudum geçmişi.
serapçım sen zaten perşembeye odaklanmışsın, artık gerisini düşünme. Inşallah perşembe günü sağlıcakla bebişin kollarında olucak. Bu 3 günü mümkün olduğu kadar dinlenerek ve sakin geçirmeye çalış. Az kaldı bak :16:
fuliiiii nerlerdesin kıssss. Bu arada avatar resmin çok güzel olmuş :nazar:
didoşşş 9 aylıklar olmuyo mu :53: Anammmmm desene alışverişin son kullanma tarihini mümkün olduu kadar uzatmalııı, daha da ,ileriye gitmeli :1: Maşallah tosununa.

Bana gelince ben doğal olarak yoğunum çok. 1 haftalık iznin acısı masamda birikmiş faturalar, siparişler ...vs.
En önemlisi bugün iş yerine geldim, doğum izninden sonra yerim değişcekmiş onu öğrendim. Daha önce il müdürümüz benimle bi görüşme yapmıştı. O görüşmenin sonucunda beni idareci olarak değerlendirmeye karar vermiş. Bunu da bana sölemişti ama ben ciddiye almamıştım. şimdi sölenene beni bi kuruluşta müdür yardımcısı olarak görevlendirmek istiyomuş. Tabi bana resmi bi bildirim yok henüz ama dedikodular inanılmaz artmış durumda. önünü nasıl alırım bilmiyorum. "şu an sadece doğuma ve bebeğime odaklandım, doğum sonrasını düşünmüyorum" diye geçiştiriyorum milletin sorularını.
Bi deeeee. Hani iş yerinde ben daha hamişliğimi sölemeden tahmin eden bi hemşire vardı ya (daha önce kadın doğumda çalışmış) karnın bayağı aşağıya inmiş doğum çantan hazır mı dedi. şok oldum. Daha önce bana bi çok konuda yardımcı olmuştu, bilgisine güvenirim yani. Bakalım 14 ekimde kontrolüm var dr.um ne dicek. çalışabilir raporu vericekti bana ama yıllık izinlerini de bir an önce kullan, ileriye bırakma demişti. Yani birden panik oldum:18::18: Umarım benim paşa erken gelmeye kalkmaz :52:

Işte böle kızlar.. şimdilik kaçıyorum. öpüyom hem sizi hem gül kokulu bebeişlerinizi...

ballı lokmammmm bebeikom hoşgeldin seymenimleeeeee bu arada demeden edemeyeceğim yeni görevin hayırlı olsun müdürümmmmm :52::52::52::52: çok sevindim senin adınaaaa :16::16::16::16:
Resmimize gelince dün çok şımardım ben kocişimle hoşumada gidince koydum buraya hep eren hep eren accukta biz şımaralım demi :9::9::9::9:

Bebeğim banada annem dedi göbeğin aşağı inmiş die bizim sıpalar aceleci çıkıcak galibaaa bizimde randevumuz c.tesi bakalım doktorumuz ne dicek günümüz kesinleşicek c.tesi günü inşallahh :52::52::52::52:

son yazdığımdan bu yana okudum geçmişi.
serapçım sen zaten perşembeye odaklanmışsın, artık gerisini düşünme. inşallah perşembe günü sağlıcakla bebişin kollarında olucak. bu 3 günü mümkün olduğu kadar dinlenerek ve sakin geçirmeye çalış. az kaldı bak :16:
fuliiiii nerlerdesin kıssss. bu arada avatar resmin çok güzel olmuş :nazar:
didoşşş 9 aylıklar olmuyo mu :53: anammmmm desene alışverişin son kullanma tarihini mümkün olduu kadar uzatmalııı, daha da ,ileriye gitmeli :1: maşallah tosununa.

bana gelince ben doğal olarak yoğunum çok. 1 haftalık iznin acısı masamda birikmiş faturalar, siparişler ...vs.
en önemlisi bugün iş yerine geldim, doğum izninden sonra yerim değişcekmiş onu öğrendim. daha önce il müdürümüz benimle bi görüşme yapmıştı. o görüşmenin sonucunda beni idareci olarak değerlendirmeye karar vermiş. bunu da bana sölemişti ama ben ciddiye almamıştım. şimdi sölenene beni bi kuruluşta müdür yardımcısı olarak görevlendirmek istiyomuş. tabi bana resmi bi bildirim yok henüz ama dedikodular inanılmaz artmış durumda. önünü nasıl alırım bilmiyorum. "şu an sadece doğuma ve bebeğime odaklandım, doğum sonrasını düşünmüyorum" diye geçiştiriyorum milletin sorularını.
bi deeeee. hani iş yerinde ben daha hamişliğimi sölemeden tahmin eden bi hemşire vardı ya (daha önce kadın doğumda çalışmış) karnın bayağı aşağıya inmiş doğum çantan hazır mı dedi. şok oldum. daha önce bana bi çok konuda yardımcı olmuştu, bilgisine güvenirim yani. bakalım 14 ekimde kontrolüm var dr.um ne dicek. çalışabilir raporu vericekti bana ama yıllık izinlerini de bir an önce kullan, ileriye bırakma demişti. yani birden panik oldum:18::18: umarım benim paşa erken gelmeye kalkmaz :52:

işte böle kızlar.. şimdilik kaçıyorum. öpüyom hem sizi hem gül kokulu bebeişlerinizi...

sizinkiler bizimkilerden de hızlı çıktılar anacım...siz siz olun çantanızı şimdiden hazırlayın bir köşede dursun..bu kuzuların ne edecekleri belli olmaz...

biz karar verdik kesinleşti perşembe günü alınacak benim yavrum göbükümden...

ismim ayva reçeli olabilir ama şu an ayva pestili olmuş durumdayım :37:
bi an önce eve gitmek istiyom:52::52::52::52::52:
ballı lokmammmm bebeikom hoşgeldin seymenimleeeeee bu arada demeden edemeyeceğim yeni görevin hayırlı olsun müdürümmmmm :52::52::52::52: çok sevindim senin adınaaaa :16::16::16::16:
Resmimize gelince dün çok şımardım ben kocişimle hoşumada gidince koydum buraya hep eren hep eren accukta biz şımaralım demi :9::9::9::9:

Bebeğim banada annem dedi göbeğin aşağı inmiş die bizim sıpalar aceleci çıkıcak galibaaa bizimde randevumuz c.tesi bakalım doktorumuz ne dicek günümüz kesinleşicek c.tesi günü inşallahh :52::52::52::52:
teşekkür ederim canım. bakalım daha 4-5 ay var doğum sonrasına, o zaman durumlar neyi gösterecek.
hemşire arkadaş aynen şöle diyo : Seymen mendili eline almış halaya ne zaman başlasam diye düşünüyo :9::9::9:
hem güldüm hem de acaba dedim:27:

sizinkiler bizimkilerden de hızlı çıktılar anacım...siz siz olun çantanızı şimdiden hazırlayın bir köşede dursun..bu kuzuların ne edecekleri belli olmaz...

biz karar verdik kesinleşti perşembe günü alınacak benim yavrum göbükümden...

hadin hayırlısı olsun canım.. etipufuna kavuşuyosun :34:
valla ben bu hafta sonu çantamı hazırlamaya karar verdim, çantaya koyacaklarımı yıkayıp ütüleyip yerleştireyim bali :34:

ismim ayva reçeli olabilir ama şu an ayva pestili olmuş durumdayım :37:
bi an önce eve gitmek istiyom:52::52::52::52::52:

teşekkür ederim canım. bakalım daha 4-5 ay var doğum sonrasına, o zaman durumlar neyi gösterecek.
hemşire arkadaş aynen şöle diyo : Seymen mendili eline almış halaya ne zaman başlasam diye düşünüyo :9::9::9:
hem güldüm hem de acaba dedim:27:

hadin hayırlısı olsun canım.. etipufuna kavuşuyosun :34:
valla ben bu hafta sonu çantamı hazırlamaya karar verdim, çantaya koyacaklarımı yıkayıp ütüleyip yerleştireyim bali :34:

hemşire doğru demişşş zati tepeleme duruyolar bizim sıpada alttan alttan ittiriyo eşime diyorum ki şimdi çıkıcak bi tarafı az daha zorlarsa oda dio adam tezkereci ay sonunu beklese bari die bi heyecanlanıyorum bi stres oluyorum hakkımızda hayırlısı :18::18::18::18:

çantanıda hazırla kuzum ne olur ne olmaz :52::52::52::52:

Back