- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.381
Bir gece ansızın doğuracaksın canım ya sen :) O değil de bebiş almış başını gitmişti kiloda. Bu gidişle okul çağında doğacak oğlan :) Ben senin yerinde olsam çoktan suniyi denemiştim.
öZNURCUM, çocuklarda dönem dönem böyle agresiflikler oluyor. Arkadaşının bebeğine bakıyorsun a belki onu kıskanıyordur. Düzelir inşallah. Yemek yemeyen çocuk işkence gibidir bilirim. Allah yardımcın olsunccanım.
Tuğbacım, aynen ben de senin gibi düşünüyorum, elden ele dolaşmamalı bebek ama gelenlere de yüzüm tutmuyor almayın demeye. Daha az önce bir arkadaşın küçük çocuğu pusetin üzerindeki tülbenti kaldırmasıyla bebeğin yüzünü avuçlaması bir oldu. Anası da ne yapacağını şaşırdı o an. Benim bebek odam yok, beşik atak odamda. Bebeği görmek istiyorlar, herkesi de odama sokamam...Mecbur salonda pusette yatırıyorum...
çok uykum var kızlar. Öpüyorum sizi. Uuzn bir gece daha beni bekliyor, enerji depolayayım bariii...Hepinize ağrısız sızısız günler. (Didoş hariç. Onun doğum sancıları hayırlsıyla başlasın artık....
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza aralıkta doğurucam bende cinsiyeti erkek bebeğimin
kızlar dün gece iki kere sancılandım ama devamı gelmedii yine.. sabah da biraz vardı ama duş alınca geçtiii şu an patlayacak bomba gibiyimm çok gergin karnım...
yarın sabah dr a gidiyorum diyeceğim artık ben bu çocuğu az daha beklersem doğuramıycam sezeryana mecbur kalacak en iyisi suni sancı verin doğsun diyeceğimm...
kızlar dün gece iki kere sancılandım ama devamı gelmedii yine.. sabah da biraz vardı ama duş alınca geçtiii şu an patlayacak bomba gibiyimm çok gergin karnım...
yarın sabah dr a gidiyorum diyeceğim artık ben bu çocuğu az daha beklersem doğuramıycam sezeryana mecbur kalacak en iyisi suni sancı verin doğsun diyeceğimm...
Gerie dönüp yazdıklarınızı okuyunca bi tuhaf oldum. Ağlamak geldi içimden. İnsanoğlu ne tuhaf...Daha dün gün sayıyordum şimdi bebişim yanımda uyuyor...Ama yine de karnımda olduğu günleri hatırlayınca tuhaf oluyorum...Bakıyorum da herkes zorlanmaya başlamış. Allah yardımcınız olsun. Ben de kırk haftamın dolmasına 3 gün kala doğum yaptım. Çok uzun bir bekleyiş. Ama kızlar valla değiyor. Şimdi aklımda ağrı sızı uykusuzluk ameliyat acıları hiç biri yok. Kucağımın gülü neredeyse tüm günümü alıyor. Bugün ilk defa dışarı çıktık. Maşallah pazara bile gittik babası ben ve küçüğümüz. Aile hekimliğinde topuk kanı alındı. İnşallah bir daha öyle ağlamak zorunda kalmaz. Babası tuttu onu, o bile neredeyse ağlayacaktı. Kızımız maşallah doğum sonrası kaybettiği 200 grmı beş günde geri alıp artı 10 gr artışa geçmiş teyzeleri. Ebemiz çok iyi bu dedi. Aylık en az 600 gr alması gerekiyormuş. Ortalama 1 kilo almaları tercih edilirmiş. Sarılığı için önemli derecede değil dedi doktor. Zaten altıncı günden sonra düşüşe geçermiş sarılık. O zamana kadar ayaklara inmediyse korkmamak gerekirmiş. Imm soraaa, neyse Zenep Narin ağlıor sonra devam ederim kızlar....İyi geceler.
bence de bekleme canım. İkisinden birine karar ver doğsun. Çıkmayanı çıkartırlar misali :) Ne olur ne olmaz, riske atma kendini de bebeğini de. Zaten bence doktor seni yarın doğuma alabilir. İnşallah ağrısız sızısız bir çırpıda doğurur da dönersin evine canım. Allah yardımcın olsun.
Öznurcum, merak etme kardeşe de alışır. Küçükken daha iyi alışıyorlar. Benim ikinci doğduğunda büyüğü 22 aylıktı. eve ilk geldiğimizde "at onu, senin kızın benim" demişti yavrum. Sonra kardeşine kimseleri tutturmadı. Önemli olan dengeyi kurman. Şimdi biri 11 diğeri 13 yaşında Zeynep Narini kıskanıorlar için için. Onları üzmemek ve mağdur etmemek için elimden geleni yapıyorum.
ablacım walla çok saol yazdıklarını okuyunca moralim yerine geldi böyle tecrübeli kişilerden yorum almak çok rahatlatıyo beni.. ben de sakin olmaya çalışıyorum hamilelikten heralde ben de hassasım biraz.. he bu arada kardeşinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu????
ablacım Allah analı babalı büyütsündarısı başımıza inşallahh
günaydın annişler nasılsınızzzz
yorucu bi hafta sonu oldu bizim için cuma akşamından beri minnak minnak cicileri yıka ütüle yaptımm odamızı dolabimizi yerşeltirdimmmm mis gibi koktu oğluşumun odası birtek yatağını hazırlamadım oda son hafta uyku seti falan serilecek o kadar sizler içinde resimlerini çektimmm birazdan yüklerimmm
aynur ablaaaaaaaa verdiğin bilgiler için tşkrederim hafta içi hastane çantamı hazırlıycam epey yardımcı olucak bana bird eben mecbur sezeryan olacağım ya bu belden iğne vurdursamda doğum anını bende görsem istiyorum ama fıtık var bende genel anesteziye alırlar beni sanırım değil mi ?
öğleden sonra doktorumuza gidicez çalışabilir raporumuz için onuda sorayım bari
didoşummmm canımmm şimdi doktordasındır muhtemelen güzel hbrlerler gel hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim bi avazda sıkıntısız al oğluşunu kucağına sizi çok merak ediyoruz canım benim..
günaydın fulimmm. o tam gaz çalışmışsın hafta sonu biz daha pinekliyoz. anamları bekliyomkocam yorgunluktan gezecek hali yok. annemler gelince halldeicem işlerin büyük çoğunluğunu..
mis kkokulu oğlun gelsin sen o zaman gör kokunun hasını :) bekliyom fotoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?